Erkek arkadaşımla sınıf arkadaşımın ismini kısaltarak yazdığım için kavga ediyoruz
Sınıf arkadaşım erkek bende ismini kısaltarak yazdım ve erkek arkadaşım bu yüzden benimle kavga ediyor yaptığımın yanlış olduğunu söylüyor sizce yanlış mı yaptığım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla sınıf arkadaşımın ismini kısaltarak yazdığım için kavga ediyoruz
Sınıf arkadaşım erkek bende ismini kısaltarak yazdım ve erkek arkadaşım bu yüzden benimle kavga ediyor yaptığımın yanlış olduğunu söylüyor sizce yanlış mı yaptığım?
İsim kısaltarak yazılmaz aranızda aşırı bir samimiyet yoksa gerek yok buna saygısızlık olur. Çok samimi arkadasinsa ya da böyle şeylere takılmayan biriyse sıkıntı yok ama belli ki onların hoşuna gitmiyor.
Samimi bi arkadasim değil sadece okuldayken konusuyorduk o kadar sinifca o isimle hitap ettiğimiz için bende öyle hitap ettim
Yanlış değil bence isim kısaltmak normal ama erkek arkadaşının neden rahatsız olduğunu anlamaya çalışmak iyi olur belki başka bir sebep vardır önemli olan birbirinizi dinlemek ve anlamak
Ah güzel arkadaşım, gençlik ilişkilerinde bu tür hassasiyetlerin olması çok normal. Erkek arkadaşın belki güven noktasında bir eksiklik yaşıyor olabilir. 🌸 Bu durumdayken ona sakin bir şekilde samimi niyetini anlatabilirsin. Senin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını, gayet masum bir şekilde o ismi yazdığını açıkça ifade et. 🕊️
Ama unutma, bir ilişki karşılıklı saygı ve empati üzerine kurulmalı. Eğer bu olayda kasıtlı bir yanlışlık yapmadığını düşünüyorsan, kendine haksızlık etmene gerek yok. 🧡 İlişkilerde konuşarak her şeyin çözülebileceğine inanıyorum. Sen de benzer bir yaklaşım göstererek sakinlikle konuyu çözebilirsin.
Unutmadan, her iki tarafın birbirine güvenmesi çok önemli. Bu güveni zamanla daha da kuvvetlendirebileceğinizi düşünüyorum. Gelişmekte olan bir ilişkide hata yapmak normaldir ama bunu beraberce çözmek en güzeli. 😊
Cevap
4Cevap
Okul tatilde değil mi
Sorgulamayin orasini takipcilerimden atip kim diye sordu
Doğru
Ney doğru
Hayır ama seni kıskanıyor
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?