• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Eşcinselliğe karşı bakış açınız nedir?

Lisbeth_salander
Lisbeth_salander Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Lütfen saygınızı ve haddinizi bozmadan yazın
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1asosyal
    1asosyal Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.

İnsanların cinsel yaşamları kendilerine özel olmalı. Bakın nasıl ki heteroseksuller evliler sevgililer ilişkisini evinde yaşıyorsa onlarda evinde yaşasın. Sokağa çıkıp ta ben escinselim diye eylem yapmanın ne cinsel tercihlerine nede kisiliklerine bir faydası yok. İsteyen istediği gibi yaşayabilir. Haram olan günah olan tercihlerin hesabı zaten sorulacak. Yeterki hastaya çocuğa engelliye hayvana doğaya ota çöpe çiçeğe zarar verip kamu suçu islemesinler. Kısacası bana zararı yok

0
    4 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Gerçekten cahilsiniz ruhları kadin olduğu için psikiyatri ruh sağlığı açısından zorunludur raporu verdiği için bu ameliyatı oluyorlar başka bir şeyle ilgili değil

Yorumla
    • 1asosyal
      1asosyal
      +1 yıl

@JEKWKWKWKWKAKWK işte bana cahil derken okudugunu anlamadığım belki oluyor. Neden olur nasıl olur kim olur kiminle olur demiyorum ki ben sokağa çıkıp eylem yapmaya ne gerek var diyorum

Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

O kadar uzun şeyi okuyacağımı düşünecek kadar mantıksız olamazsın JSKSKSKSKSKS

Yorumla
    • 1asosyal
      1asosyal
      +1 yıl

@JEKWKWKWKWKAKWK cevap verecek kadar mantıksız olduğum doğrudur sen boş ver bu işleri çay iç iyi gelir ☕

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Her insanda erkeklik ve kadınlık hormonu vardır ve zaman zaman hormon dengesizlikleri olabilir
    Benim östrojen hormonum yüksek ben artık kadınım demek, benim testosteron hormonum yüksek ben artık erkeğim diyerek cinsiyet değiştirmek doğru değildir saçmadır
    Bu konuda hormon tedavileri mevcuttur
    Bir insan tıbben nasıl yaratılmışsa o cinsiyettedir
    Çift cinsiyetle doğanlar ise ameliyatla cinsiyetini seçip hayatına devam edebilir

0
    1 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Gerçekten cahilsiniz ruhları kadin olduğu için psikiyatri ruh sağlığı açısından zorunludur raporu verdiği için bu ameliyatı oluyorlar başka bir şeyle ilgili değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

cinsel tercihleri konusunda hiç bir sorunum yok. ancak bütün insanlara kendi yaşam tarzlarını zorla empoze etmeye çalışmaları çok rahatsız edici. yıllarca milleti bunu yapmakla suçladıktan sonra şimdi aynı şeyin bin beterini yapıyorlar. çizgi filmleri bile amaçlarına alet ettiler. küçük çocukların başına bela oldular. artık buna bir dur demek gerek.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

21

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.

Dinimiz bunu yasak eder gadası. Ha doğuştan çift cinsiyetli olursa ona bir şey diyemeyiz. Ama şimdi insanlar lgbt olayını milletin gözüne sokmaya çalışıyor. Olmadık yerde cinsel ilişkiye girmeye çalışıyorlar. Ben buna saygı duymam. Yaşayan içinde yaşamalı milletin gözüne sokmanın anlamı yok.

