AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
269Cevap
Bu yazıyı bir kitapta okumuştum baya hoşuma gitmişti
Vayy sorun çok güzel akıllıca ayrıca ;) Keşke gelse bencilim bir günlüğüne geldiyse bırakmam :(
Rüyada görmek mümkün ama bizlere görünmez bence. Ta ki gelecek... Geldi diyelim utancımdan kafamı kaldıramazdım...
Kitaplari ve peygamberleri kabul etmedigim icin bisey yapmam o da insan kahve mi icsin gitsin
hayali bile çokkkkk güzel duygulandırıyor gercegı görsek nolur allahım ahirette komsu eylesın efendımıxzı ınsallah
Hic bir sey hissetmem hic bir sey de yapmam.
normal bir insana bakinca bile bir insan biseyler hisseder... bu sekilde bir soruyu bu sekilde cevaplandirmakdaki maksadini belli ederek amacladigin nedir merak ettim?
Ben duygusuz bir insanim oyle herkese karsi da bir sey hissetmem @Lhima bu bir, ikincisi de soru sordu cevapladim. Niye yapmaciktan olurum biterim aglarim bayilirim diyeyim?
Güzel cevap ;)
sorunun basında bagır agla amuda kak diyen yok zaten napardin diyorlar :) algilama kapasitesi bu kadar mukemmel olan bir insansin nasi hissiyatın yok duygusuz bir insansin çözemedim dogrusu :)
@Lhima duygularimi ic edenler sagolsun.
Sen Allah Resulü'nden neyi saklayabileceğini sanıyorsun? Kainatı yaratanın halifesi o. Seni beni mi bilmeyecek?
@gunahin-rengi Kötü rüya anlatılmaz kardeşim. İyi rüya anlatılır.
Ben oyle bir insani gormenin bana nasip olmayacagi taraftariyim ki gorsem yuzune bakamam utancimdan
Utancımdan dolayı ölmeyi tercih ederdim oracıkta.
Bende
لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ مُحَمَّدُ الرَّسُولُ اللهْ
Kalbim dururdu herhalde nefes almaya devam edersem ayaklarına kapanır şahadet etmesi için yalvarırdım resul nebiye
Icinde bulundugumuz duruma cok uzulurdu yasadigimuz hayat onunkinin yanindan bile gecmiyor cunku. Biz utancimizdan yerin dibine girerken oda dogru yolu anlatirdi bize bikmadan usanmadan.
ii güzel demişsinde burada şimdi ateisti bilmem nesi ahlaksızca şeyler yazıyo..
Bizler ruyamıza girmesi için dahi her gece dua ediyoruz rabbimizin izniyle.
dilim tutulurdu muhtemelen ve ağlardım
kapıma kim gelirse gelsin çevirmedim çevirmem de... hele ki barış dini kutlu peygamberim gelecek...
emin ol pnun gibi birini bizim gibi günahkarların nefes aldığı bir ortama bile sokmak istemem dağda bir küçük kulübede misafir ederdim en ufak yere bile sırtımda götürüp getirirdim
hiç kimseyle paylaşmazdım O'nu kölesi olurdum yeniden doğmuş gibi olurdum.
oglum... al kagit kalemi eline asrin dersini alacaksin derdim kendime :D :D
profil resminle düştüğün büyük çelişki; saçmaladığının ve ciddiye alınmaman gerektiğinin yeterli bir göstergesi?
dini ögeleri kullanarak prim yapmaktan utanmaman da ayrı bir gaflet!!
Hayatimin donum noktasi olurdu... nutkum tutulurdu... aliskanlik nekii... canim fede olsun efendimize...
İmkansız olacağını düşünür, polis cagiririm. Muhtemelen tutuklanır.
:):)
FBI dahi cagirsan tutuklucak insan bulamassin :)
O duygu anlatılmaz bence cünkü cok degisik bir duygu olur
Gelmis hosgelmis... de o da nihayetinde insan.. neysem o...
Cok salakca bir soru tebrik ediyorum boyle bir düşünmek bile gunahtir
böyle soru soran insan olamaz olmamalı da psikolojin mi bozuk senn cin falan mı var içinde?
Elim ayagim birbirine girerdi ne yapcagini sasardim kapiyi bile acamazdik heralde ya da ne biliyim
doğru söyle hangi kafayla uydurdun bütün bunları derdim herhalde :)
benim gibi etten kemikten olanlara gerektiğinden fazla değer vermiyorum
Onu değerli kılan Allah zaten senin değerine muhtac değil .. Sana deger veriyomusun die sorulmamis. yoksa cevabin sayfada kalabalik yapma.
oooo pardon
evime alırdım ve mahcup olurdum. mutlu olsun diye resimleri de kaldırırdım nizama sokardım evi ama sohbet eder zaten ben gördüm rüyamda böyle bir mutluluk yok...
Ayaklarna sarilip aglardim
Elhamdülillah normal halinde olurum
Sen tanrıyla konuşuyorum dersen tamam ama tanrı seninle konuşuyorsa burada bir sıkıntı başlamıştır, ben onu bir otele yönlendireyim orda kalsın
Ayağının altına toz olurdum, Ente Resulullah der ağlardım ayaklarına kapanıp onun için ailemden işimden gücümden bütün dünyamdan vazgeçerim!
