Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim. 5 aylık hamileyim. Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz. Bana evlenmeden önce evlenirsek bizimle yaşamıcağını söyledi. Ama şu an gitmiyor. Herşeye karısıyor. Eşime çocuk gibi davranıyor. Çocuğumun eşyalarına ismine kadar herşeye karışıyor. Trip atıyor surat yapıyor. Canı isterse yemek yapıyor bu ara hiç yapmıyor. Akşama kadar çalısıyorum hamileyken bile bi yemek bile yapmıyor artık. Sadece surat. İstediği ismi koymadık diye. esya alıyorum çocuga odama koymak istiyorum yanımda kalsın diyor sürekli müdahale. Bıyere çıkıyoruz arayıp duruyor nerde kaldınız diye. Evlendikten sonra böyle oldu. Napıcam bilmiyorum nasıl gider evden hergün ağlıyorum eşimle de ilk kavgalarımızı yapmaya başladık tek sorunumuz annesi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
evlenmeden önce verilen sözler tutulmadığında bu aldatmaya girer ve boşanma sebebidir. resmen eşin seni kandırmış sen de boyun eğmişsin. madem böyle problemleriniz var çözmeden neden çocuk yaparsınız anlayamıyorum. ki daha 1 sene olmuş. 7. ayda hamile kalmışsın. çok erken. şu an çekip gitmek istesen gidemiyorsun çocuk var. eşin de kaynanan da durumun farkında ve bunu kullanıyorlar çok güzel bir şekilde. allah şu kaynanalara biraz vicdan versin bari aynı evde yaşıyosun otur köşende karışma, az mazlum ol yani yok illa ortalığı karıştıracaklar. evlendirmeyin oğullarınızı madem bırakamıyorsunuz ya elalemin başını yakıyolar anca. ama hatanın çoğu sende çünkü nişan evrelerinde de o kaynana rahat durmamıştır illaki bişeylere karışmıştır, eşin de susmuştur. göre göre evleniyorsunuz böyle insanlarla. ben adamı yönetirim yola getiririm diye düşünüyorsunuz ama işte durum ortada yönetilen siz oluyorsunuz. evde kalacağım korkusuna yaşanılan durumlara bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen söylediğin zaman huzursuzluk olur. Esin de git diyemez annesi. Kadının kendi isteğiyle gitmesi gerekiyor ama o bilinçte birisi gibi görünmüyor işin çok zor. Hiç sevmiyorum böyle insanları
Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
En nefret ettiğim anne, ya da kayınvalide modeli
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Tek problem kocan. Hala kendisnin de bir aile kurduğunun farkında değil. Tamam annesi falanda artık sen annesinden daha çok söz sahibi olmalisin. Kocan ikili oynuyor
00 Yorumla - 1 yıl
Ciddi bi sekilde esine durumu anlat derim
05 Yorumla- Soran1 yıl
O da farkında kaç kere ağladım yanında karışma diyor da ona da kızıyor küsüyor dinlemiyor
- 1 yıl
Cok gecmeden ayril derim o zaman
- Soran1 yıl
Ayrılsam napcam tek basıma şu an çalısıyprum ama çocuk olunca kime bırakıcam ailem yok tek basıma geçiremem ki
- 1 yıl
Daha sonra ayrilirsan baska birinide bulamazsin herseyin zamaninda olmasi en iyisidir
- 1 yıl
Ve yanlis anlama ama bence aldirman hayatini daha olumlu etkiler
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Eşin farketmiyor mu durumu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi