AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Bilinçli bir seçim olmadığına göre ne desek boş...
Biyolojik açıdan yanlış bir eşleşmedir, fakat işin ahlaki yönünü değerlendirmek de bana düşmez.
Severim açıkçası lez arkadaşımda var gay olanda. Çok sıcak kanlılar ve gerçekten ezilmeyi haketmiyorlar.
Avrupada yaşıyorum ama eşcinsellik burada bile bu kadar yaygın değil Türkiyede olduğu gibi birde brezilyadan sonra en çok travesti Türkiyede varmış, Türkiyedekiler kendilerini aşmış
Avrupa ülkelerinin nüfusu nerdeee Brezilya ve Türkiye'nin nerde. 80 milyon olmuş nüfus yakında 100 milyon olacak şaka gibi.
Trans bireyler eşcinsel değildir.
Berbat bişey kızlar neysede erkekler gerçekten iğren bir erkek olarak bana istedigim kadar para vericekelr açık çek önüme koyucaklar ne yaparım ne yaptırırım.
Ben kadın doğdum diye illa erkekler , sen erkek doğdun diye illa kadınlara ilgi duymak zorunda değilsin. Eğer günah boyutu olsaydı Allah eşcinselliği yaratmazdı kaldı ki bir tek insanlarda değil hayvanlarda bile var. Kimse sizi ayıplayamaz ahkam kesemez herkes kendine baksın.
müdür bilir misin eşcinsellik yüzünden lut kavmi helak olmuştur ve bir çoğunun cesetleri bozulmamış halde çeşitli müzelerde sergilenir işte bu cesetlerin çürümemesinin nedeni ise bütün insanlığa ibret olmasıdır burdan çıkaracağımız sonuç ise eş cinsel olmak günah olmayabilir fakat bunu hayata geçirmek büyük günahtır
Kim diyor allahin yarsttigini? soyle dusun bakayim iki aslani koy bakayim kafase 5 yil boyunca ciflesicekmi. kadin erkek iliskisi dogurganlik olmadaydi konusamazdin burada escinsellik diye bir olay yasanmazdi. mantigin surekliligin bittigi yerdir escinsellik. bunlari savunup onlarla takilip kendini bisey sanan bir nesil yetisiyor bence avrupalı oluyorsunuz ya oyle.
@mrtkvnç tr.m.wikipedia.org/.../Hayvanlarda_e%C5%9Fcinsel_davran%C4%B1%C5%9Flar
eşcinsel değilim... hemen din, diyanet, örf adet işlerine giren arkadaşlardan gına geldi... bırakın insanları, siz insan gibi yaşayın yeter! herkes kendinden sorumlu... din baskısı, din baskısı... insanları dinden soğuttunuz...
Hastalık olabilir. Kişi bunu tedavi ettirmelidir. Ancak kişi durumdan memnunsa yanlış yoldadır. Yalandan bizi kimse anlamıyor triplerine girmesinler.
Cevremde olmalarini istemiyorum.. midemin almadigi bir sey.. @uzmankaynak a katiliyorum ve de.
saygı duyuyorum ve herkes saygı duymalı. Aşkın cinsiyeti yoktur ayol ✌
Homofobigim, haz etmiyorum. Natürel değil. Bir lezin tacizine ugramistim. Hastalik saciyorlar, virüs gibi. Tedavi olmalilar
1 tanesi sapıtmış o da seni bulmuş diye tüm eşcinselleri yargılayamazsın güzelim. Bence tedavi olman gereken sensin
@palegirl hastaliklisiniz
İnsanlığın en doğal dürtülerinden birine doğal değil dedin, komiksin :D
: d Cahil cuhela bir lezbiyen olmak da isin aci boyutunu gozler onune seriyor. Naturelin manasini öğren de gel (: Sizleri psikoloğun yani sira nöroloji bölümüne de yonlendiriyorum @pemberuhemici
Lezbiyen değilim ve senin dahi anlamını bilmediğin bir kelimeyi bilmemekle suçluyorsun beni srsly
En dogal durtuler :D Sapkin duygular barindiriyorsunuz. Beni lezbiyen olmadigina inandiramazsin :) Naturel; doğal, katiksiz demek, ac sözlüğü öğren, bilmeden iddialasma puta
Ya lütfen sakin ol ve yazdığımı tekrar oku. Anlamını biliyorum ve zaten o anlamda kullandım. Ve lezbiyen olmadığım konusunda seni inandirmak zorunda değilim çünkü bu benim için bir hakaret değil. Heteroseksüel olmam insan haklarını savunmama engel değil.
