Sizce babam haklı mı?

Merhabalar hepinize ben şu an liseye gidiyorum açık öğretim lisesinde okuyorum yani evde ders çalışıyorum kitap okuyorum sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hiç arkadaşım bile yok şimdi bende anksiyete bozukluğu var bende bu yüzden 4 aydır bir antidepresan hap kullanıyorum her gün yarım doz olarak alıyorum 4 aydır ama bende çok uyku yapıyor mesela günde Tam 16 saat uyuyorum her gün ama babamda hep bana sen çok fazla uyuyorsun diyor mesela bugün başım ağrıyordu bende yarım saat önce yatağımda uyuyordum sonra babam az önce gelip başımda bana dokunup beni uyandırdı sonra bana hadi uyuma yine kalk kitap oku haddi dedi sonra bende babama ama baba bugün başım çok ağrıyor bu yüzden kitap okuyamıyorum dedim ama babam bana tamam hadi kalk oku bir şey olmaz dedi yani babam hep böyle yapıyor sürekli bana sen çok fazla uyuyorsun diyor ama isteyerek uyumuyorum ki kullandığım antidepresan hap bende çok fazla uyku yapıyor her gün birde babam yaşlı ve emekli yani babam 57 yaşında ve sürekli evde her gün. Sizce Ne yapmalıyım? Sizce babam haklı mı?
Sizce babam haklı mı?