+1 yılEvet, 30 yaşına kadar bekar kalan bir kişi evde kalmış olabilir veya bu durumu bilinçli bir tercih olarak yaşamış olabilir. Bu konuda genellemeler yapmak zor, çünkü herkesin yaşam tarzı, tercihleri ve koşulları farklıdır.
Bir kişi uzun süreli bekarlık tercih edebilir çünkü:
Kariyer Hedefleri: Belki de kişi, kariyerine odaklanmayı tercih etmiş ve bu süreçte ilişkilere zaman ayırmak istememiştir.
Kişisel Gelişim: Evde kalmayı tercih eden birisi, kendi kişisel gelişimi, hobileri veya ilgi alanları üzerine odaklanmayı seçmiş olabilir.
İlişkilerde Seçici Olma: Belki de kişi, ciddi bir ilişkiye girmeden önce kendine belirlediği standartları karşılamak için beklemeyi tercih etmiştir.
Bağımsızlık: Evde kalmak, kişinin kendi başına yaşama, finansal bağımsızlığını kazanma ve kendini keşfetme şansı bulmasına olanak tanır.
Tabii ki, bazıları için bu durum involontary (isteğe bağlı olmayan) olabilir. Belki de kişi, çeşitli sebeplerle ilişki şansı bulamamış veya istediği ilişkiyi yaşayamamış olabilir.
Her durumun kendi özgü nedenleri ve dinamikleri vardır. Asıl önemli olan, her bireyin kendi tercihlerine saygı göstermek ve bir başkasının yaşam tarzını anlamaya çalışmaktır. Bu konuda yapıcı bir şekilde konuşmak ve karşılıklı anlayış geliştirmek her zaman önemlidir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım Affedersiniz 30 yaşından sonra bir kadının tercih edilirliği azalır temiz evlenecek bir sürü adam var birinin kalbini çalıp da evlenemiyorsa ne diyeyim yani ki zaten 30 yaşına kadar da çok önemli bir kismı bekaretini bozuyor ondan sonra evlenecek koca peşinde düşüyorlar sevmediği adamlara Aşık numarası yapıyorlar vesaire
031 Yorumla
Soran+1 yılBence temiz erkek de yok hadi kadınların bekareti var anlaşılıyor erkeğin bakir olduğunu nerden bilicez
Cevap sahibi+1 yılErkeğin bekareti önemli değildir erkek yaşar
Cevap sahibi+1 yılAyrıca erkek bekaretini kaybetti diye hiçbir kıza kapak atmaya çalışmaz
Soran+1 yılÖyle bir şey yok bana göre temiz se temizle pis se pis biriyle
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl25
Soran+1 yılSoruya yorumunuz karsisinda olayi buraya getirmek
- +1 yıl
temiz erkek var ama sana denk gelmemiş demek ki. burada sana katılmıyorum,
Soran+1 yıl@leomania01 maalesef denk gelmedi nerde çarpin varsa
Cevap sahibi+1 yılVallahi bir kız bir erkeğin çapkın olup olmadığını dakikalar içinde anlar
Cevap sahibi+1 yılKiminle evlenip kiminle evlenen ey ecelini de farkeder hepsi kızların aldatmacaları
Soran+1 yılAnladim zaten o yuzden en fazla ikinci gorusmede terk
- +1 yıl
Hicbir erkek bekaretini kaybetti diye bir kiza kapak atmaya calismaz ama bakire kiz arayidina girer. Oyle olanlaei da cok gorduk.
Cevap sahibi+1 yıl@pinarzengin1 evetçi girer tabi ki isterse 10 tane kızla yatmış olsun bir erkek bakire kızla evlenme hakkına sahiptir
- +1 yıl
Bana oyle biri gelse cehennemin dibine kadsr yolu var der, evlenmem. Kusura bakmasin ama ego kasan erkek en nefret ettigim erkek tipidir. Daha dogrusu kendini bir b. k sanan, her istedigi seyin olmasi gerektigi erkek gitsin kendisine suriyrli alsin.