2
    0 Yorumla
  • Sneaky_Owl
    Sneaky_Owl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Destekliyorum ben. Nasıl ki hetero insanlar sevgili olabiliyorsa aşık olabiliyorsa eşcinseller de aşık olabilir yakın arkadaşım eşcinsel hatta :)
    Sapkınlık diyen insanlara diyecek lafım da siz gidin açik giyindi bahanesine sığınıp kızları taciz eden pisliklere sapkın diyin bunlara değil.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yanlış anlamayın ağır olucak farkındayım ama +18 şeylerde özellikle en çok izlenen lezbiyenlerken burada gelip lgbt karşıtlığı yapanlar hangi kafada onu anlamıyorum. Bakın ben karşı da değilim desteklemiyorum da yani ne ederlerse etsinler ama en azından düzüm neysem oyum

3
    4 Yorumla
    • Lisbeth_salander
      Lisbeth_salander
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Kardeşim yazdığını sen kendin bile anlamıyorsun. Yukarda arkadaşlara gaaayet doyurucu cevaplar yazdım delilleri ile.. Lgbt denen sapkın zaten o dediğin film dizi, hatta çizgifilmleri izleye izleye özenti halini alıyor insanlarda.. Boş yapma dolu konuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bedenimsağ_amaruhum Abla dediğimi gerçekten sen anlamamışsın ve asıl sen boş yapmışsın. Bence bir anla derim dediğimi öncelikle tam olarak ve sonra konuş derim.

Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

@Bedenimsağ_amaruhum Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı

Yorumla
  • BilzerianEfendisi
    BilzerianEfendisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Helak olmuş bir kavmi savunacak değilim, tek cinsiyet yaratmak istiyorlar yabancı her dizi/filmde eşcinsel ilişki bilinç altımiza işleniyor gençler özensin diye başarılı da olacaklar gibi gelecek 10 yıl sonra dünyanın en büyük sorunu eşcinsellik olacak

1
    1 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı

Yorumla
  • Ehveni_şerr
    Ehveni_şerr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanlık tarihi boyunca varolmuş bir gerçeğe nasıl bakılırsa öyle bakıyorum. Kısaca bakmıyorum heteroseksüellere bakıyor muyuz onlara bakış açımız var mı yok. Buna da yok.

2
    1 Yorumla
    • Ehveni_şerr
      Ehveni_şerr
      +1 yıl

Lut kavmi ile sapıklığı lezbiyenlik ile bir tutmuşlar arkadaşlar sapıklık ülkenizde kadına çocuğa hala korkusuzca tecavüz edilebiliyor olması ve buna insanların bir yerde de susmasıdır. O kadar ensestin olması ve önlenmemesidir. Hayvanlara kadınlara çocuklara olan bu iğrenç ilgi ve şiddettir iki insanın isteyerek sevişmesi değil. Sapıklık ve sapkınlık dolu bu dünyada iki yetişkinin iradesi ile gerçekleşecek durumlar karşılaştırılamaz lanetlenemez. Bu kadar cahil olmayın.

Yorumla
  • Bedenimsağ_amaruhum
    Bedenimsağ_amaruhum Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Sapkınlık... İnsan fıtratına aykırı, toplum huzuru ve ahlakını ciddi derecede bozduğu için kesinlikle açığa çıkarılmalarına izin verilmemeli... Lût kavmi gibi sonu helak olup gitmek...

3
    31 Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

İnsan fıtratına aykırı olan şey nedense hayvanlar aleminin içinde bile gözüküyor ne garip değil mi

Yorumla
    • Lisbeth_salander
      Lisbeth_salander
      +1 yıl

İnsan fıtratına aykırı olan her şeyi insanlar yapıyor ama asla bu kadar tepki göstermiyorsunuz nedense

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Mesela?

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Ensar vakıflarında ufacık çocuklara tecavüz edenlere tepkiniz nerede? Popüler kültür etkisiyle haberiniz oldu yoksa eşcinselliğin e sinden haberiniz yoktu. Ben eşcinselliği desteklediğinden değil nötr bakıyorum zaten. Bir insana insan diye bakmak önemli. Eşcinsel diye değil. Bu bana kalırsa bir imtihan ve bu insanlar bunu bilerek seçmiyor

Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

"Hayvanlarda eşcinsel davranışlar" başlığı altında öncelikle en basitinden Wikipedia olmak üzere pek çok yerden bilgi toplayabilirsin. Kara cahil gibi tek bir dini kitap okuyup aileden gelen baskılar uzerine orada yazana at gözlüklü bir bakış açısı ile bakmaktansa gidip araştır.

