Demiş ki benim hakkımda, Allah aşkına aramasın hiç ona vakit ayıramam saatlerce kapatmıyo
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer çok uzatıyorsan haklı, ama bunu dedikodu yaparak bi başkasına değil de sana söylemesi lazım bunu gördüğünü ve rahatsız olduysa sana söylemesinin doğru olduğunu yaptığının ayıp olduğunu söyle
Biri uzun süre kapatmıyorsa bence o kişi yine haksız sayılmaz sonuçta herkesin tarzı telefonda konuşma süresi farklı. Ayrıca kendisi hiç telefonda konuşmayı tercih etmeyen insanlardan toplasan 5 dk konuşmuyoruz onunla
Bende pek telefonda konuşmayı sevmiyorum sevmediği için onu suçlayamazsın sende huyunu biliyorsun telefonda konuşmayı sevmediğinide biliyorsun niye uzatıyorsun
Suçlamıyorum ne alakası var. Sırf kendin de telefonla konuşmayı sevmediğin için niye onu suçladığımı söylüyorsun? Arkamdan saatlerce kapanıyor ona vakit ayıramam demesi doğru mu? Ona vakit ayıramam ne demek ya
Arkadaşım herkes herkese vakit ayırmak zorunda değil ki neyi bu kadar taktın sende ona vakit ayırma muhatap olma illaki sana işi düşecektir o zaman sende ona sana vakit ayıramam çok uzatıyorsun dersin o anlar zaten eğer s. lak değilse
Yalnız demek istediğimi anlamadın tam ben herkes herkese zaman ayırmak zorunda nasıl istemez konuşmayı demedim. Beni genel anlamda değersizleştirip dışlayarak konuşması hiç doğru değil. Bana değer verdiğini hissettirip ama telefonda kimseyle uzun konuşmak istemiyorum o da çok uzatıyor konuşmayı deseydi daha doğru olurdu. Bizim çocukluğumuz birlikte geçti vakit ayıramam cümlesini diğer kuzenime yazarak dedikodu yapması çok çirkin
Gelip yüzüme söylese zerre umrumda olmaz güler geçerim aramam arasam bile uzun tutmam ama o mesajı görünce cok tuhaf hissettim kendimi çok kırıcı
Yukarıda da dedim ya dedikodu yapması çok çirkin ayıp bir durum. Ve sen bunu bildiğini ona söylersen güzel olur en azından bu çirkin davranışı devam ettirmez ve sende üzülmezsin, ayrıca çocukluğunuz beraber geçmiş ama belli ki onun buna saygısı yok karakterini ortaya koymuş bundan sonra sende onu aramazsın sadece merhaba merhaba yap araya mesafe koy ki anlasın
Söyledim yüzüne çarptım mesajları, açıklama bile yapamadı tek dediği şey bunun için gerçekten özür dilerim. Bu kadar tek bunu dedi. Hiç gram bana sevgisi olduğunu düşünmüyorum dövecek gibi bakıyor gördüğünde hiç konuşmuyor bile benle ve benim sıcakkanlı gördüğünü iyi bir insan olarak gördüğünü kuzenimle konuşmuşlar ona rağmen sevmiyor beni ama. Neden ben anlayamıyorum şahsen. İkisi de çok fenalar kabul de ediyorlar
Hep böyle olur grupta bir kişi dışlanır ama kıymetini anlayınca da sen eski sen olmazsın sadece zamanını bekle unutma ne ekersen onu biçersin demişler
Aynen öyle, sağol🌸
Rica ederim 🤍 seni kırmak istemedim öyle algılama olur mu
Yok hiç öyle anlamadım görüşlerini kibarca söyledin hiç kırılmadım sen de kırılma ben de ufak tartışma havasında görüşümü söyledim ama kavga niyetiyle değil fikir alışverişi olarak 🤍
Her zaman yeni fikirlere açığım minnoşum sorun yok mizacımız yumuşak olacak diye bir durumda söz konusu değil bazı insanlar yazıyla karşıyı dövecek gibi konuşurlar ama halbuki yumuşacık kalpleri vardır sende onlardan birisin 🥰 benimde mizacım sert o yüzden sorun yok sen dediğim gibi kafana takma onunla da muhatap olma muhataba değecek biri değil belli ki hele yüzüne gülüp arkandan dedikodu yapması tamamen fiyasko
Teşekkür ederim🙏 Daha seni tanımadan bile kalbi burdan hissettim bana kendimi iyi hissettirdin 🥺
Kalbini*
Kendini iyi hissetmene gerek yok Sen zaten iyi Bi kızsın aşkım kimse için üzülmene değmez sakın öyle bişey yapma bak benimde senin gibi sorunlarım vardı ama er ya da geç ilahi adalet tecelli ediyor ve o insanlar senin umuduna düşüyor bunu sakın unutma her şey senin için umarım çok güzel olur asma o güzel yüzünü böyle insanlar içinde sakın üzülme çok kızarım dedikodu yapan biri hayatında olmasın senin için daha iyi 🤍🤍 böyleleri sahtekâr olur aşkım yüzüne güler arkandan çok iyi dediğin insan iş çevirir oooo neler gördü bu gözler sakın güvenme bidaha o kıza samimi de olma bırak ne hali varsa görsün
Dikkate alacam söylediklerini🤍🤍 toksik insanlar senden de hep uzak durur umarım 🙏🌸🌸🌸
Bana istediğin zaman yazabilirsin bir abla kardeş arkadaş gibi konuşabiliriz 🤍🤍🤍
boş konuşuyorsun demiş işte neyini anlamadın
Anlamıyorum mu dedim? Bundan sonrasını sordum
muhatap olma sende işte
Kuzenim ama mecbur karşılaşıcam
merhaba merhaba bitti napcan seni istemeyene yslvarıcsn mı
Sadece telefonda konuşmayı sevmiyormuş hanımefendi öyle söylüyor. Normalde de konuşmayı buluşmayı istemeyen taraf benmişim
Ama doğru söylüyorsun merhaba merhaba. Zaten içimden gelmez artık konuşmak
ee kısacası istemiyor seni
Kimseyle konuşmuyor telefonda sevmiyor
Hayırdır de