Ben 3 haftadır raporluyum. Maaşi bedavaya getirdin anlamında dedi
Dalgasına diyen bi abi ne desem cevap olarak
Ben 3 haftadır raporluyum. Maaşi bedavaya getirdin anlamında dedi
Dalgasına diyen bi abi ne desem cevap olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bence çok bulaşma bir şey de Ismarlama böyle şeyler bana absürt geliyor
Yok ısmarlamıcam zaten ben hiçbi erkekle abi bile olsa gidip buluşmam yemek vb yemem. İş işte kalır. Ama kırıcı olmayacak bi cevap vermek istiyorum dalgasına
Iş yerinde öğlen yemeğin benden de
Güzel fkfk
Seni kurtardım bana ısmarlarsın artık 😂😂😂
😄🤭
Abi bunca yıldır yiyorsun bi fatdası yok bşrazda ıruç tyt velkş bi fatdası olur bana da dua edersin secava girmiş olurum de
Sen ısmarlıyorsan hemen gidelim de
Hayırdır senin mi cebinden çıkıyor de
Yuh
Yuh deme, iş yerinde böyle gevşeklere prim vermemelisin. İş yerinde aşırı samimiyet iyi değildir.
Haklısın da geçiştirmek istiyorum kırıcı olmayacak cevap vereyim. Ama son derece haklısın
Tavrını net koy kırıcılığı düşünme, hem biliyorsun zaten kötüler daha çok seviliyor iyiler hep suistimal ediliyor
Evet ama ben yapamıyorum işte birini kırınca huzursuz oluyorum. Düşmanım bile olsa yapamıyorum. Ben 19 yaşımdayım adam da 30 vardır komşu oluyorz bi de
Anlıyorum ama o cümle kırıcı bir cümle değil bunu gülerek söylersin üstü kapalı mesajı vermiş olursun
🙏🙏
Pazartesi yemekhanede görüşürz dedim (ben yemekhaneye çıkmıyorum genelde, herkes biliyor) dozunda bi cevap oldu bence?
Sen öyle diyorsan öyledir
Umarım ya bi an önce çıkayım şu işten. Yaşıtım en fazla 5 kişi var. Çok gevşek insanlar ve iletişim kurma zorunluluğu. Evli adamların sevgilisi, abazalar, gerçekten bu iş beni tüketti. İnşallah bikaç ay içinde güzel bi iş bulurum zamana bırakıyorum
Ne üzerine o iş yeri ve senin görevin ne?
Fabrika. Ben paketlemedeydim oradaki insanlar çok dedikodu yapıyordu huzursuz ortamdı ondan üretime indim. Burada da çok gevşek var. Mesela bi ustaya anlatıyorum sen evlisin abi diyorum bu yanlış diyorum. Diyoki biliyorum ama kimse senin gibi düşünmüyor. Biri bana y. vşarsa bende y. vşarım bütün erkekler böyle düşünüyor diyor. Peki abi dedim. Bu soruda bahsettiğim kişi değil komşum olan kişi de en üst katta çalışıyor. "Yemekhaneye çıkmıcam güzel yemek yok" diye cevap vermiş. "Sen ısmarlarsın biliyorum" dedi
Benim derslerim çok iyiydi 3 sınıfın en çalışkanıydım. Öğretmenler gururla anlatırdı diyor hocalara diğer öğretmenlere beni. İşte okul bitti ailesel sorunlar girdi araya mecbur bu hayatı seçtim. Çünkü ilgi alanım müzik. Ailem müziğe karşı olduğu için kendi paramı kendim kazanıp müziğe yatırıyorum bi kısmını
Hiç biriyle muhatap olmamak en iyisi, mesafeni koru, iyi ya da kötü kim ne yaparsa yapsın ilgilenme.
Ben sevgilimle gidicem de