Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca karısından para alan da bir tip bu kişilik
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de beni sürekli şikayet ediyorlarmış gittiğim yerlerde müdüre soruyorum var mı böyle bir şey müdür öyle bir şey yok diyor neden yalan atıyor sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
böyle insanları anlamayı denesen sinir olmak yerine hallerine ağlarsın var çevremde böyle insanlar benim gördüğüm kadarıyla kendilerindeki eksikliği anca bu şekilde gideren insanlar bu insanların amacı dikkat çekmekten çok saygı duyulmak eziklenmemek oluyor ciddiye alırsan uğraşması çok zordur
Reis valla ne diyim diyor işte benim 2 hatlı minibüsüm var 2 patronluk yapmış adammış laflara bak yurtdışına gidip geliyormuş 2 ekmek yiyip geri dönüyormuş falan mesela ama adama inancım resmen gerçekten sıfır bir görsen yani adam da silah bile var ama hala işten atmadılar onu
Ulan Patronluk yapmış adamsın da neden bu iştesin madem ona aklım almıyor evli barklı çocuklu yok kirada oturuyormuş VS sonra da ben zenginim falan diyor üstelik
Neymiş ben o işten sıkıldım bu işe hobi olarak girmek istemiş bak sen
bide bitirim tip diyorsun ben genelde anlattıklarındaki zıtlıkları makarayla yüzlerine vururum ama bunda işe yaramaz he de geç başına bela alma
Aynen reis itibartı tamamen kopartıcağım zaten bir afra tavırları var görsen bağırarak konuşuyor kimsin sen açıkcası kendisini ne zannediyor yani Yok ben sakıp sabancı da çalıştım falan para sayma makinelerinde çalışmış yalana bak...
Hacı anlatacağım o kadar çok şey var. Ki hep aynı yalanlar açıkcası hiç mi utanmıyor söylediklerinden acaba diye düşünüyorum bir yandan
He he deyip geçiştirirsen inandım abi deyip imalı konuşursan inanmadığını anlar ve utanır elbet veya inanmadığın için anlatmaz sana.
Kanka öyle yapsam da bir şey değişmiyor ki?
Müdüre bile çok şey anlatıyormuş müdür bile yalancı demiş adama 😂
Anlayacak kadar bir tip de değil ki
O zaman diyeceksin ki abi ben senin anlattıklarına bu sebeplerden dolayı inanmıyorum rica ediyorum bana anlatma bunları diyemeyeceksen de susmaktan umursamamaktan başka çare kalmıyor. :D
Tabi ki aynen öyle umursamayacaksın Abi başka çare yok yani kısaca
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!