Bu kirpiyi sonbaharda bahçemde buldum. kirpiler kış uykusuna yatar ama o kadar zayıftı ki kişi geciremeyecegi icin eve aldım bahara kadar 600 Gr a getirip salıcam tekrar 🥰 inşallah 😅 kirpi mamalariyla besliorum 😅

Bu kirpiyi sonbaharda bahçemde buldum. kirpiler kış uykusuna yatar ama o kadar zayıftı ki kişi geciremeyecegi icin eve aldım bahara kadar 600 Gr a getirip salıcam tekrar 🥰 inşallah 😅 kirpi mamalariyla besliorum 😅
Aşık olduğum kadını sonuna kadar sahiplenirim.. sevdiklerimi de korurum elimden geldiğince.. arkadaş dost.. fark etmez.
Çok güzel düşünmüşsün.. hayvan sevgisi başka gerçekten de.. ☺️🙏
Thenk uuu 🤪
🤪☺️
Fazlasıyla var bu bende.. Benimseyip önemsediğim, bana güvenen, yanımda olana karşı bunu görev olarak, sorumluluk olarak hissediyorum.. İyi mi kötü mü tartışılsa da etki alanıma giren birinin kirpiğini rüzgardan sakınırım..
Evet kolay sahipleniyorum. Kirpiler de çok tatlı yaa. Evimin çevresinde var bi tane sokak kedilerine koyduğum mamadan kıtır kıtır yiyor ve gidiyor. Sonraki akşam yine geliyor aynı şekilde
İnsanı hemen değil ama haycanları çok çabuk sahiplenir kendi çocuğummuş gibi benimserim.. 😌 insanlara gelince zordur ama sahiplendiğimde de fazlasıyla fedakar olurum bu benim en büyük zaafiyetim maalesef..
Cevap
17Cevap
Kirpi aynen benim gibi sadece eldivenle sevilir 😏🤣 yoksa barnağına yazık olur , kirpiyi eve getirmeye nasıl ikna ettin
Yoksa tutamazsın çünkü 🤦🏻♂️
Kirpi sahiplenmek de :)
Ben de çok kolay sahipleniyorum, kolay kolay da geçemiyorum.
Sahiplenirim. Çok kirpi besledim çok ponçikler :D
Sahiplenirim ama boğmam kimseyi.
Huzurlu ve mutlu bir sahiplenme.
Bunun adını pamuk koymuşsundur sen bu ponçiklikle 😂 bu sahiplenme işini herkes haketmiyor sonrası iyi olmuyor arkanı dönmeyiver
😅😅 adı kirpi :)) sahiplenme konusunda haklısın insanlara karşı öyleyim
Aşırı sahipleniyorum ama çok seversem aslan burcuyum
Yaa😚
Minik dostun güzelmiş tabikide onların yardıma ihtiyacı olursa evde bakarım çok besledim hayvan ama kirpi besleyen ilk defa gördüm
fena sahiplenirim
ama kirpi için bilemedim :D
sahipleneyim derken dikeni bi taraflarıma batar da :D :D
ben yine de kedi sahiplenmeyi yeğlerim :D
Bahçeye sokak hayvanları için mama koyuyorum, köpeklerden çok bunlar yiyor 😂
Kirpi icin pek sahiplenme duygum olmaz ya sanirim
allah kolaylık versin :)
Evet ama kirpi sahiplenecek korkarim hdjsjs
Kirpi beslemek nasıl bi his 😄
Değişik cidden 😄
Hem de çok yüksek 😊 Maşallah çok sevimli 😏
Cennetten bi köşe kaptın