AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
269Cevap
Hemen evimize alırdım Allahın resulü bizim kapımıza buyur gelmiş kapımızı çalmış bekletmek olurmu
Peygamberden değil Allah'tan korkun.. evdeki resimleri kaldırmak için peygamberin mi dürtmesi lazım
Rabbim Allah diyen peygamberdi. Allaha imana cagiran peygamberdi. Peki Allahı, Allahdan korkmayı ogreten kim olucak Tabiyki peygamber e peygamber Vefat etti.. Onun emanetini tasıyanlar. Evliyaullahdan ogreniceksin Peygamber olmasa Evliyaullah olmasa Bırak korkmayı Allah bildigimizmi wardi ki? kardeş birşeyleri düşünürken iki kere düşün halis bir cevap cikmiyorsa 3 e cikar. faydası var zararı zaman ama bos vaktimizi o kadar sacma seylere geciriyoruz ki o zamanıda tefekkür icin harcamak en güzeli olur inan bana.
Allah her saniye görüyor yani şu anı kimse düşünmüyor ama Peygamber ya eve gelirse diye telaşe etmek gerek diyorsunuz.. Bence bu inançta ciddi bir tutarsızlık var...
Mutlaka bir heyecan ve mutluluk olur. Çünkü o yaratılanların en mükemmeli. En iyi şekilde karşılamaya çalışırdım.
Zaten mütevazı bir hayatım var içkim yok sigaram yok daha çok şeyler öğrenirdim keşke öyle bir ihtimal olsa
bu durumda olan bir insanin bu durumunu dile vurmasi bir noksanlıkken kendini bu sekilde dört dörtlük tanıtman cok düşündürücü
Dört dörtlük tanıtmakmı çok şeyler öğrenirim demek demekki öğreneceğim çok şey var kendimi biliyorum sana ne oluyor kötü bir yorum yok burada öyle bir ihtimal olsa keşke yazdım iyi oku iyi
dunyada bundan guzel ne olabilirdi ki dilimi yutardim qaliba sevincten ne kadar yasardim bilemem yani
Ben gelsin istemezdim. Çünkü korkarım utanırım. Çok büyük bir şeref olsa bile ben misafir etmek istemezdim.
bir kere dizine yatsam söyle başımı bir sıvazlasa... böyle bir mutluluğu huzuru hiç biyerde yaşamamış olurdum.
Insan bir panik olur. Utanır... o film cdleri sarkilar tv o kadar eşya. .. hangi birinin hesabını verebilcez ki ahirette? Nasıl bakarız peygamber (s. a. v) in yüzüne?
şöylede bir durum malesef peygamber efendimizi sadece kurandan biliyoruz kimse onu görmediği için tanıyan olmuyacak gibi geliyor bana o yüzden yorum yaparken böyle yorum yapmak istedim teşekkür ederim
peygamberimizi bilmek icin yuzunu gormek gerekmez kimi insan ruya gorur Hz. Yusuf a. s gordum ner peki sorayim sana nerden biliyo Hz Yusuf oldugunu daha once caymi ictiler askerlikmi yaptilar? Bu sorudan gaye bu cevap değil ^^
iyi de yalan ne söyleyim arkadaş ben kuranı fazla iyi bilen bir insanda değilim yalan ne söyleyim rüyamda da görmedim hiç şimdi ben böyle yorum yapmayı kendime öyle uygun görmüşüm ve cevaplamışım görüş belirtme özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum
ya kardes işte diyorsun ya Kuran bilmiyorum peygamberimizide bitek Kurandan biliyoruz. bunlar bizim noksan yanlarimiz ivirin zivirin kitabini okucagimiza Peygamberin hayatini okusak acsak Kuran okusak ne kadar faydasi olur. sunuda soyliyeyim göz gözü tanımasada ruh ruhu tanir bilir o an yasanmadan anlasilmaz bu tur ayrıntılarda takılı kalmak bilgisizlikden kaynaklı bir problemdir.
iyide kardeşim bu soruyu soran cevap verseydi daha iyiydi şimdi ben onun soruna yanıt vermiş oldum sende onun adına yanıtlamış bulundun neyse teşekkür ederim
bir mutlu olurum ; ülkenin şuanki halini anlatırım ki din sömürüsüyle koyunlaştırmaya engel olur belki
Mükemmel hissederdim. ama peygamberimiz aynı şeyi hissedermiydi bence hayır. müslümanlığımızı dilde yaşar olduk. şeytana asker oldum. kurtulcam inşaALLAH.
utanırdım büyük ihtimal ağlardım çok üzülürdüm bu halimle onu görseydim çünkü o güzel insanın ümmeti olmaya layık olamadığımı düşünüyorum
İçeri buyur eder en güzel şekilde agirlar ve diğer gün tayyibi gösterir gör Allahin Resulü din kimlerin elinde oyuncak oluyor derdim. ki zaten o herşeyi biliyordur dememede gerek yok aslen
demenede gerek yok aynen keske dememe gerek yok derken yazdigini silseydin bu durum seni cahil gösteriyor :D
Afallar kalırdım dilim tutulurdu, eşyaymış kimmiş kimseyi gözüm görmezdi, öküzün trene baktığı gibi bakar dinlerdim
yüzüne bakmaya yüzümüz olur muydu acaba?