Yorumla
    • Lisbeth_salander
      Lisbeth_salander
      +1 yıl

Babanın kızına tecavüzü ya da annenin Kızını pazarlaması daha nicesi kusura bakmayın sizi tatmin etmek için uzun uzun yazmanın anlamı yok cahil her türlü cahildir kaç yaşına gelmişsin çevrende yaşadığın ülkende neler olduğunu bilmiyorsan bu saatten sonra sen ağzını kapayıp kulaklarını örtmeye devam et

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

😂 😂 Savundukları şeye bak sonra niye kıyamet kopuyor güzel ülkemde.. Nerden biliyorsunuz kimin neye tepki vermediğini, iğrençliğinize bir çıkar yol bulmak için boş ağaz yapmayın. Ne hayvana ne çocuğa ne de başka bir canlıya tecavüz hak olamaz kimseyi de kimsenin desteklediği yok.. Müslüman değilseniz bile ki bu sizin gerçeğinizi asla değiştirmez. açın Kur'anda sapkınlık yapan kendi cinsi ile ilişkiye giren Lut kavminin helakını okuyun.. Anormalliğinize normalmiş gibi kulp bulamazsınız.. Hadi böyle bir eğilimin var kurtulamıyosun ki tedavi olman gerek, ortalıkta toplum ahlakını bozacak şekilde elele kolkala cirit atamazsınız. Gidin sessizce nerde napıyosunuz yapın!!!

Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

Psikoloğum ve psikiyatrim bunun tedavisinin olmadığını çünkü doğuştan geldiğini söyledi ama bazı durumlarda ergenlik çağında hormon düzensizliği nedeniyle herkesin birbirinden hoşlananabileceğini bunun zamanla kalıtsal olup olmadığını görebileceğimizi de anlattı ancak aksi taktirde yani doğuştan gelen durumlarda herhangi bir tedavi yolu yok. Dediğim gibi bilgin olmayan konularda kara cahil gibi konuşmaktansa susmayı bil kendini ezik göstermekten başka hiçbir s! k! m yapmıyorsun çünkü

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Rowi bak kardeşim bunun bir hastalık olmadığını ve bir kanıta varmadığını bilim adamları açıklıyor. Aksine doğuştan olmayan bir şey olduğunun ise onlarca kanıtı var. Asıl cahil sizsiniz normalleştirmeye çalışmayın. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Allahu teala insanı kendi ırkı fıtratı üzere yaratır insan kendi iradesi ve çevre faktörü etkisiyle eğilimini değiştirir. Çift cinsiyetli değilsiniz dimi, cinsiyet değiştirenler, gayet kendi cinsinde yaşarken tam bir kadın tam bir erkek iken sonradan cinsiyetini değiştiriyor bu özenti ve sapkınlık. Nefsinin esiri oluşu.. Lgbt normalleştiremezsiniz hiççç bi tarafınızı yırtmayın öyle..

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

“Alemlerin içinde erkeklere mi gidiyorsunuz? Ve Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyorsunuz? Siz sınırı aşan kavimsiniz.” (Şuâra, 26/165, 166)

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

İslâm’da kadın veya erkek olarak yaratılan her cinsin, kendilerine has özelliklerini korumaları önemle istenmiş, ayrıca her cinsin kendi fıtrî yapısını sürdürmesi, kadının erkekleşmemesi veya erkeğin kadınlaşmaması şeklinde doğuştan getirdiği fıtrî özelliğini devam ettirmesi için gerekli ahlakî ve hukukî düzenlemeler yapılmıştır. Bu cümleden olarak Hz. Peygamber (asm), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lânetle anmış (Buhari, Libas 61-62), bir defasında huzuruna getirilen ve kendini kadınlara benzeten (muhannes) bir şahsı Nâkinâm mevkine sürgüne göndermiştir. (Ebu Davud , Edeb 61).

