Yaklasik 2sene olucak surekli aklima geliyor. Dedem ölmeden bir hafta once babama ölumden korkuyorum falan demis. Sonra bir hafta sonra butun cocuklarini aramis halam engellemisti dedemi. O yuzden acmamis ama dedem 10 15kez aramis. Babami aramis babam evimize getirdi. Yemek yedirdi sonra babam dus aldirtti dedeme. Sonra dedem cok sessizdi o gun. İki uc cumle konustuk. Dede hasta falan degilsin bak iyisin dedim. Oda ya ya dedi. Sonra gece benden pecete istedi verdim. Sabah oldu. Ben de acile annemin israriyla gittim bacagim agriyordu kas yirtilmasi vardi. Balkonda dedem yatiyordu. Baktim icimden ölu gibi yatiyor dedim. Dedeme hic seslenmedim bile. Ciktim gittim acile. Kardesim eveeydi. Dedem banyoya gitmis elini yuzunu yikarken sanirim dizlerinin ustune oturmus kalp krizii gecirmis. Ve öldu kardesimde hic duymamis evde. Babam disardan geldiginde dedemi oyle gormus banyoya bakinca. Kisacasi ben kendimi cok sucladim eger hastaneye gitmeseydim dedeme o balkonda baksaydim belki ölmezdi ambulans cagirirdim yardim ederdim, en azindan su mu yemek hazirlardim adama hicbir sey yapmadan direkt evden ciktim. Kendimi cok sucladim cok agladim suanda bile aklima geldi
Ben evde olsaydim yine de ölür muydu? Acaba ölumunden once su falan istemis midir?
Ben evde olsaydim yine de ölür muydu? Acaba ölumunden once su falan istemis midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tmda ölümü her canlı yaşayacak olumsuz deyılızkı bırgun bu olacaktı
Olucakti ama ben vardim ben yuzune dahi bakmadan evden ciktim. Hasta oldugunu biliyordum bi bakabilirdim belki ambulans cagirir kalp krizine engel oldurturdum
yok bırsey yapamasın deden öğünü yasayacaktı cunkı alına böyle yazılmış deyıstıremesın
Umarim oyledir
Dedene aşıktın ne aşırı bağlı olmuşsun ona
Baglilik degil kendimi suclu hissediyorum merhamet duygum cok fazla boyle yaptim benim yuzumden öldü diye agliyorum
Alakası yok ömrü o kadarmış yaşı kaçtı
64
Biraz erken gitmiş 75 yaşına kadar yaşayabilirdi ama o kadarmış demek ki çok aşırı sever miydin onu
Yani cokda sevmezdim ama yine de uzuluyorum
Bilmem sanki aşık olmuşsun gibi aşrı takıntılı etmişsin sanki seviyordun gibi geldi bana genelde çok duygusal mısın yaşın kaçtı
Of aşik ne alaka abi ya dedem diyoruz.
Güzel kardeşim soruna bak kendin suçlu hisseetmen aşırı panik olman neye anlama gelir insan ancak hoşlandığı sevdiği kişiye bu kadar aşırı duygusal olur sen dedenden hoşlanmışsın aşık olmuşsun burada halka açık yazamıyorsan linç kötülem yaparlar diye
Deden hangi taraftadı
Hahshsjajjaka lan hasta misin ben evliyim
Ayrica, asirii panik olurum niye olmayim lan babamin babasi, kanim atam dedem siz ne bicim insanlarsiniz bu yakistirmayi nasil yaparsiniz ahlaksiz seni.
Ben dedem icin degil babam icinde panik yaparim babama da mi asigim yoksa terbiyesiz
İnsan olan insan kendini sucku hisseder yav siz ne tur insansiniz ya yarin bir gun bir adam öldursen trafikte suclu hissetmicek misin senin yuzunden oldu diye? Yoksa sende mi asik oldun abi igrnecsinuz su uzgun sorumuda mahvettiniz syagisizkar
Obişlir evli insanda aşık olamaz mı hoşlamaz mı arzulayamaz mı duyguları yok mu olur evlenince
Lan hasta misin lan bu arzulayacak kisi olsam dedemi mi arzularim igrenc mikrop yasli adami niye arzulayim psilik
😀😀 Sen neden anlamadın ki
Bunun Ahlak ile alakası yok senin duyguların hassas
Kes lan sorumdan ne gibi asik seyi cikaridn pislik allah seni kahretsin ölu bir adami torununa igrenc itamda bulundurdugun icin insallah kat ve kat yanarsin diger dunyada
Ahmak hasssassa hassas benim duygularim herkes icin haassas ahmak, kucuk 4yasinda ki kaynim da benim yuzumden dustu kafayi yardi onun icinde agladim gunlerce yoksa kucuk bebeye de mi asigim terbiyesiz
Yanlış düşünüyorsun tamam sende hoşlandı yapıyor aile içi bağlılık var aşırı o yüzden bak ona bile ağlamışsın demek ki ondan çok hoşlanmışsın sen bunu da yamlış anlayıp anlamazsın
Lan ne hoslantisii sulalelni dizdirme aw aveli seni sen git kardesini becer terbieysiz senin zihniyet bu ahlaksiz
Merhmet vicdan nerde send eyoksun serefsiz,
Ben, sehitlerimiz icinde üzülürüm hasta olup olen insan icinde yzulur aglarim ya bu ne bicim uslup lan
Pc evladi misin yav sen
Neyse sorunu beğeniyorumn gel burada halka açık konuşamıyorsun rahat değilsin o yüzden alaşmıyoruz
Sakin ol haddini açma burada saygı gösteriyorum sen daha da üstüme geliyorsun yanlış şeyler yapma
Sen Instagram ver Instagram gostericez sana dunyanin kac bucak oldugunu ver lan
🤣 Versem ne olacak sen laf anlayacaksın boş tartışma ergenler gibi zaman kaybı sen bi kere korkaksın cesaret yok konuşmaya kendini ifade edemiyorsun hırcınlaşıyorsun
Yaşın kaç var mı çocukların benim öyle şeyler yok saçlama aşırı kasıyorsun kendini biraz sakin ol
Neyse başım ağrıtı senle kafan kuru senin sorun ve senn tepkilerin çelişkilerinle uğraşamam ne desem o kalın kafna basmıyor ya da konuşamıyorsun diye böyle yapıyorsun neyse sorunu beğendim gel özelden konuşalım insan gibi küfür hakaret etmeden
Ecel bu kendinide şuç bulma başın sağolsun
Tesekkurler umarim oyledir