AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Eşlerin ilgisizliği yüzünden bu başıma geldi iyi bilirim
İlgisizlik, aldatmayı meşru mu kılıyor. Onarın sürekli başı ağrıdığı için biz onları aldattığımızda banane kabul etmiyorlar.
Eşinin sana ilgisizliği alakasızlığı ve kötü bir cinsel hayat buna itmiştir mutlaka
İlgisizlik, aldatmayı meşru mu kılıyor. Ayrılsın o zaman mk. Onarın sürekli başı ağrıdığı için biz onları aldattığımızda banane kabul etmiyorlar. İlgisizlikmiş. O.. spu olduğu için demiyon da meriçlik yapıyon acaba bunu ben de düşürür müyüm diye?
Peki pişman mısın? Yoksa değdi mi yaşadığın heyecana
Pişman mıyım bilmiyorum yanındayken çok pişman oldum aslında şu an pişman mıyım bilmiyorum. Tekrar görüşmek istiyor gitmek istemiyorum.
Oluyor böyle durumlar başıma gelmişti
Umarım eşin farkeder ve boşar
Boşanmak istemiyorum ki eskiye dönmek istiyorum
Kocana kendine saygın olsun ne yapacaksanda dürüst ol kimse aptal yerine konulmak istemez
Kocana kendine saygın olsun ne yapacaksanda dürüst ol kimse aptal yerine konulmak istemez
evliyken başkasıyla bir şeyler yaşayana ne denir biliyorsun demi, sen öyle bir kadın mısın :)
Sen her Gece soracak mısın bunu
İlk kez soruyorum
Alla alla senden çok mu var şimdi dünde bu soru soruldu aynı şekilde ona şaşırdım
Bilemiyorum sanırım öyle.
Sen ilgi ve arzulara mı kapıldın acaba?
Sen bu durumda sadece kendini suclu goruyorsun ama tek siclu sen degilsin bunu da bil
Kadınlarla ilgilenmiyor odun herifler kadınlar macera arıyor
@Diplomasız_Doktor @İnatçıbirkoç İlgisizlik, aldatmayı meşru mu kılıyor. Ayrılsın o zaman mk. Onarın sürekli başı ağrıdığı için biz onları aldattığımızda banane kabul etmiyorlar. İlgisizlikmiş. O.. spu olduğu için demiyonuz da meriçlik yapıyonuz acaba bunu biz de düşürür müyüz diye? En çok aldatılan erkekler, ilgisizler değil aşırı ilgi gösteren, kadını ilgi manyağı yapan tiplerdir.
@FikretinMücadelesi haklısın evet ayrılması lazım ayrıca benim kimseyi düşürme gibi bir niyetim yok çevremde yeterince sevişecek kadın var kardeş olayı yanlış anlamışsın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin inşallah 🙏
Demek ki eşin mutlu edemiyor seni o yüzden mutluluğu başkasında arıyorsun
Eşim sürekli çalışıyor hiç ilgilenmiyor canı seks isteyince çağırıyor ben isteyince reddediyor pnu suçlamak istemiyorum sorun benim
Seksi reddeden bir koca. O kadar sürrealist bir şey ki anlattığın. Kendini aklamak için başka argümanlar bul.
Heyecan bence kesinlikle
Şeriat gelse de cezalandırsak aldatanları.
Nah gelir şeriat. Çok beklersin rüyanda, sakın ağlama 😂 Hayır hangi kafayla şeriat istiyorsunuz ya bu kadar mı nefret dolusunuz? Bana bir açıklama yapsana.
Ohhhh atamın kurduğu ilellebet lâik ülkemm, yaşasın laiklik.
@cvcvnfjfkfk Aldatan birisi için beklediğim bir yorum.
gecici bir zevk gülüm
Ayrıl bence adama aldatmissin sonucta
Harun abi, lütfen...
Ne eksikti hayatinda apla? Neden yaptin
olan olmuş , sen geleceğe bak,
Peki eşinle en son ne zaman birlikte oldun?