Cevap sahibi+1 yılSanki evleneceğiniz adamları namuslu mu değil mi diye tercih ediyorsunuz da
Cevap sahibi+1 yılEvliliği düşündüğünüz koca adayında bakır olup olmaması ilk 10 kriter içine bile girmiyor sizin erkek de bakır olmalı ben yaptıysam sen de yapmışsın eşitiz demenizin sebebi sadece kendi geçmişiniz de yaşadığınız cinsel ilişkiyi mazur göstermek için yoksa bekaret aradığınız için değil
- +1 yıl
o zaman çok güzel bir kızsınız doğru mu?
Cevap sahibi+1 yıl@pinarzengin1 benim dini inancım yok canım kızım ama ama dini senden iyi biliyorum sen onu bunu boş ver de parası iyi bir mesleği statüsü aurası olan az çok tipi olan uzun boylu olan adam sizinle evlenmeyi isterse geçmişini falan umursamıyorsunuz evleniyorsunuz ama erkek kız ne olursa olsun kim olursa olsun bakire olmamasını kendine yediremiyor işte anlayın artık farklıyız
Cevap sahibi+1 yıl@pinarzengin1 ya ne dediğin belli değil profilinde evli yazıyor ama evlilik cinsellik düşünmedim diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen her kadın aynıdır demiyorum ki
- +1 yıl
Sizin gibiler mesaj kutuma yigilmasin diyr olabilir mi sayin cok bilmis?
Cevap sahibi+1 yılBen diyorum ki kız eekeğin geleceğine bakıyorsa erkek de kızın geçmişine bakar ve kendi geçmişinin temiz olması da zorunlu değildir
Cevap sahibi+1 yılKi zaten her erkek evleneceğim kız adayına cinsel ilişki yaşadığını tecrübeli olduğunu anlatır söyler çekinmez neden ve Çünkü Kızlar erkeğin geçmişine önem vermiyorlar da o yüzden bir erkek maddi durumu iyi olan Ailesi arkasında olan birden fazla mesleği olan statü sahibi olan aurası olan yanına yakıştırdığım bir adamıadamı sırf cinsel geçmişi yüzünden o erkekle evlenmeyi reddetsin bakalım o eekek bir sonraki ilişkisinde cinsel ilişki ysladığjnı söylüyor mu
- +1 yıl
Okumus insanin hali de bir baska beee... küfürler, ego kasmalar. @KızlarSoruyor şu arkadaşın halini gostermek için etiketledim sizi.
Cevap sahibi+1 yıl@pinarzengin1 istediğin kadar etiketle ben cinsel isteğim çok fazla olduğu halde bu yaşıma kadar bakire kaldım hiçbir erkekle sevişmedim desen tamam anlarım ama öyle bir şey de söylemiyorsun e yani libidosu düşük kız kutusundan başka bir şey değilsin kusura bakma ayet şayet yazmana da gerek yok libidon yüksek olsaydı bir erkeğe çok aşık olsaydın ayet ö ayet dinlemezdin senin gibi nice ayet okuyan kızlar beğendikleri aşık oldukları erkeklere hadi ordan kendilerini
- +1 yıl
Benim libidom seni ilgilendirmez ama senin pisligin ortads. En ufak bir seyde seni becerirdim diyrn kisi ahlaksizin en önde gidenidir.
