İstanbul'da yaşıyor. Boşanmıştı. Oğluyla beraber hep sık sık gelirler. Ananemlerde kalırlar. 2 Gün önce yine geldiler. Bende hastaydım 1 Hafta. İyileşmiştim ama. Çok iyiydim. Hatta o gün dışarı falan da çıktım alışveriş yaptım. Sonra onlara gidecektim. Hep giderim. hoş geldiniz derim. Çünkü kuzenim benden 2 yaş küçük. Beni aradı gelmeden önce. Sen hastasın bize bulaştırırsın sakın gelme dedi. Benim hastalığım 3 gün önce bittim iyiyim dedim. Olsun olsun sen yine hastasındır dedi. Ona kalsa yatalağım. Bende tamam gelmiyorum dedim kapattım. Kuzenim de üzülmüş. Ama bu kadın hep böyle. Kendini çok üstün sanıyor. Zaten bu yüzden yuvası yıkıldı. Ona kalsa her şeyi kendisi biliyor. Oğlu bile kaç kere sinir krizi geçirdi onun yüzünden. Yani bu yaptığı çok mu ayıp? Hiç ananemlere gitmeyeyim mi? Nasıl tavır bir koyabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu uygulamanın acil sapık ab*z
Güncellemeler
+1 yıl
abaz*lardan kurtulması lazım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seks olması lazım ondan böyle sende bundan sinirlisin galiba
Ablacım geneli böyle zaten. Geneli sinirli gergin. Bu yüzden eşiyle anlaşamadı.
Sen anneannenin evinde mi kalıyorsun?
Hayır ablacım. Kendi evim var. Her sene geldiklerinde ziyarete giderim. hoş geldiniz diye. Zaten kuzenimle aynı yaşta olduğumuz için de hemen hemen beni bırakmaz bazen. Onlarda kalırım. Ama o gün gitme amacım hoş geldiniz demekti.
anladım ben zannettim ki sen orada yaşıyorsun o yüzden böyle davranmazlar diyecektim
Yok ben ananemde yaşamıyorum.
Sence bu durumda kim haklı haksız?
yani sana yapılan davranış çok yanlış bir şey. Bunu güzel bir üslup ile söylemesi daha doğru olurdu ama senin de hastalığın geçmiş, bence çatmak için yer alıyor millete bilerek böyle davranıyor olabilir. Sonuçta boşanmış, bir şeyler yaşamış duygularını dışarı tam aktaramadığı için sinirli sanırım bazı şeylere ama bunu bu şekilde başka insanların üzerinden çıkarması da hoş değil.
Ve orası da seninde evin yani orası komple sahiplenmesi de hoş değil. Akrabalara bir şey diyemiyorsun ki… bizde de var böyle sorunlu tipler ama yapacak bir şey yok, görmezden gelmek en iyisi.
Ablacım boşanalı 10 sene oldu. Zaten kendi isteğiyle boşandı. Onla alakası yok. Bekarken de hep böyleymiş. Yani kendini beğenmişlik var. Havasından geçilmiyor. Ama bana sen gelme demek ne demek yani? Yaptığı çok ayıp. Ama dediğim gibi boşanmayı ben örnek olarak gösterdim. Millet yanlış anladı. Onla alakası yok. Ama nasıl bir tavır koymam gerektiğini bilmiyorum işte.
Görmezden gelmeye çalışıyorum da ama bu sefer kendimi s*lak gibi hissediyorum.
Kendini neden canım gibi hissediyorsun ki? Boşverr, evet buna hakkı yok ama herkesin ağzı torba değil ki büzesin. Sende ondan olabildiğince uzak durmaya çalış ya da de ki burası benimde evim rahatsız oluyorsan sen gidebilirsin. Bu arada yaşın kaç kendimi çok yaşlı hissediyorum bana abla dediğin için…
18 yaşım. Senin yaşın kaç?
21 evet büyükmüşüm
Gençsin yine de.
Evet çok şükür
Ama yaş önemli değil ki. Güzel olup olmamak önemli.
Ne alaka
İyi biri olup olmamak önemli. Güzel olup olmamak önemli. Buna çok şükür demelisin güzelsen iyi birisiysen.
aynen haklısın buna da şükür sağol
Bu arada merak ettim de. Yaşın 22 de. Mühendislik falan mı okuyorsun?
yo yaş ile mühendislik anlamadım
Yaşın 22 ya. Üniversite mi okuyorsun diye dedim.
anladım evet bunu sorabilirsin ama direkt mühendislik okuyor musun garip geldi.
Kusura bakma biraz öküzlük ettim.
sorun değill
git ve onu doyur
Ne diyorsunuz lann? Git biraz dışarı çık sosyalleş. Evde otura otura kafayı yemişsiniz.
ne alaka
Her şeyi cinselliğe bağlıyorsunuz. O zaman bende senin ananı doyurayım. Hoşuna gider mi?
anneni doyuranlarda kuzenlerin oldugu net