Ya da yüzünü görecek kadar şanslı olabilir miydik?
kim bilir belki de? nere de o günler be
Öyle bir nesiliz ki Allah görmeyi nasip etmemiş bize
haklısın dost
Haşa onun adını boyle yerlerde paylasmayalim lütfen nerde hangi konumda olduğumuzu unutmayalım !!
Allah razı olsun senden
böyle yerleri sırf abazalik niyeti ile kullananlar icin gecerli birşey bu normal bir paylaşım sitesi burasi senin niyetin kirli diye insanlarin neyi nerde paylasacagina sen karar vermemelisin diymi?
Yalnız burada değil internetteki hicbir sitede paylasilamaz hasa oyuncaginiz degil. @Lhima
bayılırdım istisnasız direk çünkü öyle bir güzelliği görmeye kalbim dayanmazsı ben eminim
Sorduğunuz Soruya Sözüm Yok, Nitekim Detayları Neden Yazdınız? ALLAH Sizleri Islah Etsin.
Başımı kaldırıp yüzüne bakamazdim ki :((((
Elim ayağım titrer duramazdim ayakta
gelseydi sanırım sen bu hataları yapan ve pişman değilim diyen birisin benim ümmetimden değilsin derdi. çok utanırdım.
Henüz gelmefigine göre..
ha ölüm gelmiş. . hz. Peygamberimiz. .
ZAMANIMIZ VAR hazırlanmalı. . degilmj?
neye hazırlanmalı
Olume ahirete
Oyle ama bahsettigim sey baskaydi benim :)
keşke olsa.. neler hissediceğimi sözlere dökemem herhalde.. huzur bulacağım kesin
şu an bunu düşünürken bile kalp atışlarım hızlandı.
adfg
@-ares- hayırdır niye güldün
((=
Sahip olduğum ne varsa anında vazgecerim onun nur yüzünü görebilmek için Allah gormeyi nasip eder inşallah
Önce allahı görmeyi istesene bu kadar :d
Sevgili çok bilmiş kardeşim konu ne şu an peygamber değil mi bende ona göre yorum yaptım Allahı görmek kolay bişey mi peygamber peygamber olduğu halde 1 2 defa görmüş dünyada ve bayılmış.
Diyelim ki oldu, aklında ne vardı merak ediyorum. Bir kaç şey konuşacağımız kesin :)
Evimin her köşesi ona kurban olsun keşke gelsede ayak izine bile razıyim kardeşim
Peygamber efendimizin bu dönemde dışarı çıkıp gideceği yerler saysan bir elin parmağını geçmez herywr günahlarla dolu
Hayir ben yapamzdim hic bir dedigini nasıl yasiyoruz yazik bize
Bu sorunub mantigi ne burada sorulcak sorumu hele yorum yapanlara gulerim iki dakka once cinsellik hakkinda konusurken bu soruda imanami gelioz
Aynen ha millet imanlı kesildi 2 dkada @delisidisina
Yazik valla bizim sorunumuz bu iki dakkada galeyana gelir adam asarlar sonra imana gelir tobe ederler bir istikrar yok yazik
Benim tek skntm bole bir sitede din alet edilmesi gereksiz
sana ne milletten ne yazdığından
Sananr benim dusuncemden
yorum yapanlara gülerken kendinden başla
Ben inncimi gerektigi gibi yasamiom. ve burada bir sorutlausluman olmuom malesef ben dinimizi gerektii gibi yaaamiom burdada yasandigini dusunmuyorum beni istediginiz kada kinayin ama bu gercek neden cesaretiniz yok gerkcekleri soylemeye bu kadarmi diliniz varmio
Evimizde tablo resim vs. yok ama evi toplardim yinede takibi keşke gelse aman Allahım heyecandan dilim tutulurdu heraldee :) ama cennette inşallah :)
Çook mutlu olurdum öyle bir insanı lideri evimde ağırlamaktan şeref duyardım
Bu harama bakmis gözlerle ona bakamazdim. utancimdan ölmeyi isterdim
Evi boşverelim, dönya gözüle onu bir kere görecek olsam annem, babam kardeşim her şeyim feda olsun (:
böyle olurdu sanırım
https://www.youtube.com/watch?v=ZCo7lyHbaFs&feature=player_detailpagesonuçta oda bir insan bu kadar yüceltilmemesi gerektiğini düşünüyorum.. heycanlanmazdım.. normal bir arkadaşım gelmiş gibi hissederdim.. bu benim görüşüm.. teşekkürler..
Site Atatürk ve Alevilik ile ilgili merak edilenleri bile sordurmazken. Dini konularda bu kadar öxgürlükçü tavır alması hayret. Provakatif bu paylaşım için sana da siteye de yazık.
