Şu servis şoförümü ne yapsam?

nefret ediyorum ondan son sınıfım evimiz okula çok uzak olduğu için mecburen servisle gidip geliyorum serviste yer yok 6-7 kişi ayakta kalıyoruz yeminle artık ayakta duracak yerde yok bide beyefendi birsürü yeni öğrenci almış sırf para için yeniler bizden önce bindiği icin yerleri oluyo biz o kdar yolu ayakta gidiyoruz bide gittğm servis sirketinin sekreteri olan kadın her sabah geliyo bizim servise oturuyo adamın yanına okula gidene kadar gülüp eğleniyolar müzik son ses ellerinde kola çekirdek keyifleri yerinde..gecenlerde ayaktaydık 1 arkadası aldık artık yer kalmadı 1 kız indi yürüyerek gidecem dedi bizde sesli olark e kız haklı dedik baktım actı kapıyı inin hadi inin tutan yok dedi bide artistleniyo ya..şirket sahbne sikayet ettm yapacak bsey yok bütün servsler böyle dedi babama söyledm aradı konustu tamam halledicem diyo hic bişey yapmıyo..dün yne babama söyledm herseyı anlattım buraya yazdığm gibi babam yne aradı knustu tamam halledcm ddi..baktım bu sabah serviste yne bana laf sokuyo o sekreterle beraber inerken sekreter tehdit eder gbi bsey dedi umarm benım ıstedğim herseyı yapablecğmn farkndasndr dedi..bende tutamadım ağzıma geleni söyledm indim servisten 1-2 kere değil 1 aydan fazladır böyle..babam cıkmamı ıstmyo baska servis yok diyo otobusle gitsem 2 tane değiştirmem lazım bde okulum cok tenha bir yerde onun ıcın bırakmıyo..ne yapayım arkdslar?
Şu servis şoförümü ne yapsam?