Nişan alışverişinde beğendiğimi söyleyip aldıramıyorum. Nasıl davranmalıyım?

Alisverise cikiyoruz yeni yeni. Esyalara bakiyoruz. Begendin mi diyor. Begendim diyorum ama fiyatlarda bildiginiz gibi. En ucuz 15-20 bin. Begendim sunu alalim diyemiyorum.

Maddiyat konusunda baski hissediyorum. Nisanlim baski kurmuyor ama erkekler diyor ya surekli yok o kadar masraf oluyor, kadin para harcatiyor, her sey bize yuk bilmem ne diye. Bende calismiyorum Şu an. Yardim edecek durumda da degilim.

Nisanlimda bunu biliyor ve bilerek evleniyor zaten ama cok pahali seyler begenmesem de bu olsun diyemiyorum. Yani hic diyemiyorum. Rahat rahat bakamiyorum esyalara. Geriliyorum, cekiniyorum. Cebinde ne kadar var bilmiyorum.

Erkekler sosyal medya da falan cok sey soyluyorlar bu konularla ilgili ya. Nisanlimda oyle düşünür mü vs vs diyerek yapamiyorum iste ya.

Annemde ben rahattim baban elbette alacakti tek ben mi kullanacaktim o esyalari diyor, bende diyorum ki senin zamanindaki gibi degil ki artik kadinlarin ustunde bu konuda cok baski var.

Babamda o yuvayi kendinin kuracagini bilen bir erkekti, senden para sormadi, sana yaptiklarini basina kalkmadi, gorevi o evi dizmekti, seni de memnun etmekti bunu yapti ama simdiki erkekler boyle degil, boyle dusunmuyorlar ki dedim. Artik oyle bir hale geldiler ki bir dal cop bile istenmez haldeler. Para desen paragoz oluyorsun gözlerinde dedim.

Ben geleyim rahat edersen dedi. Bende yok simdi sen gelirsen kayinvalidem de gelir. Ikinizden de fikir cikar iyice karismasin kafam dedim.

Nisanlimda bana eve donerken hicbir sey almadik, hic mi begenmedin, sadece dolastik, diger erkekler gibi bende pek dolasmayi, alisverisi sevmem (dedi sakayla karisik, gulerek) alacaksan begendiysen alacağız yoksa evi dizemeyiz daha cok isimiz var dedi. Ama olmuyor iste ya. Ne yapacagim bilmiyorum.

Nişan alışverişinde beğendiğimi söyleyip aldıramıyorum. Nasıl davranmalıyım?