Ay hoslanmiyorum zorla mi? Gider misin yorumumun altindan? Başka yerde feryat et
Köşeye sıkışınca tepki hep aynı
Muhatap olmak istememek köşeye sikismak mi olmus, alayiniz gelse tirt, sapkinliklari savunan bir yok kişiliği kaaleye almam, sapkin hisleri korukluyorsun, senin kimseye faydan olamaz. Polyanacilik oynayip da göz boyamanin alemi yok :)
Kimseye kimle seks yapacagini ben belirleyemem herkesin kendi bedeni kendi zevki :) hem askin cinsiyetimi olur ayol :)
Asla hor görmem. Hastalik diyebiliriz. Ama bunu secim olarak algilayanlarda var. iğrenç ve Ötesi. lanet bir durum. Çevremde bulundurmam. Bulunan yere gitmem. Benden uzak olsun. Böyle dedim ya hemen gelir bulur biri beni..
Onlar seni yanında bulundurmak için can atıyorlar.
Hastalık değil ve seçim. Bunu böyle algılamamızın sebebi de ddünyaya senin aksine birşeyler katmış, herhangi bir işe yaramış olan bilim insanlarının söylemiş olması.
Bu benim görüşüm, ben saygı duyuyorsam karsimdaki de duymak zorunda! Tabi ne isterse yapar, ozgurlugu var. beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren kısım etrafında bulunmaması.. özgürlük, bir baskasinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Insan olmayi ogrenelim diyen zihniyet once bunu ogrenmeli. Çevremde istememem kadar doğal bişey yok..
Bir insanın doğal dürtüsüne hastalık demek saygı duymak değildir. Saygı kelimesinin anlamına bakmanı öneririm.
Sosyoloji bir bilim dali dir arkadasim. Senin gibi boş konuşmayan arastiran insanların araştırmasıdir. Arastir ve incele arkadaşım. Bu konuda Biraz makaleleri oku, konuşmaktan vaktin olursa tabi... birde Kimin ne iş yaptığını bilip bilmeden de saçmalama..
Birde bir link Ver bize bu cahil kardeşlerini aydinlat lütfen. Biraz kaynaklarla gel. Hangi bilim adamı söylemiş bunları ve bu tezi nerde sentezlenmis. Kabul görmüş? Aydinlat bizi..
en iyi arkadasim lesbiyen, kizlarla iliski kurmak onu mutlu ediyor, ve onun mutlu olmasini bende cok istiyorum. Sadece doga ya gore iki ayni cinsten olan kisi cocuk yapamaz, bu yuzden evlat edinmek veya teknoloji ile cocuk yapmak ya da sperm bankasindan cocuk almak gibi seylere karsiyim. Iliskiyi yasa ama üreme olmadigi icin cocukta olmasin lutfen :)
yarın öbürgün evlendiniz ve çocuğunuz oldu! Eşcinsel yaşamı seçtiğini bilseniz bile kabullenebilecekmisiniz? Bunu yaşayan enaz 3 aile tanıyorum ben, büyük konuşupta sözünüzün altında kalmayın tövbe edin tövbe büyük söz etmeyin... Başa gelen billir, saygı duyacaksınız, onlar zaten sizin gibi parklarda otobüslerde kucak kucağa oturup s... miyorlar, eşcinsel olmayıp karşı cinsle istediğini yaşayan namussuzlara saygı eşcinsellere ırkçılık,
herkese ayrı bir saygım vardır. herkesin kendi hayatı ve herkes istediği gibi yaşabilir. ben normal biriyim. ancak lez bir arkadaşım oldu. onu anlamaya çalışıyorum konuştum neden böylesin dönemez misin normal olamaz mısın gibisinden elinde olmadıgını söyledi. ve ben o kızı sevdim değer verdim. ve bu durumu ilerletmesin başka kızlarla birlikte olmasın diye ona karışılık verdim. şu an sözümden dışarı çıkmıyo. inşallah onu düzeltebilirim. bu yaptığım ne kadar doğru onu bilmiyorum ama...
Verdim derken
karşılık verdim derken sadece öpüştük. o kadar. ilerisi olamaz çünkü ben lez değilim. sadece ona yardım etmek için yapıyorum ama doğu mu yapıyorum bilmiyorum.
