Eşim ve eltimi dudak dudağa gördüm resmen. Bu kadın zaten bizim evden çıkmayan biriydi. Bu zamana kadar hiç farketmedim ama alttan alttan birbirlerine yürümüşler resmen. Gelir giderdi eve eşime de abi der dururdu. Birlikte fotoğraflar çekmişler sarmaş dolaş ve fotoğrafları gizlemiş eşim ben bir şekilde girdim telefonuna. Şimdi ne yapmalıyım dünden beri uyku girmiyor gözüme. Eşimle aramızda büyük aşk vardı diyemem ama ağrıma gitti bir yandan da söylesem kurtulurum boşanır hayatıma bakarım diye düşünüyorum arada kaldım ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kaynana ne alaka?
İkisini de rezil edip boşan..
Annelerine söylersem bana hak verir hanımda olur diye. Hepsi annesinin ağzına bakıyor kadın oğlunun hatalı olduğunu anlarsa daha kolay çözüme ulaşır bellki diye
bnec hemen söyleme bir kayıt al kesin dell olsun elinde sonra koz olarak kullan ikisinide sömür bence bir güzel
Nasıl alayım yapamam ki öyle şeyler birlikte olmuyorlar bile. Kadın geldiğinde eşim hoş geldin bacım der odasına çekilirdi şok oldum nasıl plancı yalancı insanlar
sen bir takip atarmıısn arkadaşım bir rica etsem sana yardımcı olmak istiyorum
Dudak dudağdan zarar gelmez başka bir şey gormedınse 😏😏
Komik değil
Direk aldatiyomus herif o resimlerle birlikte göster kaynanama yoksa sen suçlu olursun
Resimleri alamadım aceleyle hemen baktım kapattım fazla zamanım yoktu. Yarın bir gün söylesem resimleri silmek kolay silip iftira atıyor derlerse. Kaynanam benim yanımda olmaz ki oğlunu bırkaıp
Kadınlardan korkulur kuyruk sallamasa erkek cezaret etmez yanaşmaz bu senin yakaladığın sadece öncesi ve ilerisi var mı
Öncesi de vardı sosyal medyadan kadınlarw yazdığına denk geldim eskortlara falan ücretli mi diye sorduğu mesajlar gördüm. Birebir de denk geldim sonra telefonu sakladı benden saklayış o saklayış şifre falan vermiyordu gizliyordu
Peki seninle cinsel hayatı nasıl sorun var mı erkekler ilgi bulamayınca dışarı daha fazla gözü kayar
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor
. oda evlimi
Teşekkürler o da evli
kapalımı peki kadın acıkmı kocası ile aralar a nasl blıonmuu
Kapalı kadın araları iyi değil
yatakda kocan sana karsı nasl pki
Durduğun kabahat, kendini biraz da olsun düşünüyorsan söyle ve sonra da boşan.
Çok istiyorum bitmesini ama ekonomik durumum yok nereye gidip napayım ben aile desen cehennem evi gibi. Çaresizlik çok kötü
Bu şekilde devam edemeyeceğinin sende farkındasın. Neden tüm bu olanları bile bile hâlâ onun yanında durasın ki. Aile evine de dönme. Bir iş bulup çalışabilir ve kendi hayatını kurabilirsin.
Ben de bunu istiyorum ama işe başlamam lazım önce. İşe başlamam mümkün değil çalıştırmıyor. Boşandıktan sonra başlayım desem nerden ev tutup işe gireceğim
Kısa bir süre de olsa ailenle kalamaz mısın?
Kalabilirim ama en fazla 1 hafta sonra kudurtmaya başlarlar. Anne babam beni evden göndermek için zorla eglendirdi zaten
Olsun bir süre idare edebilirsin bence. Şu an bulunduğun durumdan daha iyidir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim zaman neyi gösrercek bilmiyorum ama boşanmak en doğru tercih olacak. Ömür boyu aldatılarak hayat sürmek istemiyorum çocuğumuz da olmadı zaten. Allah büyüktür teşekkürler yorumlarınız için
Rica ederim, umarım her şey gönlünce olur.
Olabilir öyle şeyler gidip söyleyip milletin arasını bozma.
Oha mm k daha neler
ben desem taşa tutarlardı 😂😂
Oldu canım çanak da tutayım mı
Buna olabilir diyen zaten herşeyi yapar
Kendine birazcık saygın varsa boşanırsın o orspuu çocuğundan
Zaten sevmiyorum ki kendinden tiksindirdi defalarca böyle şeylerine denk teldim ama bu sonuncusu çok acı
İşler o zaman iyice büyür sana bir şey sormak istiyorum
Evet sorun
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Zor bir durum. Ama sessiz kalmamalısın
Ne yapayım sizce sonra ben pişman olursam iftiracı konumunda düşersem
Ispatlamaya çalış tabiki. Delil bul. Elinde kanıt olsun
Nafaka almak için elinden geleni yap.
