Başka bir söz de "Sen, ne kadar anlatırsan anlat. Karşındaki seni anlayabildiği kadardır."
Şimdi gelelim ana meseleye. Öhöm öhöm... İkinci sözden başlıyorum. Doğrudur ikinci söz. Çünkü sen A dediğinden B anlayacak ve dediklerini kafasında yorumlayıp kah doğru kah yanlış düşünecektir karşı taraf. Oysaki olay yalan söylemiyorsa kişi anlattığı gibidir. Yorumlayıp kafasından kuruyorsa da ilk cümleme geliyoruz ki "Kişi kendinden bilir işi." Kafasından kuran kişi de kendi bilir ben kendimi biliyorsam. Vicdanım rahatsa sıkıntı yok demektir.
Evet buna çok katılıyorum.. beni tanıyan güvenen kişi zaten beni bilir.. eğer beni bilmiyorsa başkalarının bir yerlerinden uydurma dedikodusuna bakıp da hakkımda tahmin yürütüyorsa sevdirsin gitsin derim :D ahaha
Benim hakkımda kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil. Duydum ki kucağıma bişeyler fısıldadılar :D İnsanın sesinin çok çıkması , sadece suçluluk psikolojisidir. Sor bi umrumda mı :D Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş :D , ya da şöyle diyim eşeği yol arkadaşı seçenin gideceği yer yine ahırmış :D
Fesat ağzında lağım akan birinin iyi olduğunu düşünmem ben kusura bak, iki yüzlü insanlar dan nefret ediyorum, gidip kendilerini satsinlar daha şerefli.