yaklaşık 4 yıla yakın evliyim eşim çok şükür ailesine aşırı düşkün birisi değil ama böyle cevap verdiğim için konuşmuyoruz. olayı anlatıyorum, ben doktorum eşim ise mühendis çok fazla çalışıyoruz ve hem zihinsel hem bedensel dinlenmemiz için yıllık iznimize çıktık kış tatiline gittik 2 hafta tatil yaptık ve eve dönmek için yola cikcaktik sabah 5 de çıkıp 9 gibi evde olacaktık ve ertesi gün ise gideceğimiz için bütün gün uyuruz diye düşündük çünkü tatilde her gün erken kalkıp gezdiğimiz için bütün gün uyumak istiyorduk. Eşimin annesi eşimi aradı ve saat 5 olmasına rağmen bize gelmek istediğini söyledi eşimde hala tatilde olduğumuzu 9 gibi evde olacağımızı söyledi. Ben o an sinirlendim çünkü doncegimizi bilmesini istemiyordum ve yorgun olduğum için uyumak istiyordum. Eşimin annesi o an dediki ben 7 gibi sizin eve giderim anahtarım var sonuçta dedi o an beynime kan sıçradı resmen anahtarın onda ne işi var diye eşime ölümcül bakış attım ama eşim de vermemiş bizden habersiz anahtarımizi kopyalatmış. Herşeyi unuttum tamammi eve döndüğümüzde tabiki eve girmişti ve bizim yatagimizda uyuyordu. Eşim onu uyandırdı ve dediki oğluşum sen yanıma gel gelin salonda yatar dedi o an direkt orayı terk ettim ve salona gidip kapıyı kilitleyip sinirden ağladım eşim de gel annemi çıkartırım dedi ama yok kalsın dedim. Gün öyle geçti, kayınvalidem akşam kalktı salonun kapısını vurdu, bende uyanıp açtım, evde ne yemek var ne tatlı böyle mi bakıyorsun oğluma dedi o an bütün terbiyemi yok ettim hayatımda duyduğum en iğrenç cumleydi zaten sabahtan beri yaşadıklarımin üstüne bide bunu dedi ya o an bağırdım ilk defa bağırdım ve dedimki sen nasıl bir insansın hem yatağımda yatabiliyorsun hem dusuncesizsin çık evimden diye bağırdım. Bu dediklerime bende şaşırdım ama o an içimden geçeni direkt söyledim. Kaynanam da terbiyesiz dedi çıktı gitti. Sonra kocam uyandı olayı ona anlattim ve bana terbiyesiz olduğumu ne olursa olsun onun annesi olduğunu söyledi. Eşimle 3 4 gündür konuşmuyoruz. :')))))))))))
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsaydınız ne yapardınız ya o kadar moralim bozukki doğru yaptım bence ama vicdan yaptırıyorlar öyle muameleye böyle cevap verdim ve arkasındayım tek sorun esimle konusmuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Kapının kilidini değiştirdim hemenn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar