Her gün buluşuyoruz neredeyse. Yemek paraları benden, içecekler benden. Yetmezmiş gibi çorap alsa bile bana ödetiyor. Maaşımı resmen ona veriyorum. Ne yapmam lazım? Bu kızı nasıl durdururum?
Alışverişte soyup soğana çeviren sevgilime ne demeliyim?
Normal ve iyi bir aile eğitimi almış bir kız bu davranışı yapmaz. Tamam yemeği, içeceği erkeğin ödemesi beklenebilir. Ama kendine ait bakım ve giyim ürünlerini kızın kendi alması gerekir. Belki arada bir iki kere alırsın. Mutlu olsun, hediyem olsun deyip. Ama sürekli sürekli de alınmaz , ayıp bence. Bunu söylemem ağır gelebilir belki ama bu kız seni paran ve ödemelerin için seviyor olabilir mi?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nerden buluyosunuz böylelerini cidden anlamıyorum bana nişanlım zorla yicek aldırıyor markete girince ufacık bişi alıyorum yemeğimi kendim ödemek istiyorum kasada cüzdan çıkartıyorum rahat edemiyorum evleneceğim adamdan bile bişi isteyemiyorum ne kadar yüzsüzler var
Ben direkt bugunde sen ver diyen biriyim oyle oturup sabah aksam hesap odemem. Kusura bakmasin, olmadi ev diye birsey var. Gelsin yesin iccsin otursun. İlla seviscen bilmem ne yapcan diye birsey yok. Ben bir cok kiz arkadasimla ev bile temizlemisligim vardir. Bence sen zarfla... Bugunde sen ver de. Baktin ih mih ediyo... Yol ver gitsin.. yolda mi topluyon sen parayi.. hayret birsey ya..
Ortaklaşa teklif etsene bir kaç kere eğer reddederse ben sana para yetiştiremiyorum de. Bırakırsa da salla gitsin, böyle böyle köşeye para dahil atamazsın.
eğer vazgeçemeyeceğin biri değilse bırak derim eğer seni gerektiği kadar düşünseydi mantıklı karar verip ortak ödeme vb yolla bulurdu ya da kendi ısmarlardı bence biraz kullanılıyorsun
Ben 15 yaşımdan bu yana hem okudum hem çalıştım. Ekmeğimi taştan çıkardım. şu an çok iyi bir konuma geldim ama parayı da sokağa atamam. Bende bi ananın bi babanın evladıyım. Benim de pek çok sorumluluklarım var. Böyle bir davranışı kimse hak etmez.