Türkiyede insanlar kendini ne zaman geliştirir?
Türkiyede nasip olçak mi bir gün?
Türkiyede nasip olçak mi bir gün?
Zihniyetin kuyruklara girmeyi brakığ değişim havuzuna girip yıkanması lazım anca öyle gelişiriz. Kqfa aynı kafa olmaya devam ettikten sonra bu kısır döngü 5 asır daha babadan oğula devam eder. Türkiye’nin ekonomik sorununun yanında bir de sosyolojik sorunu var ki bu sorun ekonomiden daha önemli ve ilgilenilmesi gereken bir sorundur. Bugün Cem Karaca gibi toplumu eleştiren sanatçılar yaşasa ve icra ettikleri sanatlarına eskiden olduğu gibi devam edeceğini varsayacaku olsak, anlıyoruz ki hiçbir şey değişmedi. Hatta daha sert linçlere maruz kalacakları öngörülebilir çünkü bu sosyolojik mesele insanları gitgide hassas hale getirip asileştirdi
Gittikleri her yerde sorun çıkarıp huzur bozan cihadçı tiplerden ve onların dini İslam'dan resmen kurtulduğumuz gün millet olarak ileri bir seviyeye gelip medeniyete kavuşacağız.
AB'ye asla giremeyiz çünkü girebilmemiz ve onların seviyesine gelebilmemiz için devlet ve millet dini olarak Hristiyanlık benimsenmeli ve AB kuralları uygulanmalı.
Sarayın Papa Francis ile açılması, Cumhuriyet tarihindeki ilk metropolit'in Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde atanmış olması, Vatikan ve Patriklerle olan olumlu ve sık iletişimlerde hem bizler hemde AB için önemli adımlardan bazıları idi.
Sedef görüşümü silebilirmisin?
Cevap
24Cevap
Bence çok uzun sürer.
Yanlış soru türkler ne zaman adam insan olmasını öğrenir olacak adam insanlik yoksa gerisinin hiç bir önemi yoktur zaten gelismis ekonomisi iyiymis herseyi varmis farketmiyor adam insanlik önemli bu millet adam insan olamadigi icin bu kadar azdı kudurdu zaten
Avrupada'ki gibide olmasın bence. Ben Osmanlı gibi hatta çok daha iyi olucağına inanıyorum. Avrupa ile kendimizi kısıtlamayalım.
Dogru dedin👍
Avrupanin sistemini alsak fena olmaz
İyi yanlarıda var tabii. Onları alsak bencede güzel olur.
Sen de bu toplumun bir parçasısın kendini geliştirmekten başla.
Kendimi her şekilde geliştiriyorum ben avrupada doğmusum az cok biliyorum yani egitimim halen aliyorum
Biraz da sen kendini geliştirsen iyi olur gibi
Bebeğim Boş ver onu bunu eleştirmeyi sen kendini kurtarmaya bak sen eğitimli olmaya bak Boş ver başkasını Herkes kendini eğitimli kılarsa hepimiz gelişmiş oluruz. Çözüm budur
bunu yapmaları için hükümete oy veriyoruz onlarda...
bize kol gibi enflasyon, kötü yaşam şartları ve kötü bir yönetim sunuyorlar ama bizim halk hala onlara oy vermeye devm ediyor sebep, onlar giderse ülke bölünürmüş, ölürmüşüz, deprem olurmuş diyerek korkutarak saraylarda yaşamaya devam ediyorlar
100 yıldır bölmeye gücü yetmediyse birilerinin bundan sonra da bölünmezz...
Bölünebilir.. türkiye 4 bi yandan k0pek gibi saldiriyorlar
bölünmez, izin vermeyiz
içden içe toplumu çökertmeye çalışıyorlar ne yaziki
Yeni nesilden hayırda göremicez
Türkiye şu an bile cok riskli bi bölgede her an bisey olabilir duşman çok içimizde cok hain var
yeni nesil sensin işte
Yeni nesil ama cok farkli düşüncelerim var z kuşağından uzakım hemde çoook
biliyorum ben amcan:)
amca her tarafdan çikma bi
amcayla böyle konuşulmaz hazırol cabuk:))))
bi git amca
sebep?
Amcalarla konuşmicam artik
çok doğru bir karar
100 yıldır birçok medeniyet konusunda tek adım ilerlemiş değiliz. Benim hiç umudum yok. Gittikçe daha kaba bir hale gidiyoruz
gt açmakla rhat giyinmekle çağdaş olacağını sanan zihniyet değişmedikçe bi bkaa varılamaz. millet sanıyorki özgür olsak hiç kimse kimseye karışmasa çağ atlicaz
ulan hepimiz tembeliz be. hepimiz sorumsuz rhatına düşkün bana dokunmayan gebersin kafasındayız bi bk olmaz bizden kimse kusura bakmasın.
Çok zor gelişir yan bakma yüzünden birbirini öldüren bir milletten ne kadar gelişmesi beklenir ki
Nereden gelirse gelsin iyiyi almak gerekli ama Türkler İslam toplumu ve Avrupalı olamaz. Bunu kabul etmek gerekir.
👍👍
Amac ilerletmek değil geriletmek olduğu sürece değişmez
Ayenn öyle ne yaziki
İnsanların toplum olarak gelişmesi neye bağlı sence biraz düşün bakalım?
Sana bağlı hocam
Şaka yapiyorum Evet haklisin
Her şeyi Fazla Zorlama Hayatını Yaşa
Aslında gelişmemizi engelleyen insanlar değil sistemdir
çok güzel bir soru sormuşsun muhtmelen bu hiç olmayacak
Hayır burada kul köle olmayı hayatına entegre etmişler cocuklarını da öyle yetiştiriyolar. Bu mılletten olmaz
Bu ülkedeki insanlardan hiçbir şey olmaz.
kimse g. tü zoru görmeden değişmez.
İğne deliğinden deve geçene kadar.
avrupanın çok gelişmiş olduğunu düşünmüyorum
sistemi iyi diyebiliriz ama
Türkiye gelişmekte olan bir ülke
Din satan din tuccarlarindan kurtulduğu zaman
hiç bi zaman
Çok zor be
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?