Bazı sebeplerden dolayı önüme gelen herkesi ezip aşağılamak istiyorum. Sizce bu yüz ifadesi insanların kalbini kırar mı? Biri size durduk yerde böyle baksa kırılır mısınız?
Olum devirle ne alakası var. Erkek erkektir. Sor bakım kızlara kaşlarım nasıl olmuş diye alacağın cevapları gör. Lafa gelince delikanlılık gırla. Neyse...
Normalde tek kaşlıydım, ama lazere gidip ortasını falan aldırdım. İnceleme falan da yapmam, çünkü erkek adam karı gibi kalem kaşlı olmak zorunda değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalbim kırılmazde anlam veremem bu bana neden böyle bakıyor şimdi diye.
Peki sen bu yüz ifadesinden ne anlam çıkarıyorsun?
Anlam veremedim sadece, sebebi neydi ki şimdi bunun 😁
Çünkü insanlardan nefret ediyorum.
Onlar durduk yerde benim canımı acıtıyor, bu yüzden ben de onların canını acıtmak istiyorum.
Bu şekilde bakarak mı sadece?
Ama bir de uygun durumlarda, yani karşımdaki kişinin bir kusuru, eksiği olduğunda öyle bakacağım.
Daha çok insanlıktan iğreniyorum der gibi bakmışsın
Aslında o da yanlış değil, çünkü bana yapılan haksızlıklardan dolayı gerçekten insanlardan iğrendim.
E be güzel kardeşim erkek adam kaş aldırır mi be karı gibi.
Pardon da biz hangi devirde yaşıyoruz? 😂
Olum devirle ne alakası var. Erkek erkektir. Sor bakım kızlara kaşlarım nasıl olmuş diye alacağın cevapları gör.
Lafa gelince delikanlılık gırla. Neyse...
Ama ben normalde tek kaşlıydım. Sence bu devirde bu yaştaki birinin tek kaşlı olması hoş mu?
Kırılmam. Ayrıca kaşlarının ucunu neden aldırdın anlayamadım. Kaşların kalın illa ki aldırmak istiyorsan inceltebilirsin
Normalde tek kaşlıydım, ama lazere gidip ortasını falan aldırdım. İnceleme falan da yapmam, çünkü erkek adam karı gibi kalem kaşlı olmak zorunda değildir.
Erkek adam kaş aldırmak zorunda da değil madem ortasını aldırmışsın o yeterdi🤣böyle uçları havada kalmasındansa hiç aldırma.
Bende öyle bakarım kısasa kısas birbirimizi zorbalarız
😄😄
Peki sana öyle baktığım için kırılır mısın? 😁
Benim kırılıcak bi kalbim kalmadı be usta
Maalesef, bende de bırakmadılar ve bu yüzden şimdi de önüme gelen herkesin kalbini kırmak istiyorum...
İnsanlar iyi niyeti, tebessümü zerre kadar hak etmiyor...
Ne oldu be ablam anlatmak istermisin
@kucukomerdk35 Bana göre ne iyi niyeti ne de kötülüğü hakederler, kimseye karışmadan uğraşmadan sürdür bu hayatı be abicim boş ver
@hayalleriniçindee o da bende kalsın teşekkür ederim
Ama ben bana yapılan haksızlıkların acısını çıkarmak istiyorum.
Sen ne anlatıyon be abi
Yaş kaç abla benden büyüksündür
Attm istek ablası
o yüz ifadesiyle olmuyo kardeşim.
hayır ne yapıyor bu deli derim
Reis mümkünse sil
Neden?
Çok kıyıcı duruyor
Kıyıcı derken nasıl yani?