Ailem neden bunu yapıyor ?

Arkadaşlar daha 18 giricem bu sene onunda evde temizlik yapan birisiyim bu aralar boşladım anneme sabah kahvaltısı hazirlarim uyanık olduğumda abim denilen bir cinsiyet var temizlik yapmıyorsun sen bu evde diyor bana sesini yükseltiyor tabi o bağırınca ben göz yaşlarımı tutamıyorum 28 yaşında Lise mezunu kendisi evi otel gibi kullanır kendisini hiç bir zaman sevmem abi sevgisini vermedi bana çünkü bu gün gelmiş sen bu eve para getirmiyorsan bu evi temizlemek zorundasın anne temizlemek zorunda değil diyor bende değilim diyor lisedeyken evden kaçtı bu 1 evden paraları aldı 2 neyse 30-50 bin borç vardı ödedi onuda zorla ödedi başımızda baba denilen o şahis hapiste ben napacağımı bilmiyorum açık lisede okuyorum annem abime bir işe gir caliş diyor yok anne ben bakıyorum diyor yediğini kaldırmıyor bulaşiklari yikamiyorsun diyor bana evi zehir etti çocukluktan beri böyle şiddetmi dersin her şey var yani artık napsam bilemiyorum çocuk yurduna gitsemmi kararsızım daha önce kaldım 15 yaşındayken gittim 16 çıktım annemi ozlediğim için napsam bilemiyorum sizinle paylaşmak istedim
Ailem neden bunu yapıyor ?