Mesela;İnsan beyni her gün kurulan yeni sinir ağları ile gelişir. Yaşlılığa doğru ise bu sinirler ölür ve zihinsel enerjiniz düşer. Bir başka neden ise yaşanılan ağır travmalar olarak gösterilir.

Mesela;İnsan beyni her gün kurulan yeni sinir ağları ile gelişir. Yaşlılığa doğru ise bu sinirler ölür ve zihinsel enerjiniz düşer. Bir başka neden ise yaşanılan ağır travmalar olarak gösterilir.
Ben genel olarak enerjimi yükseltmek için uykuma dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeyi deniyorum. ve her zaman için sporu eksiltmiyorum. :) bir de enerjimi düşüren insanlardan uzak kalmayı tercih ediyorum.
Birde konuşmak kardeşim seni senden daha iyi anlayan biriyle 😊
Katılıyorum abla öyle birini bulmak da çok zor maalesef. ama sen beni anlıyorsun teşekkür ederim 😊
Bilmukabele, rica ederim kardeşim 😊
Namaz kılmak insanın uhrevi hayatını yükseltir ayrıca insan enerjisini yükseltemez yükselmesi için her daim ilerlemesi ve her işi gücü rast gitmesi ve eline firsatlar ve sebepler lazım onun dışında yukselmes
Bir şarkıya, bir gülüşe bakar. Bir an ağlar, bir an gülerim. Bende böyleyim 🥳 Hatta beni coşturan müziği de paylaşayım. Oturmaya mı geldik yahuu
https://www.youtube.com/embed/UtF6Jej8yb4Teşekkür ederim güzellik 😊🌹
Baktığın benim, gördüğün sensin ☘️ Ne demek okyanus kalpli
Cevap
7Cevap
Sevdiğim işleri yaparım ya da sevdiğim müzikleri dinlerim.
Boş gereksiz canlı ve onların sözcükleri.
Teşekkür ederim😊
Rica ederim.
Akşamınız güzel olsun.
İnşirah suresi ve maneviyat yükselterek her şey geçer
Amenna
👍
Sıcak düşürüyor hocam. En nefret ettiğim şey sıcak hava 😔
Teşekkür ederim arkadaşım 😊Lakin o güzel havaların da değerini bilmek lazım
Böyle güzellik olmaz olsun hocam.
Kış mevsimi asığıyım ben. Soğuk , yağışlı , puslu tam benlik 😔
Keyfimi kaçıracak olumsuzluklardan uzak tutuyorum. Müzik, oyun, gezi, kuzenler ya da arkadaşlarla oturma gibi aktiviteler iyi geliyor. 😊
her şey için niyetin güzelse, hareket editorsan enerjinde yüksek olur, stres, kaygı ve tembellikse düşürür
Sıcak hava ve sıkışık trafik enerji düşürür.
Negatif insanlardan uzak duruyorum.
Meditasyon yaparm
Uyurm
Insanlar dusuruyor
Neden desem 😊
Ya suratlari bi karis burun kivirirlar bsy anlatinca ya surekli elestirirler
Teşekkür ederim 😊bu bir kibir bakışı tasvir ettiğin ve öyle davranmaları hiç hoş değil
Aynen. Yokmus gibi davraniyorum bende ama her zaman olmuyor tabi. Cok onyargili insanlar da var. Onlar da sinir bozucu. Veya surekli her kucuk seye ofkelenen bagiran. Daha cok sey var
Dinlenerek bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?