Cevap sahibi+1 yıl@pinarzengin1 😃😃😃 libidom yüksek diyemiyorsun işte
- +1 yıl
Sonra ulkeee tecavuz vakalari niye artiyor
Cevap sahibi+1 yılYa bir boşversene ya sahtekarlar bir erkek yapar yaşar erkek yapmazsa yapamadı denir üstelik kızlar söylüyor ama kı yaparsa çok olumsuz bir durumdur erkek yaşamalı kız yaşamamalı
- +1 yıl
Kendimle alakali seyi niye sana ispat etme yoluna gideyim. Gel ustume cik beni gib dememi bekliyorsan avucunu yalarsin ancs oyle. Kedinin cigere baktigi gibi bakarsin
+1 yıl30 yaşına kadar evliliği bi gereksinim olarak görmemiştir. 30dan sonra yaşlılıkta yalnız kalma endişesi, artık çocuğum olsun istediği gibi şeylerle evlilik istediği gelebilir tercih meselesi
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de olabilir ben kimsenin evde kalacağını düşünmüyorum aslında belki çok çok çirkin veya bir sıkıntısı ilmasi gerek bence çoğu kişi seçici olduğu için kalıyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence istememiştir yani herkes evlenmek zorunda değil sonuç olarak.. kimisi kariyerine öncelik veriyor kimisi de doğru kişiyi bulamıyor.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evde kalmak diye bir şey söz konusu dahi olmaz gadası
00 Yorumla
+1 yılevde kalmış diye bir şey kalmadı, enazından kendimce öyle. başkasının dedikleri seni yönlendirmesin, sadece kafanda fikir olarak kalsın. sen hayatını yaşa gerisi boş. Allah herkese bir hayat vermiş, onu yönlendirmekte senin iradene kalmış. ister tek takılırsın istersen evlenirsin. bu senin hayatın
30 Yorumla
+1 yılValla secicidir. Cunku bu ulkenin erkeklerinin %80 i iflah olmaz. Boyle oldugu icin evlenmemeyi tercih ettim desem yeridir. Sirf evlenmek icin evlenenlerden de olmak istemiyorum. Cunku evilik bir basari degildir.
32 Yorumla- +1 yıl
@ZaxraI8 yani şoyle, evet çogu artik eş gorevini yerine getiremiyor. eskilerde de var aslinds ornekleri, fazla dillendirilmedigi icin uzun yillar evli ksldilsr vs deniliyor. Daha o zamanlaein yansimalaei simdi simdi cikiyor meydana aslinda. Valla eş olmanin bilincinde olan insanlarin bir araya grlip evlenmesi evet buyuk basari aslinda. Bizim ulkemizde bilirsin, mantik evlendin mi tamadir basarilisin mantigi var biraz. :)
+1 yılEvlenip 1 insanla sonsuza kadar yaşamak yerine tek başıma yasamayi tercih ederim bekar arkadaslarla takiliriz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de mumkun. Evlenmek isteyip birini bulamamis da olabilir cok secici de olabilir.
20 Yorumla
+1 yılValla son birkaç yıldır hiç aşık olmuyorum evlilik falanda boş geliyor. Evliliğin yaşı olmaz 18 yaşından sonra herkes seçimlerini yapmakta özgürdür. Bir yorumda da yok bu yaşa kadar evlenmeyen kadınlar bekaretini bozuyor sanki erkekler bozmuyor yapan yapar yapmayan yapmaz kimse kimsenin namus bekçiliğini yapmasın.
24 Yorumla- +1 yıl
@conquer özel hayatim seni neden ilgilendiriyor
- +1 yıl
@conquer ne düşünmek istersen
- +1 yıl
@conquer hem salca ol hem de s. kdir git oldu oyle mi? Onu diyene kadsr sen yaylan
+1 yılHerkes evlenecek diye bir kaide yok birader artık şu kafadan çıkın
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmış tabiki bitmiş artık hele bu ülkede.
10 Yorumla
+1 yılZaten büyük ihtimalle seçici olduğu için o yaşa kadar evlenmemiştir dahada o yaştan sonra daha seçici olunuyor çevremdede var öyle biri o göbekli bu kısa diye diye
10 Yorumla
+1 yılmillet parasızlıktan evlenemiyor bunlar neyin derdinde ben cebimde para yok diye sevgili yapamadım yıllarca ama millet için eleştirmek 2 dakikada cok kolay
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Evlenme arzusuyla yanıp tutuşurken evlenememişse eve olabilir. Hayatını devam ettirirken doğru zaman ve doğru insanı bulamadığı için evlenmemişse hayır.
