18 yaşındayım az önce babamla kavga ettim babamla kavga etmemin sebebi ise babam üzerime çok geliyor ve sürekli her şeyi yüzüme vuruyor bir de babam beni başkalarıyla kıyaslıyor bugün direksiyon sınavım vardı sınavdan kaldım diye babam bana sabahtan beri demediğini bırakmıyor bende az önce dayanamadım en sonunda patladım ağladım. Sizce babam haklı mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
valla dostum sana abin olarak söylüyorum arabaya merakın yok ise hiç ehliyet alma yani almak için alma erkek adam direksiyon sınavından kalmaz yani sen erkek bireysin senin tek seferde sınavıda direksiyonuda vermen lazım benim nasıl oldu biliyormusun sınavın olduğu gün oraya babamın arabasıyla gittim Doğu alman malı yarı sovyet yarı alman trabant 601 s diye geçer direksiyon sınavında kullandığım araba doğan L idi normalde epeyi uğraştırıyorlardı biliyorum beni sınav edecek hocalar benim arabaya düştüler koldan vitesliydi oturan arabayı süremedi vitesi nerde diye koca koca adamlar sordu bana herneyse sınava başladık 500 mt gitmeden hoca şurdan dön dedi nasıl araba sürdüğünü biliyoruz dedi uğraşmaya gerek yok dedi hocam dedim doğan L herzaman süremiyoruz biraz gezelim dedim puşta bak dedi sınava babasının arabasıyla geliyor bide gezelim diyor dedi ve tek seferde aldım babanın kızması normal bence sınav harcını kendin ayarla babana yüklenme ve dersleri iyi kavra youtube de ileri sürüş teknikleri var onları iyi öğren ve kendi arabanızda temrin yap sonra kursun arabasıyla yap baba haklısın de ama telafi edecem affet de gençliğime ver de baba giderse evin çatısı yıkılır aslanım akıllı ol abi nasihatı sana
Haklı değil sanki babalar çok mükemmel
Babamın beni kıyasladığı o kuzenim doğma büyüme Ankaralı bende doğu anadolu da doğup büyüdüm bir de o kuzenimin ailesi onu küçükken hep özgür bıraktı ona hiç kızmadı sürekli geziyordu ortamlardaydı toplum içindeydi benim ailem çok korumacı eskiden ben çocukken de bana karşı böylelerdi bende ne gezebildim ne arkadaş ortamım oldu hatta üstüne ben çok sessiz ve içine kapanık biriyim insanlarla iletişim kuramıyorum bir de konuşma bozukluğu var bende
Bunların sebebi aile işte küçükken çocuğu kisitliyorlar ortam bilmiyor diye de büyüyünce azarlıyorlar
benim ailem çok korumacı ben bu yıl dershaneye gidiyorum her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası dershanedeyim öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor ben en son 1 yıl önce bu zamanlar 1 kez çok sıkılmıştım dershaneden çıktıktan sonra kafa dağıtmak için çarşıya çıkıp gezdim sonra o zaman gidip 1 saat internet kafede oynadım kafa dağıtmak için o zaman sonra ailem gittigimi öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi ya biri seni kaçırsaydı dediler bana bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme deyip geçiştirdi ama söyledi.
Bu nasıl okul bunlar nasıl arkadaşlık ilkokul çocukları mı bunlar? Sen bence ailenin sözüne çok bakma daha 18 yaşındasın gençsin üniversiteyi aklın varsa uzak bir yerde kazan çevren de olur ortamda bilirsin özguven de kazanırsın konulara daha çok hakim olursun iletişim becerin de gelişir tabiki ortama girersin üniversitede diyorum ama her ortama da değil tabiki kafanda ölçüp tart öyle gir ve karşında ki dünyanın en güvenilir insanı bile olsa ona bile güvenme kimsenin bilmesini istemediğin sırların varsa katiyen anlatma kimseye
Haklı değil. Hele ki karşılaştırma en kötü şey
Babamın beni kıyasladığı o kuzenim doğma büyüme Ankaralı bir de ailesi onu küçükken hep özgür bıraktı ona hiç kızmadı sürekli geziyordu ortamlardaydı toplum içindeydi benim ailem çok korumacı eskiden ben çocukken de bana karşı böylelerdi bende ne gezebildim ne arkadaş ortamım oldu hatta üstüne ben çok sessiz ve içine kapanık biriyim insanlarla iletişim kuramıyorum bir de konuşma bozukluğu var bende