Servis şoförünün tavrını şikayet etmeli miyim?

Merhaba,

Detaylı okuduğunuz zaman sorunun cevabını çok daha iyi anlarsınız, şimdi bundan bir ay önce fizik tedavi için gittiğim tıp merkezinde ki şoför İlk defa bıraktığı için adresimi sordu, bende sürekli dışarı çıkıp gezen bir insan değilim tarif ettim edemedin dedi yanındaki kişiyle gülerek falan dalga geçerek konuşunca kızdım ben sana adres tarifi etmek zorunda değilim dedim. Ev senin evin falan dedi bende şikayet ettim, bugün öğleden sonra da götürürken durmadan durmadan laf ediyor, yok müzik açsam kızar mısın? Sonra şikayet etme dedi bende uzatma dedim.

Böyle değişik değişik yüksek seste müzik açıyor kabadayı hareketler yapıyor, yaşı benden küçük, neyse yine ses etmedim, zaten 6 adet tedavim kaldı, bende uzatmak istemiyorum ama yarınki alacak olan başka bir şoföre onu uyarması gerektiğini herkesin benim gibi anlayışlı olmayacağını söylesem olur mu?

Yoksa 13 Şubat 2024 de tedavim bitecek Kasım ayına kadar yok, sessiz mi kalmalı yoksa söylemeli miyim?

#ƘıԼıCƘiƦAƝ

30 Ocak, 2024 Salı 21.21

boş ver sessiz kal bitmiş tedavin
Şoför arkadaşına anlat durumu
Hastahane de bulunan kişilere şikayet et
Sende gıcık davran
Yorumda bulunmak istiyorum.
boş ver takma kafana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hiçbir şey yapmadım zaten şurada 5 tedavi hakkım kaldı seansım kaldı o yüzden hiç gerek duymadım gitsin belasını başkasından bulsun benim yüzümden işinden falan olur da ondan sonra kimsenin vebalini almam