Ailem neden böyle yapıyor?

Merhaba öncelikle biz iki kardeşten oluşan dört kişilik bir aileyiz ben evin en küçüğüyüm yaşım 19 ablam 27 babam 15 yaşına kadar bana çok iyi davranıyordu ne zaman bir sorun olsa annemle arasında beni yanına çekerdi onun haricinde de her istediğimi yapan bi adamdı şu an 19 yaşındayım ama gözleri bile bana bakmıyor artık nefret dolu biri bana karşı ehliyetimi yeni aldım ama çocukluğumdan beri arabaya ilgisi olan bir kızım kullanırdım da 6 ay olacak alalı yeni yeni 2 kere falan verdi ablam evli bu akşam ona gidecektim evlerimizin arası 15 dakika babam dönüşte beni almamak için arabayla git bir yere uğrama dedi ablam da evde değildi aynı anda gidebilmek için markete girdim dış fırçasına ihtiyacım vardı onu aldım o sırada babam aradı yalan söylemek istemedim marketten çıktığımı söyledim marketle evimizin arası 5 dakika falan söyler söylemez küfürler edip eve çağırdı bu tarz olaylar her akşam olmaya başladı neredeyse önceki akşam ruj sürdüğüm için or**** muamelesi bile yaptığı oldu ve bu durumlar 1-2 senedir var üniversite online olunca aile evime dönmek zorunda kaldım ve çok zorlanıyorum bana önceden iyi davranan bi insanın bu denli benden nefret etmesine kendi kızına diş fırçası aldığım için küfür etmesine katlanamıyorum önceden iyi davranıyordu ama küfür vs dayak muhabbeti ben küçükken de vardı ona yanlış gelen şeyler olduğunda en azından bu denli değildi ama şimdi sürekli böyle annem de pasif birisi benim için babamdan izin alıp küçük yalanlarımı bile saklamaz o da beni savunmaya geçmedi geçmiyor da ama ben çok yoruldum eskiden neşeli biriydim şimdi çok durgunum mutlu değilim görünmez gibi hissediyorum sığınacak bir limanım bile yok maalesef
Ailem neden böyle yapıyor?