Babam gibi degil de annem gibi bi anne olmayı isterim. Hayatta dik durup sonuç ne olırsa olsun çabalamam gerektigini öğretti. Küçük şeylerle de mutlu olundugunu gösterdi.. Çiçeğim annem, Allah acısını yaşatmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Birebir aynısı olmak istemem. Seviyorum çok güzel kalpleri ama fark ettiğim hataları yok değil. Aynı hataları yapıp aynı ebeveyne dönüşmek istemem
İstemezdim biraz kafaları geri kız erkek ayrımcılığı yaparlar hiç istemem onlar gibi olmak çok benim çocuğum olduğunda onlara daha iyi hayat vaadeciceğime dair söz verdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani benim anne babam çok rahat insanlardır bende kendi çocuğumu onlar gibi rahat yetiştirim, stressiz bir şekilde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır istemem.. ben çocuğuma güzel davranırım.
Babam gibi degil de annem gibi bi anne olmayı isterim. Hayatta dik durup sonuç ne olırsa olsun çabalamam gerektigini öğretti. Küçük şeylerle de mutlu olundugunu gösterdi.. Çiçeğim annem, Allah acısını yaşatmasın
Birebir aynısı olmak istemem. Seviyorum çok güzel kalpleri ama fark ettiğim hataları yok değil. Aynı hataları yapıp aynı ebeveyne dönüşmek istemem
Bazı konular için hayır bazı konular için evet
İstemezdim biraz kafaları geri kız erkek ayrımcılığı yaparlar hiç istemem onlar gibi olmak çok benim çocuğum olduğunda onlara daha iyi hayat vaadeciceğime dair söz verdim
Yani benim anne babam çok rahat insanlardır bende kendi çocuğumu onlar gibi rahat yetiştirim, stressiz bir şekilde.
hayır, çocukların psikolojisini bozmak istemiyorum
Hayir çocuklara dahafazla imkan sunmalıyım
Beni ormanda sincaplar yetiştirdi 🙁
Ailemi tanımıyorum
Evet isterdim ben memnunum
Yok ya ben çocuk yapmam
Aslaaaa. İptal iptal iptal
İsterdim
öylede oldum zaten.
İstemem, bakış açılarımız farklı
Bazı şeyleri düzeltebilirim ama evet
Hayır, daha da iyisi olmak isterdim.
Daha iyisi olabilirim.
İsterim. Annem ve babam çok iyi insanlar.
Yok istemem
Kesinlikle hayır
Keşke olabilsem 🥹
Hayır
hayır
Hayır tabikide.
Hayır.
Evet
istemezdim çok ayrımcılar
Evet isterdim.
Serbest bırakırım. Kendileri öğrenirler.
Kısmen.
Ebeveyn olmak isteseydim, evet.
Kısmen
Evet
İstemem
İsterim