Nasıl? Fotoğrafları alamadım anlık bakabildim sadece. Ailesine kaynanama söylesem iftiracı der onlar da fotoğrafları silip iftita atıyorsn derler olan bana olur. Kaynanam düşman gibi zaten
o zaman dedektiflik zamanı, işin zor gibi.
Yapamam ki öyle şeyler
Bunları kolla, telefonun elinde gez. Bunların telefonlarına falan bol bol bak.
Bakamıyorum kaçırıyor resmen telefonu sürekli ya cebinde ya elinde
Boşan ve kurtul o pisliklerden.
Aslında eşimin böyle pisliklerini çok yakaladım da bu kadar yakın çevremden kimse yoktu
Oha seni aldattığını bilip nasıl devam edebiliyorsun?
Mecburiyet diye bir kelime var bilirsiniz herhalde. Acizlik
Eltim dediğin ne oluyordu
Eşimin kardeşinin eşi
O adama söylesem kutur kıtır keser bunları
Sen eşin eltin ve eşi kaç yaşlarındasınız
Ben 27 eşim 29 abisi 34 eşi 28 yaşında
Niye böyle bi tamam canım eşin kadın mı kalmamış
Niye böyle bi b o k yemiş eşin başka kadın mı kalmamış
Yaşlar birbirine çok yakın bir de. Bilmiyorum çok mutsuzum devamlı görünce etkilndirler herhalde bilmiyorum
Yanında çok açık vs frikikler bişi yakalamış mıydım
Hayır hiçbir şey sezmedim çok mu safım acaba :(
Ya da onlar çok profesyonel
Bir de abi diyordu o da ona bacım hoş geldin deyip odaya geçiyordu ne ara oldu bilmiyorum nerde buluştular nasıl. Ben evde değilken o evde olabiliyordu. Kaynanama falan gidiyordum ekmek yapmaya ya da bazı işlerine. O sırada bu evdeydi ben gelmeyim diyordu o esnada mı diye düşünüyorum. O kadını eve ben yokkens okmuş olduğunu düşünmek acı veriyor. Fotoğrafları detaylı inceleyemedim eşyalara falan bakamadım benim ev miydi diye. İğreniyorum tabaklara çatallara dokunamıyorum. Yalnızca şunu hatırlıyorum çok överdi eltimi: yetenekli kadın becerekli kadın elnden her iş geliyor falan derdi
Fiziğinin seninkine göre farkı ne
Bilmem
Nasıl bilmem ikinizin de fiziği gözünün önünde
Hiçbir albenisi yok kısa boylu kilolu esmer bakımsız biri aslında
Göğüsleri kalçası boyu kilosu seninkinden kötü yani
O kader ilgilenmedim ne bileyim ben
Ne bulmuşsa bunda demekkii
ya susacaksın ya da sırtını çevirip gideceksin..
İkisini de yapamıyorum
daha çok üzülürsün...
esra erola çıkın ve boşanın
İyice rezil. Ol diyorsunuz yani
hayır onları rezil et
yok çıkmam diyorsan da eğer
seni daha öncede aldatan birinden boşan
Ben de iyice bıktım boşandım da boşandıktan sonra bereye gideyim ben
ekonomik özgürlüğün var mı çocuk var mı
ailen arkadanda mı
İşte en büyük sorun da bu ekonomik özgürlüğün yok annem babam yüzünden bunula evlendim
çocuk var mı
Hayır yok
o zaman kadın sığınma evine de giddebilirsin
ne kadardır evlisiniz
3 yıldır
aile sıkıntın varsa da mecburen devlete sığın
Teşekkürler
rica ederim
Söyle
Nasıl
WhatsApp tan yaz kaynanana
sende eltinin kocası ile ol
Ya ne iğrenç yaratıklarsınız defol şuradan derdim başımdan aşkın
şunu unutma senin kıymetini bilmeyen birinin kıçına tekmeyi aklına da kendini kazıyarak gideceksin
Aynen boşa gitsin
Çok kolay ağızdan bu lafların çıkmssı
Nası bi anlat
Ben gizlice telefonunu açtım dıştaydı ama teli almadığını anlayınca hemen geri çıktı o esnada hemen girdim baktın birkaç fotoğraf gördüm. Şok oldum soğuk davrandım falan ama anlamadı neden soğuk davrandığımı. 2 gündür dün geceden beri kötüyüm içimde bir dert sıkıntı var. Seviyorum diyemem böyle şeyleri önceden de yaptı ama insanın gururuna dokunuyor işte. Sen çamaşırını bulaşığını yıka evinde namusunla onu bekle o gitsin her gün oturduğun muhabbet ettiğin kadınla pislik yapsın ağrına gitmez mi
Kanka şaka mı bu bi yazsana bana
Ne şakası anlatıyorum ya kardeşim
Cezalandır onu
Sence ikiyor mu onu
Anlamadım abicim
Yatıyorlar mi
Bilmiyorum görmedim onu
Nasil duruyorsun peki orada
Duramıyorum işte ama gidecek yerim de yok
Gizliden çıkarsam yazarmisn bana
ooo ücĺü var
Hayır