Benim düşürdü kendimi iğrenç hissettim. tarot enerji uzmanı arkadaşim dedikodu pozitif enerjiyi alır negatif enerji salar dedi. Bi daha mı tövbeeğğ. Ama siz benim dedikodumu yapın pozitif enerjiler bağa gelsin. hadi kolay gelsin😏🔪

Benim düşürdü kendimi iğrenç hissettim. tarot enerji uzmanı arkadaşim dedikodu pozitif enerjiyi alır negatif enerji salar dedi. Bi daha mı tövbeeğğ. Ama siz benim dedikodumu yapın pozitif enerjiler bağa gelsin. hadi kolay gelsin😏🔪
Dedikodu değilde arkadaşımın garajında odun sobası var onu yakar çayı demler çağırır hasbihal edelim diye yaşadıklarımızı konuşuruz genelde kendimizi çekiştiririz
Cevap
6Cevap
dedikodu yapmak enerji düşürür tabi ki de.. ama sevdiğim arkadaşım varsa katılmasam da dinlerim her zaman onu
Dedikodu yaptığım kişiye göre değişir.
Evin de çok büyük bu arada 😂😂
Uzunlamasına büyük arkada fransuz mi ingiliz mi ne mutfak var kapım bacam yok ama 😂
Var ya perdesiz pencere ve olmazsa olmaz kombi 😂😂
Şoo storu aşağıya indirsem var perde aslında 😂ama dışardan icersi görünmuyo onun için sıkıntı yok
Dur arkadaşlarla evinin dedikodusunu yapalım bari 😂
Hadi yapın 😂
Ohoo başladık bile rahatsız etme lütfen
Tamam tamam kolay gelsin hadi😏
Ne işin var dedi koduyla yat aç bi film izle Tek başına film keyfi diye paylaş millet seni konuşsun 😂😁 insanlardan uzak kafa rahat
Dedikodudan hiç hoşlanmam
Sana yakışmaz zaten başgan
Profile bakınca dedim yakışmaz bu abimize böyle şeyler 😎
İyi yapmışsın başgan iş yerinde dedikodu insanı kanser eder
Kolay gelsin usta zor işin
Görüşürüz başgan
Yorar insanı dedikodu, ruhuna eziyet etme.
Ettim bugün pişman oldum zati
Arada yapıyoz ne yalan söylim
Yapmam hic
Düşürür
Sarıyor arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?