7. Sınıftayken voleybol maçlarımıza gelen çok yakışıklı bir çocuk vardı. Bu çocuk voleyboldaki arkadaşlarımın sınıfından biriydi. O yüzden geliyordu maçlara. O zamanlar küçüktük sonuçta ve ben bayağı utangaçtım. 2 gün önce kendisinin instagram hesabını merak ettim öyle buldum. 130 takipçisi 58 kişi de takip ettiği var. Kendisi basketbolcuydu. Hatta yaşadığımız yerden de ayrıldı iyi bir takımdan teklif aldığı için. Bende ona yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım. Yani gerçekten yakışıklı bir çocuk ve egoist olmamasına da imkan yoktur herhalde 193 boyu falan vardı. Şimdi hala voleyboldaki kızlardan biriyle arkadaşım sorsam mı nasıl birisi falan olduğunu. Siz olsanız ne yapardınız? Yazar mıydınız yazmaz mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazzz tabiki belki birşeyler çıkar en kötü güzel arkadaşlık edinebilirsin tabi rezilliklerde yaşayabilirsin ama aklında kalmasın. Ama sana bir tavsiye kimsenin egosuna katlanmak zorunda değilsin.
Abi galiba sonucu rezillik gibi olcak o yüzden vazgeçtim ama sağol tabi ki. Benimkisi biraz durduk yere çomak sokmak olacak çünkü
Neden öyle düşündün
Ya çok alakasız olacak sonuç olarak artık gitmiş bir yerlere ve ikimizin de zaten birbirimizden hiç haberi olmadı ve olmamalı gibi de sanki. Çocuk gerçekten yakışıklı ve hayatında birileri vardır diye düşünüyorum
Anladım sen bilirsin aklında kalacagina yap gitsin
Çok fazla aklıma takılırsa yaparım herhalde :D
Kims yokmu hayatında
Yok hayatımda kimse. abi yazmadım bu arada biraz daha araştırdım. Çocuğun kötü alışkanlıkları varmış
Eee hakkında hayırlısı boş ver sana kizmi yok
Erkek pardon 😁
Dkwpdwldkwp bakalım abi ne diyelim hayırlısı
Sana Bir tavsiye vereyim mi dostum?
Ver abi
Hayatında birisi olsun diye çabalama herşeyi oluruna bırak çünkü düşündükçe kafayı yer insan ben akışına bıraktığımdan beridir kafam rahat
Abi onun farkındayım zaten sağol yine de eyvallah
Allah'a emanet
Sorma direk istek at ama hemen yazma st lere dönüş yaparsın yavaş yavaş yedir yani
Abi durum şu ki hiç bi hikaye atmıyor ve hesabı açık yani istekte atamıyorum aslında
O zaman direkt kahve içmeye davet et
Abi ben o işten vazgeçtim ya kötü alışkanlıkları varmış yeni öğrendim. Sigara alkol ve türevleri
Hayırlısı be bacım
7. Sınıf mı yaşlar 12 mi
Şu anda 19 yaşındayım o da 19-20 falandır
Anladımmm çok zaman olmuş yazarsan konuşacak çok şey çıkar 😊
Yani bilmiyorum işte hiç birbirimizin yüzüne bile bakmadık denebilir sadece çocukluk işte. Şu anda ne yapıyor hiç bilmiyorum hatta o instagram hesabı aktif mi ondan bile şüpheliyim
İçinde kalacağına yaz insanlar yaptıkları değil yapmadıklarından daha çok pişman olur
O da doğru ya
Yani sen bilirsin tabi
Ya şeyden de korkuyorum ya beğenmezse. Ben övünmek gibi olmasın çirkin bir kız değilim. Yani tüm erkek arkadaşlarım sen çok güzelsin neden sevgilin yok vb. Diyor tabi samimi mi diyorlar emin değilim her neyse. İşte biraz da red edilmekten korkuyorum gibi yani sonuçta o da şu anda çok farklı bir ortamda kim bilir nasıl kızlar vardır etrafında. Kendisi İstanbul'da iyi bir basket takımına kabul almıştı. Tabi şu anda nerde bilmiyorum
Yakışıklılık güzellik göreceli bilemem fakat özgüvenli olmayan insan kaybeder hayat tecrübesi diyelim..
O konuda da evet haklısın fakat nesil sadece dışa bakıyor…
Yazma
Abi niye öyle dedin ki
Yazmanı istemiyorum