Yanımdaki şoför ne yapmayı amaçlıyor sizce?

Selam dostlarım yemek fabrikasındayım bir adam ile çalışıyorum servis yapıyoruz ve şöforun yanında takılıyorum yemek dağıtıyoruz fabrikalara 7 yer falan var öğlenleyin de bırakıp gidiyorum ama yanımda ki Adam çok yalancı karakteristik bir tip hep yalan söylüyor amacını hiç bilmiyorum ama kafadan biraz da kırık bir arkadaş daha sonra işe başladı 2 aydan beri sinir hastası oldum bunun yüzünden adam sürekli yalan söyleyip duruyor hayat hikayesini anlatıyor ama hiç inandırıcı gelmiyor 2 hatlı minibüsüm var çok zenginim yurt dışına falan çıkıyorum diyor madem çıkıyorsun bu işte ne işin var diyorum hobi olarak yapıyormuş bu işi de yalana bakarmısın arkadaş madem yalan söylüyorsun hiç utanmıyormusun gerçekten anlamıyorum bu kişiliktekileri 42 yaşında falan adam da zaten 2 senelik sözleşme yapmış ayrıca araba da ama adamla anlaşamıyorum iş konusunda çok sıkıntı yaşıyorum sürekli hayat hikayelerinden falan hep bahsediyor çözemiyorum kendisini niye bir insan sürekli böyle yalan söyler veya konuşur ki insanın gerçekten sinir bozucu bir de beni kötülemesi var aileme halbuki hiçbir şey yaptığımız yok sen olmasan diyor bana 2 lira daha fazla maaş gelicekmiş ama müdür asla çıkartmaz beni zaten öyle bir şey olsa da dahi sürekli bu adamı çekip duruyorum müdür aslında beni içeriye alacak ama ne zaman hiçbir bilgim yok ama ona sorsan ben yalan söylemem adam satmam diyor kim bilir arkamdan kimlere kötülüyodur beni bu tarz insanlardan korkun arkadaşlar kimlerle çalışıcağınızı iyi bilin ki sonra pişman olmayınız
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca karısından para alan da bir tip bu kişilik
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de beni sürekli şikayet ediyorlarmış gittiğim yerlerde müdüre soruyorum var mı böyle bir şey müdür öyle bir şey yok diyor neden yalan atıyor sizce
Yanımdaki şoför ne yapmayı amaçlıyor sizce?