Ben provakasyon göremedim. Papa gelse diyede sorabilirdi ya da Hz. İsa ne farkeder. Atatürk gelsede sorabilir. ya da sen neye inanıyorsan tabi inancın varsa.
@Kemal_ sorunun amacını verilen cevaplardan fazla değil 5-10 tanesine baksan anlarsın.
Peki.
Şahsen ben o gül yüzüne bakmaya utanırdım şimdiki muslumanız diyip kendimizi kandırdığımız bir devirde Ümmetini böyle görmesi ve Benden cevap almak istemesinden korkardım. Ama en iyi şekilde ağırlardım..
Valla ben utancimdan yanina gitmeye cesaret edemezdim.
Öylece kala kalırdım sanırım hatta heyecandan ölebilirim..
ben cevap bulamadım. anneme sordum
'mısır patlatırdım, çay demlerdim' dedi
annem işte nabıcan kafası öyle :))
Kapıyı açar açmaz yere uzanır o mübarek ayakları ile beni basarak çiğnerek üzerimden yürümesini isterim sımsıkı sarılır ve bir daha asla bırakmazdım
Muhtemelen birisi "ben peygamberim" diye bana gelse, "he yaw" falan derdim.
ks deki bazı üyelerin yorumlarını gösterirdim herhalde kızıp ekrana tükürürdü. "
Yuzune bakacak yuz ummetindenim denilecek ummet mi kaldu? Kacardim
Bayramın erken geldini hissederdim... bu konu kelimelerle anmlatılamayacak bir saadet tir mutluluktur
Düşün bütün alem onun icin yaratılmış ve o kapına gelmiş. Birak eli ayagina dolasmayi o an olebilir insan heyecandan. Göğü yirtasi gelir insanin.
Ehlen ve sehlen ya muhammed derdim. Ha bir de selamün aleyküm derdim. Başka arapça bilmiyorum :D
Ben evimden utanirdim TV resim biblo bunların hepsi günah ama bir yandan da heyecandan olurdum heralde
Kapıyı ona açmazdım çünkü ona kapıyı açanın ben olduğumu ve benim bu durumda olduğumu görmek onunla 1 dakika bile bu durumumla geçirerek dinen kendimi çok kötü hissetmek istemezdm.
Allah'ın bildiğini kuldan saklayamayız. Efendimiz Hoşgörüde zirve bir şahsiyet olduğu için tabi ki hemen içeri alırız.
Bu Dünyanın hali ne böyle? diye sormuş olsa utancımdan yerle yeksan olurdum.
Arkadaşlar bana böyle düşünceler yanlış ve sakıncalı geliyor tıpkı samanyolu tv nin olayı gibi şeylere kaptırmayalım kendimizi.
yanlış ve sakıncalı olan ne
Bu aptalca soru ile peygamber efendimiz küçümseniyor.. Neymiş her gittiği ortama gotürüp tanıştırabilirmiymiş... sen aptal mısın? Kâinat 'O' nun yüzü suyu hürmetine yaratılmadımı?
Tamamda normal bir insanin bunu dusunmesi kadar doğal şeker tatlı bir durum yok. sen ustun bir insan olabilir alim ulema olabilirsin cok ustun bir varlıkda olabilirsin ama izin ver insanlarin bu tur soru sormasinda sakinca görme iyi niyetle bak olaya alimlik taslama dediğin gibi Kainat onun yüzü suyu hürmetine yaratıldı sence onu küçümseye kimin gücü yeter? sen daha kendi dediğine inanmıyorsun.
Rüyamda görmüştüm bize gelmişti kapıdan içeriye girerken saygı göstermek için basımı eğmiştim daha sonra sofraya oturdu sırtı bana dönüktü yüzünü göremedim
anlatmamak lazım rüyada görünce
iyi bir hürmet göstermeye çalıştıktan sonra ölebilirdim hayatımız boyunca güzel bir şeyler arıyoruz hayatın en güzel şeyini yaşayacaktım azrailde gelsin canımı alsın...
Şimdi peygamberimiz şu an gelse teknoloji çok ilerledi yani onun yaşadığı evi gördüm biliyirum o da normal bir insan, zannedersem sürekli soru sorardım oda sabırla bütün soruları mı cevaplardı
Ks ye girip profilindeki fotoyu gösteremezdin mesela :)
Biz kimiz ki o şerefe nail olabilelim...
Mahçup olurduk heralde...
ne hiss etmesi dunyani bile verseler o kadar mutlu olmam her halde
Bir kez rüyamda görmek için neyimi vermezdimki sen evime gelecek diyorsun
o kadar yoldan gelmıs hemen bı cılıngır sofrası kurardım
Ben sahsen Peygamber efendimize sorardim, Kur`an"in bahsettigi muslumanlar nerde diye...
sagda solda musluman aricagina o müslümanı kendinde ara dese napardin merak ediyorum :D