Belki gelin hanım kızacak diye lafa başladı Görümce sofra da kocanla tatile gittigimizde yanimda sürekli kızlar bakıyorlardj filan dedi kaynana da aynj seyi dedi benim sinirler alt üst oldu ama gerçekten orada belli etmedim ama sinir oldum ya insan geline böyle der mi ya bende kocama ayni seyi dedim kizina böyle birsey desellwr hosuna gider mi dedim haklisin dedi gercekten böyle olunca gidesim gelmiyor oraya oeki böyle birsey olmasi
Belki gelin hanım kızacak diye lafa başladı Görümce sofra da kocanla tatile gittigimizde yanimda sürekli kızlar bakıyorlardj filan dedi kaynana da aynj seyi dedi benim sinirler alt üst oldu ama gerçekten orada belli etmedim ama sinir oldum ya insan geline böyle der mi ya bende kocama ayni seyi dedim kizina böyle birsey desellwr hosuna gider mi dedim haklisin dedi gercekten böyle olunca gidesim gelmiyor oraya bu da hosuma gtemeyeck borsey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burada seni düşünmüş. Boyatmana izin vermesi ve seninde izin alman biraz garip
Iyide ben senjn dogal halini seviyorum diyor ne yapayım simdi kocami mi kirayim
O zaman ağlama boyatmaya izin vermiyor diye
seni üzdüğünü düşünüyo odan seni düşünmüş
Öyle mi dersjn neden hep bir laf sokma bir sey söyleme seysi
yani diğer ne var bilmiyom laf sokması falanda oğluna gelinimi üzüyosun demek istemiş
Haklisin galiba orada beni savunmus olabilir
orada savunmuş zatende diğer laf sokmalarını biemiyorum beğenmediği bişeyler olabilir
Belki gelin hanım kızacak diye lafa başladı Görümce sofra da kocanla tatile gittigimizde yanimda sürekli kızlar bakıyorlardj filan dedi kaynana da aynj seyi dedi benim sinirler alt üst oldu ama gerçekten orada belli etmedim ama sinir oldum ya insan geline böyle der mi ya bende kocama ayni seyi dedim kizina böyle birsey desellwr hosuna gider mi dedim haklisin dedi gercekten böyle olunca gidesim gelmiyor oraya oeki böyle birsey olmasi
kocan uyarsın ozaman
Nereye uyariyor ya şaka yaptilar filan diyor tek kelime etmiyor ana kuzusu
Ozaman ana kuzusuymus da umarim uyarmadigi icin ilerde daha buyuk sorunlariniz olmaz
Insallah ama Şu an büyük kavga ediyoruz
hımmm çok vurma :)
Alınacak bir şey yok
Oyle denir mi be kardes Allah aşkına
Şakalaşmış olarak anladım ben
Olabilir haklisin galiba
Yine hoşuna gitmeyecek şakaları devam ederse altında art niyet ararsın
Belki gelin hanım kızacak diye lafa başladı Görümce sofra da kocanla tatile gittigimizde yanimda sürekli kızlar bakıyorlardj filan dedi kaynana da aynj seyi dedi benim sinirler alt üst oldu ama gerçekten orada belli etmedim ama sinir oldum ya insan geline böyle der mi ya bende kocama ayni seyi dedim kizina böyle birsey desellwr hosuna gider mi dedim haklisin dedi gercekten böyle olunca gidesim gelmiyor oraya bu da hosuma gtemeyeck borsey