00 YorumlaNiye evde kalasın erkekler öküz oldukları için seçici davranıcan tâbi
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var ister evlenir ister evlenmez tercih meselesi
17 Yorumla- +1 yıl
Bizim ülkede bekar kalmak sorunlu
- +1 yıl
@Gokkhan209 öyle ama yeter artık herkes istediğini yaşasın
- +1 yıl
Daha demin biri evlemeyen her haltı yapar dedi bende karısını aldatan ve döven ya da kocasını aldatan ne olacak dedim bir de baştaki adam zorunlu evlenmesi istiyor
- +1 yıl
@Gokkhan209 nasıl duzelicek bu kafa yapilari bilmiyor kaçıncı yuzyildayiz hala insanlar birbirlerin tercihlerine saygı duymuyo ona buna karışıp ahlak bekçisi oluyo
- +1 yıl
Haklısın bu adamalar giber hiçbir zaman bitmiycek ama hayatımızı onlara göre yaşamalıyız
- +1 yıl
Afedersiniz ama evlenipte ne boklar yiyenleride gorduk
- +1 yıl
Esra Erol, müge bir kere bekar çıkmadı
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kriterlerine göre, gönlüne göre birini bulamamış olabilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Artık evlenme yaşı uzadı, bence 40 yaş bu konuda daha belirleyici sınır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişir ama şunu söyleyebilirim evlenecek kişi kalmadı artık çok zor
10 Yorumla
+1 yılHenüz annesi doğurmadığını düşünüyor olabilir 😅
00 Yorumla
+1 yılKnk üzülerek söylüyorum evde kalmışsın Allah kurtarsın 🤣🤣🤣🤣🤣😁😆
00 YorumlaDoğru insanın da doğru yeri ve doğru zamanı vardır.
00 YorumlaEvet ben kaldım dışarısı çok soğuk çünkü böyle aşırı mutluyum.
00 Yorumla
+1 yılÇok kaprisli, asosyal, özgüvensiz olma ihtimali çok yüksek. Tr deki kızların çoğu böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeçicidir ya da doğru kişi karşısına çıkmamıştır. Bir de yanlış seçimler sonucunda da doğru kişiyi bulamamış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSeçici diye kendinizi kandırmayın. Net evde kalmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo yasa kadar evlilik bir amacsa evde kalmıstır. ama evlenmek gibi bir amacı yoksa niye evde kalmıs olsun hayat bize güzeldir
10 YorumlaBen 24 yaşına giricem Ağustos'ta hala bakirim 😆 bazen insnan yerine koymuyorsun bundan da oluyor sma siz TC kızları çok seçicisiniz
00 Yorumla
+1 yılO kişinin kendini hangi kategoriye koyduğuna bağlı. Dışarının yorumu genelde evde kalmış olur çünkü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Artık evde kalmış kavramı yok o eskidenmi
10 YorumlaEvde kalmışlıkla alakası yok bence doğru kişiyi bulamamıştır o kadar
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşına kadar devam..
20 Yorumla
+1 yılboş ver takma hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz de 30 yaş bir şey değil ki..
10 Yorumla 30dan sonrası evde kalmıstir net
10 YorumlaTercih meselesi olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeçici de olabilir tercih de
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHangi açıyla bakmak isterse odur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmıştır.~☆😀
00 Yorumla
+1 yılSeçici evde kalmıştır
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre
00 YorumlaKısmet bu işler kariyerine odaklanmıştr vs vs
00 Yorumla30 a bir şey kalmadı o tecrübeyi tadacağım 😂
00 YorumlaEYTliym bende 😀evlilikte yaşa takılanlar :)
00 YorumlaArtık yasin çok önemi kalmadığını düşünüyorum.
00 YorumlaBeş yıl içinde bulmazsa geçmiş olsun
00 YorumlaEvde kalma adayıdır benim gibi😂
00 YorumlaHemcinslerin için evde kalmak
00 YorumlaAramıyodur belki benim gibi
00 Yorumla
+1 yılBen ikisi de değilim :D
00 YorumlaYeni kulp seçicilik mi olmuş jdjvjdj
00 Yorumla
+1 yılBen seçiciyim evde kalmamışımdır bence
00 Yorumla
+1 yılSeçiciyiz balım 😁
31 Yorumla- +1 yıl
bu yaşa kadar neyi seçemedin :D
Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkek adam evde kalır mı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeçici olduğu için evde kalmıştır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evde kalmıştır 30 dan sonra kadınlar çöptür
02 Yorumla- +1 yıl
@Akcahatun tamam abim by
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evde kalsinki kirk yasinda bile evlenen var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kalmıştır
00 YorumlaSecicidir
Bu kadar00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmen lazım bir an önce
00 Yorumla
+1 yılSultandır
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var beee
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt