Bu davranış bir insanın kalbini kırar mı?

Üniversitede okuyorum ve bu sene yeni bir yurda geçtim. Yurtta çay vs. hiçbir şey verilmiyor, çay, kahve gibi ihtiyaçlarımızı yurdun altında yer alan işletmelerden karşılıyoruz. Yurdun altında da 1 tane Starbucks, 1 tane Robust, 1 tane restaurant, 1 tane Boyozcum, 1 tane de Pella adında bir restaurant var. Yurtta çay verilmediği için dönem başında Pella'dan çay alıyordum. Ayrıca ben aşırı derecede titiz, takıntılı ve aşağılanmaya, küçümsenmeye, birilerinin bana acımasına hiç tahammül edemiyorum. Pella'da çalışan 1 karı koca var. Yurda yerleştiğim ilk akşam oraya çay almaya gittim ve adam henüz beni tanımadan bana " Geçmiş olsun " dedi, sonraki günlerde de çay verirken bardak karton olduğu için " Dikkat et, dökme. Çay sıcak " gibisinden şeyler söyledi. Ayrıca her nedense, sanki benim elim yokmuş gibi çay şekerimi de kendisi atıyordu. Ben de en sonunda sinirlendim ve orada çalışan kadına " Şekeri kendim atabilir miyim? Geçenlerde buradaki çalışanlarınızdan biri atmıştı, tırnakları upuzundu ve araları da kir doluydu. İçim bulandı, içemedim " dedim. Sonra kadın " O benim eşimdi, ama ben hiç tırnak uzatmam " dedi ve tırnaklarını gösterdi. Sizce adamın gururu kırılmış mıdır?
Bu davranış bir insanın kalbini kırar mı?