Sitede lez çok olduğu için erkek yorumlarını dislayklıyolar. Çok şükür sapına kadar erkeğim gerisine karışmam. Ama bir kız olsaydım lez olurdum çünkü vücudları yüzü ruhu felan güzel, erkeklerde ne buluyor bu kızlar onu anlamıyorum :))
Eşcinsellik hastalık, psikolojik bozukluk falan değil, tercih değil, yönelimdir.
Her zaman saygım vardır, biseksüel biri olarak.
Heteroseksüeller gibi kadınlardan hoşlanmayı ben de isterdim ama hoşlanmıyorum yapacak bir şey yok. Erkeklerle de cinsel ilişkim olmadı. Hoşlanıyor muyum evet ama duygularımı paylaşacak kimsem olmadı. Keşke şunu anlayabilseniz empati yapabilseniz.
Hele Türkiye'de... Eşcinselsen sanki sana seks bağımlısıymışsın, seks işçisiymişsin damgası yapıştırıyorlar. Cahillikten başka bir şey değil.
Allah yaratırken kalbine hangi sevgiyi veriyorsa odur yani hemcinsini seviyosun elinde değil yaratılış gereği
ben onlara bu hormonlari da Allahin verdigini dusunuyorum.
ayrica anal isteyen adam da bir tuhaflik vardir.
o degil de bana yazmazsaniz sebinirim. kizlar
Eşcinselim.
Hastalık değil bu yaradılış bir çoğumuz da.
Eşcinsel olunmaz eşcinsel doğulur.. ❤
Sanki bunu kendimiz gibi.
Sanki değiştirmek elimizdeymiş gibi bir da karşımıza çıkıp cahil cahil, günah diyen var. Komik. :)
Aynen oyle 😁 bir de lut kavmini ortaya surenler 😁
Sorsan bir elinin peş parmağından fazla sure bilmezler, tutturmuşlar Lut kavmi. :)
https://i.hizliresim.com/LY3p5a.jpg Herkes özgür!
Lannn ! olmamalı tabikide nedir abı bu escınsellık olayı. adam olacaksın. delıkanlı adam gıbı takılacaksın. töbe töbe hiç sevmem. saygıda duymam.
Bence kötü ya hele erkeklere yok ARTIK ! :D hadi kızlar yine neyse de erkeklere yuh derim gerçi kızlarda birbirlerine erkek arattırmıyor :D:D:D
doğuştan çift cinsiyetlilere bişey diyemiyorum. fakat sonradan kendi hemcinsine yönelenlere midesiz gözüyle bakıyorum
erkek adamın karı gibi bir yerine vurdurmasını hiç bir şekilde doğru bulmuyorum hiç estetik değil lezlere lafım yok onlar zararsız:)
Bana asılmasınlar lütfen. 1 kere yaşadım o asılma durumunu... Olm bir sor l*n daha tanışır tanışmaz.
Başkalarının hayatı beni ilgilendirmez. Bana zararı olmadığı müddetçe veya başkalarına herkes istediğini yapmakta, yaşamakta özgürdür
bana göre heğimiz hayatımızı istediğimiz gibi yaşamakta özgürüz ve kimseye karışma hakkımız yoktur!!!
ya tamam sonuçta kendilerinin verdiği bir karar değil bu ellerinden bişey gelmez ama ne biliyim kadının kadına erkeğin erkeğe hallenmeside çok tuhafıma gidiyo :D
Yani herseyin bu usulu oluru var :)
Yargılamam sonucta imtihandayız
ama isteyerek ve toplumun bozulması umrunda olmadan devam etmeleri (başkalarınında yapmasını isteyenlerden) hiç haz etmiyorum.
Herkesin kendi yaşam şekli, o yüzden saygı duyulmak zorunda ve toplumda o insanlarında yeri olmak zorunda.
buradaki cahilleri geçeyim de, eşcinsellik binyıllardır varolan bir cinsel yönelimdir. Bir heteroseksüel olarak eşcinsellerle hiçbir problemim yok. Kimsenin cinsel ve duygusal yaşamı beni ilgilendirmiyor.
Skntili bir durum hayattan bikmis kisilerin guruhu. Bu yuzden bikmak istemem hayattan. En cok gicik oldugum seyse. Istesende istemesende esvinseller heryerde doye bagirmalari. Bunu duyunca gidip kafayi geciresim geliuo.
@bloodymaary tamam bunu herkes biliyo da soylemek nedir. Nedir bu kompleks de bunu soylemeye itti seni. Yalnis anlama merak ettim.
gıcık olduğun şeyi yapmak istedim, kafayı geçirecek misin?