Utancımdan kafamı kaldıramazdım sanırım, hiç ölmeyecek gibi yaşadım yüzüm olmazdı. Eteklerine kapanıp ağlamak isterdim ya da doya doya ona sarılmak.
Valla yurtta kalıyorum ama ev olarak düşünürsek kim ağırlamaz ki en güzel şekilde ve tabiki etrafı toplardık ama ne resmini toparlicaz ki
Onu agirlamaya.. ve yüzüne bakmaya.. yüzümüz var mı. ?
Ya sen?
Valla cok sukur evde absurt bırsey yok hepımız yere otururduk etrafına heyecandan ne yapardık bılemem :)
bana gelmesinde kimse gelirse gelsin zira bizim evde hoş karşılanmaz
demekki sizin ev sorunlu
hayır cahil değiliz :)
Allah'ım. Siz Neyi Ne Kadar Biliyorsunuz Bilge İnsan? Evrenin Nesini Biliyorsun? Güneşin Dünyaya Ne Kadar Mesafesini Biliyorsun? Evrendeki Kaç Canlıyla Konuşabiliyorsun? Evrendeki Her Canlının Sana İteat Ettiğini Mi Düşünüyorsun? Nesin Necisin. Allah'ım Ya. Yanacak Gideceksin Bu Dünyadaki Cahil Bilgeliğinde Kurtaramıyacak Seni.
@SaNaNeYy sen allaha değil peygambere inanıyorsun heralde allah akıl fikir versin size sözde müslümanlar
Saçmaladığının Farkındamısın? Hepimiz Allah'ın Kuluyuz. Zira Dünyanın Var Oluş Sebebidir Hz. Muhammed (S. A. V) . Eğer Sen Allah'a İnanıyorsan Yazdığınla Çelişiyorsun. He Yok Ataist'sen Zaten Bunu Demek Bile Sana Düşmez. Konu Kapanmıştır.
Sübyanı Sapık Birisi Kim Pardon Çözemedim Arkadaşım? İyi Araştır Ayrıca. . .
Eve almazdim. olu adam mezarindan kalkip gelirse sen de alma eve bence.
diriden korkmassiniz ölüden korkarsiniz ki söyle söyliyeyim ((Allah yolunda ölenlere ölmüş muamelesi yapilmaz zira onlar Rableri katında rızklandırırlar fakat siz bunu bilemessiniz )))
tamam cekilebilirsin
sen varmısın ki bana onunde bir engelmis gibi davraniyorsun?
senin kafan ne guzel ya oyle. olu adam kalkip gelse korkmiycan mi sen :D
Çok değişik bir soru.. ama peygamver efendimiz bizim eve gelmezdi yani bilmiyorum...
belki gelir inşallah
Efendimize layikmiyiz acaba ne yuzle bakicaz efendimizin nur yuzune
ağzımı açamazdım konuşacak söyleyecek hiçbişey bulamazdım sanırım. sadece yaptıklarımı düşünürdüm...
mesela sen bu profil fotom filan der misin?
soru da sağlam çalıntı
Çok utanırdım 'O' hep ümmetimderdi ben ise farzdan sonra bir sünnet kılmam, ehli beytin (Peygamberefendimizin ailesi) isimlerini unutum küçükken daha iyiydim :(
Bence burdan bir dinlemelisiniz
3defa rüyamda gördüm 3dende bana kızgındı Allaha isyanımdan dolayı
utanırdım misafir etmeye onu. Yüzüne bakmaya utanırdım.
Eli ayağına dolaşır insanın yaa o şeref kaç kişiye nasip olabilir ki
Evim zaten uygun ve dünyanın en şanslı insanı ben olurdum.
Eve alabilir miydik acaba? Hiç sanmıyorum. O kadar yozlaştık ki.
Çok güzel soru Ha. Düşüncesi bile utanç verici kendi adıma :^(
Şahsen ben çok açık bir şekilde konuşurdum onunla :)
Direkt cennete bu yuzden dokundugu herseye o gıttıkten sonra yuzumu surerdım
Hadi canım veya oha derim sonrada içeri alırım Hz. Peygamberimizi :) Evime konuk oluyor ve ben bu şerefi kaçıramam :)
Seneler once ruyama gelmisti. Yuzunu goremesemde geldgini hissetmek müthis bir dyyguydu.
Cok film izliyon sen :D
Anlatilamaz duygu o. Duygu patlamasi yasardim. Ne bilim l*n hic dusunmemistim :D
Sallallahu aleyhu ve sellem şok gecirirdim gelci tanimiyorum ama olsun. elim. ayagima. dolasirdi ne yapacagimi sasirirdim. Hic bir yere gtmezdim ilk zamanlar birseyler sorardim. o anlatirdi bn. dinlerdim diger tarafta. nasip olur insallah
Zaten. onun girdigi ec bereket dolar insanlRi degisir istedigi gibi olurdu ben. gordum. ruyamd efendimizi mutluyum
Bunu haketmek gerekir önce.. Bugün Allah için ne yatınız mesela veya en son ne yaptınız..
Gelmeden önce 1 ay temizlik yapardım herhalde
Dilim tutulurdu , aklım tutulurdu öyle bişi yani...