Dostluğu Sonlandırmalı Mıyım?

10 senelik bir dostum, kardeşim (erkek) var. Bende emeği inanılmaz derecede çoktur. O yüzden onu kardeşim olarak görüyorum. O da beni kardeşi olarak görüyor. Eğer evlenirsek birbirimizin nikah şahidi olacaktık. 4-5 sene önce ara ara görüşüp telefonla konuşuyorduk. Ayda 1-2 defa arıyordum. Her aramada birkaç saat konuşuyorduk. Yine telefonla konuştuğumuz zaman uzun süre konuştuğumuzu ve whatsapp tan konuşmamızı söyledi. Bende tabiki kabul ettim. Sonradan düşündümki her gün değil, haftada bir değil, ayda 1-2 defa konuşuyorduk. Neyse tek arkadaşı ben değilim diye geçiştirdim. Whatsapp tan birkaç ayda bir biraz konuşuyorduk. O sıralar stajdaydı. En son 2 sene önce görüştük. En son görüştüğümüz zamana kadar ayda birkaç kez görüşelim diyordum. Ancak her dafasında işi çıkıyordu ve bunu biraz detaylı olarak söylüyordu. O görüşmeden sonra birkaç ayda bir görüşelim diyordum. Yine işi çıkıyordu ve anlatıyodu. Bir keresinde tamam dedi falan yerde görüşelim dedi ama görüşmeden 1 saat önce yazdım ve cevap vermeyince unuttuğunu düşündüm. İnsanlık hali işten, aileden dolayı unutmuş olur diye düşündüm. 2 senedir birkaç ayda bir kez yine görüşelim diyorum ve yine işi çıkıyor ve biraz detaylı anlatıyor. Bugün öğlen 12 de yine yazdım ama daha cevap vermedi (saat şu an 18:26) ve 20-30 dakikada bir aktif oluyor.

Tüm bunlardan sonra bazen ona bunları yazıp her şeyi bitiresim geliyor. Ama bazen de 10 yıllık kardeşiz onun bende emeği çok büyük diye bitirmekten vazgeçiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Dostluğu Sonlandırmalı Mıyım?