Ben de öyle düşünüyordum ama şöyle dedim geçen 6 şubatta. Bu enkazda ben kalsaydım kendimi ne için kurtarırdım neden hayatta kalırdım yani ne için yaşıyorum ve edindiğim amaç beni o kadar tatmin etmedi o zamandan beri gerçeği arıyorum
yani hayatinda birisi olsa sevsen sevilsen bu sorgulama anlam arama. sureclerin olmazdi yani ben öyle dusunuyorum bunlara zamanin olmazdi ya da bir uğraşin falan cok fazla yalniz kisilerdecoluyor bu durum
Öncelikle yalnızım evet. Ama bu bi tercihti. Sorgulamak için. İnsanlar içinde kendimi kandırmak istemedim hiç. Ama bir türlü yüzleştiğim kendimle aramı düzeltip yola koyulamadım hep tepetaklak oldum. Özelikle geçen sene bu aydan beri deprem vs
hicbirseye özenmiyormusun hayatin guzellessin güzel bir aile eş cocuk ev araba ne bilim seni birseylerin motive etmesi lazim motivasyon videolari mi izlesen aceba belki iyi gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
amaç edinmek için tabi ki de
Ben de öyle düşünüyordum ama şöyle dedim geçen 6 şubatta. Bu enkazda ben kalsaydım kendimi ne için kurtarırdım neden hayatta kalırdım yani ne için yaşıyorum ve edindiğim amaç beni o kadar tatmin etmedi o zamandan beri gerçeği arıyorum
Bide gel bana sor bende bilmiyomm sjsjs
Bilmeden de olmuyor ki
Ölmek için yani sonunda olecegimizi bile bile yaşıyoruz
Amaç bu olsa önceden de bunu yapabilirdik
hikayeyi tamamlamak için
Nasıl
iyi veya kotü ne yaşiyorsak yaşayip hikayemizi tamamlicaz işte sonuna kadar gidip bir son yazmak amaç
Teşekkür ederim
rica ederim yaş 19 20 falan mi
Maalesef 22 ama 18 den beri böyleyim
baya uzun sürmüş sorgulama. sürecin yalnizliktan olabilir bu
Neden ki
yani hayatinda birisi olsa sevsen sevilsen bu sorgulama anlam arama. sureclerin olmazdi yani ben öyle dusunuyorum bunlara zamanin olmazdi ya da bir uğraşin falan cok fazla yalniz kisilerdecoluyor bu durum
Öncelikle yalnızım evet. Ama bu bi tercihti. Sorgulamak için. İnsanlar içinde kendimi kandırmak istemedim hiç. Ama bir türlü yüzleştiğim kendimle aramı düzeltip yola koyulamadım hep tepetaklak oldum. Özelikle geçen sene bu aydan beri deprem vs
Sonradan cidden yalnız kaldım orası ayrı.
deprem bolgesinde mi yasiyorsun
Yok
anladim etkisi altinda kaldin okuyormusun calisiyormusun hicbir hedefinjn olmamasi da seni bu hale getiriyordur
Vardı ama sonra ne anlamı var kafasına girdim
hicbirseye özenmiyormusun hayatin guzellessin güzel bir aile eş cocuk ev araba ne bilim seni birseylerin motive etmesi lazim motivasyon videolari mi izlesen aceba belki iyi gelir
Karışık biraz. Ama çok sağolun samimiyetiniz için : )
rica ederim birseyler katabildiysem sana bu benim icin yeterli destege ihtiyacin olursa yazabilirsin hala buralarda olursam yardimci olurum 🙂
Türk dışında kişilere bakmak için
Harbi neden ya
Ben yaşadığım için yaşıyorum
Vay canınaaa
Ne bilim ya çok saçma böyle olması
Bencede sence
Öylesine cevap vermeseydin keşke
Nasıl cevap vereyim
Hiç verme mesela, dalgaya alma insanları
Canım sıkkın ne yapabilirim
Tamam tamam
Öylesine işte
Yasamak için
Tebrik
Rica
Saçma değil mi yani yaşamak için yaşamak böyle yaşanır mı çek silahı bitir işi
Olmaz günah
Günah sevap dinlemeyen o kadar insan var ki burada dışarda. Keyifleri için günah yok inti*har için günah var
Olsun hepsi günah
Allah istediği için
Umarım öyledir yoksa sadece yaşadığımız için yaşamışlık saçma
Zevk almak icin
Aynen sizde haklısınız
Mutlu olmak icin…?
bende bilsem