Kaynana sorunu?

Esimi cok seviyorum ona hic yansitmak istemiyorum ama bazen dayanamiyorum.
Yurtdisinda yasiyorum ama turkiyeden biriyle evlendigim icin vizesi cikana kadar turkiyede kaldigimda esimin ailesinde kaliyorum

Kaynanam ikiyuzlu !! Kendisini acindiriyor gecmiste kaynanasindan cektigini falan anlatiyor benim kaynanasina karsi doldurmaya calisiyor ama ben kayin babam icin mecbur ona saygi gostermem gerektigini dedimde sen onu tanimiyorsun diyor sirtimi dondugumdede gidip kaynanasina benim hakimda konusuyor yakaladim bir kere umursamadim yutum.

ikinci sefer beni yegnine soylemis bu kiz altinlarini ne yapcak diye cok cimri biri ben herseyi umursamamya calissamda uzerime esime dedim altinlari soruyor annne diye bosver birsey aciklama deid bunuda takmadim

son olayda iyice beni delirten ben evde acidan kivraniyorum odamda uzanirkzn isten geldi ve soylenmeye basladi * hergun disarimi cikilir burayida toplamadi ( mutfaktan bahsediyor) oflayip pufluyordu* ben esime o gelmeden bir ac saat once aramistim isten gel bana agri kesici falan getir kalkamiyorum diye oda annesi geldiktzn 3-4 dk sonra geldi o kapiyi acti bende odami kapisini actim beni gorur gormez benzi atti ve *kizim sen burdamiydin demeyz basladi * esimden ilaclarimi alip odaya kapandim
ve ilerleyen gunlerde de o konusurkzn umursamadim baska seylerle ugrastim dinlemedim ya da telefonda konustum sonra kendi ulkeme dondum ama bir kac hafta dondugumde gene o kadinin yuzunu gorucem ve gitikce kendini bana soguttu

onu cildirtabilicem ama masum kalarak nasil yapabilirim?

ha birde bunuda yeni ogrendim benim carsafimi gormek istemis ( yegnine sordurdu gene kuzeniyle ( yani esime ) sorsun diye kendisi bilio oglundan geleczk laflari ve yegnide ben boyle seyleri ne derim nede yaparim demis teyzesinin cenesini kapatirmis)
Kaynana sorunu?