Güzellik & Bakım Eşim burnunu yaptıralım dedi, sizce gerek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eşim yaptıralım diyor :(( Güncellemeler+1 yıl Ben beğenmediğim için yaptıralım diyor yaptıralım diye tuttırmuyor adam😅 Eşim burnunu yaptıralım dedi, sizce gerek var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence de yaptır kötü duruyor 0 0 Yorumla
turgay2 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl çok gerek yok gibi eğer ille yaptıracaksan işin ehli bir doktor şart oda eşittir para demek ilgilenirsen birini önerebilirim 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl hayır bence yok ama artık esinin daha estetik olmanı istedigi kesin 0 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ben o dedi diye yaptırma.Kendin beğenmiyorsan yaptır. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eşinin kalıbına tüküreyim olduğun gibi sevemediyse. 😃 0 0 Yorumla
Cowman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eşin beğenmiyodamı yaptıralım diyo yoksa sen sevin mutlu ol diyemi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. burnunu kafana bu kadar takma zaten burnun kafanda 😂😂😂😂😂😂 0 2 Yorumla Structure +1 yıl ciddi olamazsın afdsfk Yorumla zirkonn +1 yıl @Structure 😂😂 milletin işi gücü yok orasını burasını kafaya takıyo şaka gibiler Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neyi var gayet güzel kötü diyeni vururum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptır diyen oldu vıralım Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Burun işte ne bekliyodun ultra hd fındık purun mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne iyi olurdu ama:) Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Guzellik algisiyla kafayi yemissiniz siz her yuze gore burun olur Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Gayet iyi burnun neyi var ki takıntı yaptın. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ucu geniş yamuk kırıkta var Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Bence abartiyorsun çok güzel bir burnun var. Sağlık açısından nefes alma problemi yasamiyorsan dokundurma dokunduranlar pişman oluyor hep. Yorumla Soran +1 yıl ne konuda pişmanlık yaşıyorlar Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Nefes alma problemleri artabiliyor çoğu kişide Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Yüzüne yakışıyor takılma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. sivilcenle takıntı yapsan daha ideal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçer o Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kötü durmuyo ama rahatsızsan yaptırabilirsin 1 1 Yorumla avrupali-genc +1 yıl ne yapyiorsun Yorumla
sessizölümmeleğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Gayet güzel ama sanki goguslerin kucuk 0 0 Yorumla
enteresanbiadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl eşin tam ma*lmış bu burunda ne var 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Gerek yok... o gozlerini muayene yaptirsin..😇😇 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bence gerek yok çok seksi ve güzel duruyorsun 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ölümle burun buruna gelsen ölümsüz olursun 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. neden girdik dik açıdan hiçbir sorun yok gibi 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Burnunda problem yok oldukça iyi duruyor... 0 0 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Burnumla iliskiye girdim diye okudum mk 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen burun gormemissin 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzel burnun 2 1 Yorumla Soran +1 yıl teşkkür ederim
No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl ideal 2 2 Yorumla ylmzbyr +1 yıl Seninde vücut ideal ötesi Yorumla avrupali-genc +1 yıl bende iyidir dedim Yorumla
Aktug_ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gözlerin yeter 😃 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onlarfa baygın bakıyor:)) Yorumla Aktug_ +1 yıl Gözlerin de burnun da gayet güzel 😃 Yorumla Soran +1 yıl Sende öylesin Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. Keselim mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ı ııh Yorumla SooN1TürK +1 yıl Karar ver onu yapalım Yorumla Soran +1 yıl Senin yapabileceğin bişey değil bu :(( Yorumla SooN1TürK +1 yıl Olsundu Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Bence gerek yok 0 0 Yorumla
Thexw Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Burnun sana yakışıyor gerek yok 0 1 Yorumla avrupali-genc +1 yıl 18 misin Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı. Gayet güzel yaa 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Bence iyisin abla 0 0 Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Sola kaymis sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen kırıkta var Yorumla MehmetCKM +1 yıl Plastik cerrah ameliyat isini cozer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bence de yaptır kötü duruyor
çok gerek yok gibi eğer ille yaptıracaksan işin ehli bir doktor şart oda eşittir para demek ilgilenirsen birini önerebilirim
hayır bence yok ama artık esinin daha estetik olmanı istedigi kesin
Ben o dedi diye yaptırma.
Kendin beğenmiyorsan yaptır.
Eşinin kalıbına tüküreyim olduğun gibi sevemediyse. 😃
Eşin beğenmiyodamı yaptıralım diyo yoksa sen sevin mutlu ol diyemi
burnunu kafana bu kadar takma zaten burnun kafanda 😂😂😂😂😂😂
ciddi olamazsın afdsfk
@Structure 😂😂 milletin işi gücü yok orasını burasını kafaya takıyo şaka gibiler
Neyi var gayet güzel kötü diyeni vururum
Yaptır diyen oldu vıralım
Burun işte ne bekliyodun ultra hd fındık purun mu
Ne iyi olurdu ama:)
Guzellik algisiyla kafayi yemissiniz siz her yuze gore burun olur
Gayet iyi burnun neyi var ki takıntı yaptın.
ucu geniş yamuk kırıkta var
Bence abartiyorsun çok güzel bir burnun var. Sağlık açısından nefes alma problemi yasamiyorsan dokundurma dokunduranlar pişman oluyor hep.
ne konuda pişmanlık yaşıyorlar
Nefes alma problemleri artabiliyor çoğu kişide
Yüzüne yakışıyor takılma
Teşekkür ederimm
sivilcenle takıntı yapsan daha ideal
Geçer o
kötü durmuyo ama rahatsızsan yaptırabilirsin
ne yapyiorsun
Gayet güzel ama sanki goguslerin kucuk
Burnun iyi sakin oynama bozulur
eşin tam ma*lmış bu burunda ne var
Gerek yok... o gozlerini muayene yaptirsin..😇😇
bence gerek yok çok seksi ve güzel duruyorsun
ölümle burun buruna gelsen ölümsüz olursun
yav saçmalamayın allah aşkına
neden girdik dik açıdan hiçbir sorun yok gibi
Maket bıçağını al ve kurtul
Kötü gözükmüyor canım kafana takma
burnun ile değilde sivilcenle olabilir
Burnunda problem yok oldukça iyi duruyor...
hiç takıntıya girme burnun güzel
Kötü değilki çok tatlı duruyor
Burnumla iliskiye girdim diye okudum mk
sana tip weren o durr
Sen burun gormemissin
takılacak bir durum yok ki..
Güzel burnun
teşkkür ederim
Takıntı edecek ne var anlamadım
ideal
Seninde vücut ideal ötesi
bende iyidir dedim