Kaynana problemi?

Kayınvalidem ameliyat oldu bir aydır hastanede yatıyordu evini temizliği hastane masrafları vs eşim karşıladı ama ailesi ile kus annesi ve küçük erkek kardeşi ile sadece kayinbabam bizde kaldı bu süreçte temizlik yaptım haftalarca bel ağrısı ayak tabanlarimin ağrısı iki hiç uyuyamadim günlerdir eşimle yarım saatlik uyku ile duruyoruz dün hastaneden çıktı oğlunu arayıp napiyorsunuz dedim küstük 4 senedir ama çocuklarından hiçbiri gelmedi temizlik vs yardıma hiçbir şeye koşturup yardım etmediler bende düşük yaptım kanamam olduğu halde temizlik yemek vs çamaşırlarını yıkadım utuledim bu sırada kendi evime sahip çıkamadım yani temizlik yapamadım aradığım da nasıl eksik gedip yapilicak bir şey var mı dedim temizlik yapıyoruz salon bir karış toz camları siliyoruz nevresimler felan çıkardık dedi bende temizlik yaparken koltuk silmeden tut mutfak dolapları fayanslari perdeler aklınıza nere geliyorsa temizledim telefonu kapattım kendimi kötü hissettim benim yaptığım begenilmemis gibi bayram ful yağmur yağıyordu sildim camalar bi hAlta yaramadı öğlen sildim aksma yağmur bastırdı 4 senedir küstük hiçbir şekilde gelip gitme görüşme asla olmadı bende gözlerine girmek için değil veya kiymetim bilinsin diye yapmadım ameliyat oldu pis evde oturmasin diye yaptım ama hep yanlışım arandı bu zamana kadar siz olsaydınız ne hissedersiniz ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Aile problemi?
Kaynana problemi?