Ailem niye böyle?

Merhaba, 20 yaşındayım, ölümün farkına vardım ve artık geleceğim yani ahiret için çok endişeleniyorum, korkuyorum hep kötü rüyalar görüyorum. Günahlardan uzak duruyorum ama namaz kılmak oruç tutmak ve kapanmakta istiyorum. Ne yazık ki etrafımdaki insanlar yüzünden bu mümkün değil. Ailem sen yapamazsın unutursun namazın vaktini, kapalı giyersen daralırsın sıkılırsın sonra tekrar açılırsın, zaten çok zayıfsın oruç tutamazsın diye üzerime geliyorlar. Kimse endişelerimi anlamıyor😭, saçların açık olması günah, namaz kılmayanları kabir azabının beklediği yazıyor ve ben bu şekilde hiçbirşeye motive olamıyorum zaten sonum kötü olacak diye. Çok üzülüyorum depresyondan çıkamıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum böyle😭😭.
Ama ailem bunu akrabalarıma anlattı hepsi dalga geçiyor cidden namaz mı kılacaksın kapanırsan gözümüze görünme diye😭. Depresyona girdiğim içinde yüzümde şiddetli sivilceler çıktı, zayıflıyorum iştahım yok, sağlığım elden gidiyo ama her saniye bana günah yazılıyor diye düşününcede elimde değil üzüntüden kurtulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım gerçekten yardıma çok ihtiyacım var ailem arkadaşlarım insanlar niye böyle davranıyor? Niye herkes başkalarının hayatına müdahele etmeye çalışıyor oysa herkes yaptıklarının hesabını sadece kendisi verecek?

Ailem niye böyle?