Önce ayrıl sonra düşün
bulvar gazetesinde yaz
burada heba oluyorsun
Otelde bulusun araba köşelerinde basilacaksin
bacım olmuşsun haberin yok :D
Evlisin Bide Utanmıyormusun ya
Hemen bitir bu ilişkiyi bir daha yapma
Çok kötü yaptığın şeyl
İletiiişimini kes
Yaptıktan sonra neden pişman oluyorsun kafan neden karışık
Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi
İnşallah o da seni boynuzlar da görürsüb
Olabilir böyle şeyler.
becermiyor mu seni eşin
sanki vereceksin gibi
tam eşikte
eğer gerçekten pişmansan söyleme bence
Kadın yaklaşımı
İlişkimi bitiremiyorum, ne zaman konuşmaya çalışsam yanında olmam gerektiğini hissettirecek önemli bir olay çıkıyor.
Tabi canım söylemesin. Pişmanlığı geçince de aynı o.. spuluğa devam. Alışmış kudurmuştan beter. Bir sefer aldatan yine aldatır, yine aldatır buna kafan basmıyor mu?
Tövbe et bidaha yapma kardeşim
ypmışsın, daha ne.🤷♂️gene istiyosun, buna eminim
Tövbe et bi daha yapma.
Ayril igrenc bir durum çünkü
Ben eşine acıyorum
Eşine yaZik
Eşin ile aranızda sıkıntılar var mı
Eşim ile aramızda büyük sıkıntılar oldu toparladık gibi gözüksekte ardımızda bir enkaz bıraktık.
Yüzeysel canım cicim karım kocam ama eminimki o da sıkıldı bunaldı fırsatı olsun aldatır.
Yaşlarınız kaç
30 33 yaşlarımız
Eşiniz size karşı güzel sözler söylüyor mu? Sizinle ilgisi biraz az galiba
Ağzından küfürden başka bir şey çıkmıyor, sürekli fiziğimi bedenimi eleştiriyor, ne yapsam yaptığım şey ona hastalıkmış gibi geliyo.
Misal uyuyorum hastasın sen sürekli uyuyorsun, temizlik yapıyorum temizlik hastasısın, dizi izliyorum dizi hastalığın vae, müzik dinliyorum müzik hastalığın var.
O kadar zor ki ondan güzel bir smz duymak ben böyleyim diyo çıkış yolunu bulmuş kendince.
Kendimi değerli hissedecek iyi hissedecek tek bir söylemi ve eylemi yok.
Fiziğini bedenini neden eleştiriyor ki? Her zaman mı size karşı böyleydi vr cinsel ilişki sıklığınız kaç gün arayla?
Her zaman bana karşı böyleydi ilk günden beri aşağılayan ezen bir insan. Cinsel ilişkimiz onun canı istediği şekilde sürede haftada 2 veya 1
Siz bir çiçeksiniz ve sizin her zaman sevgiye ilgiye ihtiyacınız var. Sizin üzülmenizi istemiyorum. Eşinizi aldatmakta da çok haklısınız. Sizin her zaman mutlu olmanızı ve gülümsemenizi istiyorum. Yapabileceğim bişey varsa söylemeniz yeterli
Hayırlı geceler dilerim …
Teşekkür ederim
zorla kaşınıyor herif desene ama yine de aldatmak gerekmez
Bana bak meriç kardeş. Bu numaralarla kız sana düşmez. İkincisi kadın bahaneler üretiyor. Belki kocası kendine hiç de kötü ilgisiz davranmıyor. Diyelim ki anlattığı doğru olsun. Aldatmak nasıl meşru oluyor lan alag.. vat. Lan oğlum sen cuck mısın, swing misin g. t herif
Yok çiçekmiş de sulamaya ihtiyacı varmış da b. k b. k konuşuyon bir de y.. şak ağızlı.
@FikretinMücadelesi aileniz size hiç EDEP öğretmeni mi? Afedersin ama aileniz sizi Ö K Ü Z. gibi yetiştirmiş
Eşine dön
Yok artikk
Aferin sana
neden yaptın sence
Çok ayıp etmişsin adama
Ayrıl
Kendini bana teslim edersen seni çok mutlu ederim
Çok güzel çok iyi
Ayril
Ayrıl
Ayrıl
püüüüüüüüüüüü