@bloodymaary zaten heryer de olduğunuzu biliyo herkes. O lafın gelişiydi :/
pekala
Karışık bir durum. Tercih meselesi ya da hormonların etkisi... aslında pek fikrim yok. Ancak erkek de iğrenç, kadında seksi oluyor...
benim asıl merak ettiğim eşcinsellerle ilişkiye girenin hormonal veya psikolojik bozukluğunun olmadığı
Kişilerin görüş ve yaşam tarzlarına saygı duyarım.
Taki benim özgürlük alanımı ve sınırlarımı ihlal edip hayatımı etkiledikleri ana kadar.:)
Tasvip etmediğim inancıma ters bir durum ama böyle bireylere saygı duyuyorum bu önemli zıt görüşte olabiliriz ama saygı esasıyla.
Çevreye saygılı olunduktan sonra her seçeneğe saygı duymak gerekir.
Bence normal karşılamak dıšlamamak lazım bu türleri herkesin kendi seçimi gay ya da pasif arkadašım olsa o gózle bakmam sonuçta kendi tercihi
Saygı duyuyorum insanların kendi tercihi sonuçta :D
herkes mutlu olduğu gibi yaşasın kimse kimseye karışmasın
Eşcinsellik bir hastalık felan değildir. Seçimde değildir, siz karşı cinsi sevmeye mi seçtiniz? Onlarda 1 ay erkekleri 1 ay kızları seveyim demiyor. Doğuştan gelen bir şey bu.
valla üniversitede vardı kaybettiğim için çok üzgünüm :( şu an iki eşcinsel arkadaşım olsa başkada bişey iztemem. abi adamlar yukarı doğru giderken başka kız aşşağı doğru inerken başka kızla geçiyolar :D
Allahım beni onlardan Ve öyle olmaktan Koru yarabbim amin inşallah
Görüşüm Nasıl adamım :))
normaldir sonuçta vücudun salgıladığı hormonlardan kaynaklı bir şey
Olmak istemem , ama olana da saygı gösteririm yadırgamam.
Yadirgamam ki banane heteroseksuellerle aynidir gozumde hatta.
Osmanlı sarayındaki oğlancılık hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkesin kendi hayatıdır, saygı duyarım tabiiki karşı değilim.
kesinlikle öyle
Ya ben sunu anlamiyorum diyelim ki biri escinsel onun hakkinda yargida bulunmak bizim ne haddimize. Adam kimi sevecegibi biE mi sormak zorunda
O anda birbirini ceken herhangi iki insan beraber olabilir diye düşünüyorum. Bana enteresan gelmiyor
Türkiyenin bu konuda daha çok yol katetmesi gerektiğini düşünüyorum.
Normal bir şey. Ha bide siz ne mal adamlarsınız la. Önce bir insan gibi düşünün insan, her olaya insandan önce müslüman olarak bakmayın.
ben iğrenirim tabıkı ben öyle bısı yasamadıım için bilemem fakat bence bu eşcinsellık aile ve yaşadıgı bölge bence en çok etkıleyen şeyler
Aşkin cinsiyeti yoktur ben bir eşcinselim ve erkeklerden hoslaniyorum. Ve bunun bir tedavisi yok cok bilmişler.
bir zamanlar haksız yere zorbalığa uğrayan sessiz bir azınlık olduklarını düşündüğüm için özgürlüklerine destek verirdim, ta ki kendileri de örgütleşip eylemlerinde aynı sertliği kullanana kadar...
Hiçbirini sevmem nefret ederim onlara karşı tamamen önyargılıyım. Ama bu kardeşimi severim @lgbtgenci :D
Teşekkürler :)
Ayse Kulin in bora bora kitabını okuduktan sonra bütün fikrim değişti encinsellere karşı.
Eşcinsel düşünceler bir imtihandır. Zinaya sapmamak gerekir. Şüphesiz ki Allah merhamet sahibidir ve sözlerini dinleyenleri ödüllendirecektir.
Ne imtihanı? Sen başından beri öylesindir. Eşcinsellik tercih olsaydı senin dediğin gibi düşünülebilirdi. Öyle hissetmediğin için nereden bileceksin ki sen?
Tercih olsaydı zaten zinaya girer dediğim sen burayı anlamadım. Şimdi sen böyle düşünen bir eşcinselsin genelleme yapma kendi kazdığın kuyuya da düşme @palegirl