Seni demoralize eden, enerjini düşüren davranışlar bazen hayatına odaklanmada zorluklar yaşatabilir.
Enerjini bir anda düşüren o davranışlar neler?
Seni demoralize eden, enerjini düşüren davranışlar bazen hayatına odaklanmada zorluklar yaşatabilir.
Enerjini bir anda düşüren o davranışlar neler?
Bazı sa lak insanlar var yaşadığım yerde, koca koca burunları var o burnu benim hayatıma sokmak için kullanıyorlar genelde. Ben bir tanesinin o burnunu kırdım ama akıllanan yok, o yüzden bu durum beni hem sinir ediyor hem de enerjimi düşürüyor
Bir konu üzerinde konuşurken ilgisiz davranılması dinlemeyi bırakıp başka bir şeyden bahsedilmesi.
Sorunun kaynağı kendisi olup, bunu gayet normal gibi lanse etmesi. Siz yapınca kabahat o yapınca sorun yok
Verilen saat ve zamanda randevuya riayet edilmeyerek bekletilmesi.
Hele ki birinin her cümlesinde bir gizlilik bir yalan arıyorsak enerji filan kalmaz.
Rica ederimmm.
Karşımdaki kişi fazla negatif ve sürekli olumsuz konuşuyorsa benimde enerjim düşüyor
Evet beni de düşürür ve iletişimim kopar o kişiyle coktan😏
Teşekkür ederim 💞
Rica ederim🌸
Cevap
18Cevap
Yaptığım esprinin anlanmaması, yetmiyor gibi benim espriyi açıklamam.
Espri yaptığına pişman eder😀
İstediğin bir şey olmayınca tansiyonun yükseliyor başım ağrıyor resmen var ya enerjim sıfır.
Bazen her şey istenilen gibi gitmeyebiliyor😌
Alternatiflere sakin kafayla bakmak gerek:)
Mizah anlayışı olmayan. hep negatif ve karamsar düşünen, herşeyi sorgulayan , ön yargıli insanlar benim enerjimi sömürür oyuzden böyle insanlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum
Konuşup açıkça kendimi ifade etmeme rağmen beni anlamayıp yeniden aynı şeyleri söylettiren insanlar enerjimi emiyor bir de ısrarcı kişiler
Genelde boş cahil insanlardır.. uzak dururum
Mıy mıy insan tanımıdır.
Aptal biriyle sohbet etmek... Kanser sebebi. Anlamaz düzeltirsin. Düzelttiğin için sataştığını sanır. Seninle özellikle uğraşmaya başlar. O kadar saçma sapan laflar duyarsın ki, sırf seni bozmak için senin rahatsız olmuş duygunu taklit ederek yapar bunu çünkü. Muhakemesi zayıf, seni aynalayan ve kompleksli insanlar. Vurasın gelir. Her dakika herkese her koşulda sırıtamayız ki. Kovarsın. Kovamıyorsan döversin genelde. Tık diye duruyorlar o zaman.
Sıcak hava 1
Surat asılması
canım yerine konmak
Zorlayıp emek verdikçe önüme taş konulması
Dinlenmemek anlanmamak anlamadıkça bağırılması
Belki anlamak istemiyorum Allah Allah. d
Slk kelimesini daha öğrendik canım diye çevirdiğini ben anladim tatlım🤣🤣
fotodaki kızın enerjisini değil de başka bir şeyini emmişler o yüzden kendinden geçmiş. Sanırım kanını :D
Yok kanını emmemişler drakula yok oralarda🤣
Kızın enerji düşmüş, bitik halde😄
ne yapayım ancak öyle yazabildim işte sansür kurulu siliyor sonra :D
Sansür fotosu değil googlelamak çok kolay nereden olduğunu bulmak. Benim sorularda olmaz o içerikler ilgimi çekmiyor🖐🏻
Ben suçsuzken olayla hiçbir alakam yokken başka kişilerle yasanan polemikleri gelip bana atarlanarak anlatıyorlar ya. Benide geriyorlar sonra gidiyorlar 😅
Birde yapamicaz ayy edemicez diye gelip ağlayanlar. 🤒
Genelde iletişim kurmanın herhangi bir şeyi değiştirmeyeceği durumlarda enerjim düşüyor. Karşımda sabit fikirli, karamsar, ısrarcı ya da kibirli biri varsa direkt düşer. Bu yüzden bu tarz insanlarla aynı ortamda kalmam.
Karşındakimin mal gibi oturup somurtmasi emiyor beni ya da masada
Onu hiç sevmem saatlerde geçmez ôylesiyle😏
Sürekli kötü konuşan, karamsar davranan, başkalarının hayatlarına burnunu sokan bu tiplere hiç gelemiyorum işim çıktı diyorum uzaklaşıyorum direk hıhım enerjimi.
İki kuruş paranın hesabını yapan kişiler. Bir ürünü daha ucuza bulmak için haftalarca beklerler
ben mutluyken mutluluğumu düşürmesi aklıma fitne fesatlık sokması enerjimi düşürüyor egoist insanlar saçma hareketleri olan insanlar enerjimi düşürür
Negatif olumsuz düşünen insanlar diyebilirim gadası
Kıskanç ve sinsi insan maskeli yılanları ve kendisine aşık tipleri sevmiyorum..
Kendini ifade etmeme rağmen anlamayan, komik olmayan insanlar
Hiç bir sebep yokken ses yükselten canım ebeveynlerim
Aptal insana bir şey anlatmaya çalışmak ve bir kadının tribi, nazıyla uğraşmak ikisinden iğrenirim
guzel seyleri konusmak varken hep bir seyin olumsuzu dusunuluyorsa mesela
Negatif konuşma, iğneleyici eleştiri, umutsuz vaka gibi gezenler.
Her şeyden şikayet etme, manipülasyon, böbürlenme, yanlış anlaşılmak
Karşımdakinin kendini aşırı beğenmişlik yapması ve bildiğim şeyleri apart seviye de anlatması
Toksik insan ve güvensiz anlayışsız sürekli küfür eden bagiran cagiran insan enerjimi emiyor bir de exim aklima geldi mülayim sessiz hayattan bıkmış oda enerjimi emiyordu en sonunda patlafim
Boş insanlarla aynı ortamdan bulunmak zorunda kalmak diyebilirim
Genelde ailevi şeyler sıkar canımı harici pek bir şeye takılmam
Sürekli olumsuz şeylerden bahsetmek
Negatiflik baskı kurulması
Çenesi durmayan insanlar..
Sürekli şikayet eden negatif olan kişiler
Zorbalik sayılabilecek her şey
Asık suratlı insan modeli
Sürekli her şeye zam gelmesi vergi eklenmesi
Somurtan insan
Üstüne vazife olmayan her konuya atlayan insanlar
Somurtkan ve sürekli negatif düşünen …