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Savunuyoruz çünkü insanların elinden gelmediğini biliyoruz

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Hormonlar ile alakası var bunun ancak psikologlara göre belli bir hormon düzeyini geçince gerçekten tedavisi yok ayrıca hormon düzeyini ölçtürüp hormon tedavisi almaklada iyileşmiyor diye biliyorum. Ben Müslümanım ve daha önce eşcinsel eğilimlerim oldu evet günaha giriyor gibi hissettim ve tolere ediyorum bunu. İsteyerek bu hisleri içimde yaratmıyorum gerçekten ara sıra aklıma bir kadın ile bir şeyler yapmak geliyor ve hemen unutmaya çalışıyorum ben yapabiliyorum ama başkası yapamıyordur.. o yüzden anlayışlı olmak lazım

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Ülkedeki deprem felaketlerin haarp ile alakası var eşcinseller ile alakası nedir onu anlayamadım ben :/ deprem yüzyıllardır olan bir şey bu felaket bile değil topraklar sallanarak oturur ve atmosfer dengelenir. Buda canlılar için yaşam alanı oluşturur ayriyeten deprem ülkesinde olduğumuzu uzmanlar yıllardır söylüyor. Büyük depremler 250 yılda bir olur ve tam deprem eşiğindeyiz şu an. Bakabilirsiniz biz deprem ülkesi olan bir Ortadoğu ülkesiyiz. Ülkenin altında bir sürü fay hattı var

Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Bence asıl halletmemiz gereken sokak ortasında öpüşen soyunan bireyler gibi geliyor. Ufacık erkek/kız çocuklarına tecavüz ediyorlar kuran kurslarında tacize uğruyorlar. Korkudan da söylemiyorlar.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Gerek ferdin, gerekse toplumun başına gelen bela ve musibetlerin birçok sebebi vardır. Ahlâksızlık, sefahet, fuhuş, içki, kumar, faiz, israf, zulüm, emanete hıyanet, zekât vermemek, şükürsüzlük, kul hakkına riâyet etmemek, ana- babaya asi olmak, ibadet ve taatte noksanlık göstermek gibi sebepler bela ve musibetlerin gelmesine vesiledir.

Bir kısım musibetler de ihtar-ı Rabbanîdir. Bu nevi musibete maruz kalan bir insan, bunu Cenab-ı Hakk’ın bir ihtarı olarak telakki edip, tövbe ve istiğfar ile Rabbine iltica etmelidir.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Bakara suresi ﴾155﴿

Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınayacağız. Sabredenleri müjdele!

﴾156﴿

Onlar, başlarına bir musibet geldiğinde, “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” derler.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Afetlere sadece doğa olayı olarak bakmak fazla ahmakça, içindeki imtihanı hikmeti, dersi, çıkarmak gerekir. Hiç bişey boşa değil.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Allah Beni Eşcinsel Yaratmışsa Suçlu Kim? - Dr. Zakir Naik - www.izlesene.com/.../9265075

Yorumla
    • Gamsızkedersiz46
      Gamsızkedersiz46
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

Müslüman olmayan insana dincilerin kanıtlarıyla geliyorsun sana mı inanayım bu konu hakkında okumuş bilgi sahibi olan insanlara mı 💀

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Müslüman olsan da olmasan da bu böyle, sen güneşi balçıkla sıvayıp güneş yok desende, Lgbt için tüm bilimsel kanıtlar tüm bilgiler bu yönde. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Kimseye zorla kabul ettirmeyiz.. Kimseye bu sapkınlığın normal olduğunu dayatamazsınız şunu bi kabul edin artık!

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Sen o psikologunu bi değiştir bence

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Al bakalım DİN Dışı Müslüman olmayanlar içinde bilimsel makale 👇👇👇👇👇👇

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Sonunda genetik biliminin iyice gelişmesi, evrimsel biyoloji sayesinde türleri, doğayı ve akrabalarımızı daha iyi tanımamız, psikolojinin gelişerek zihnimizle genlerimiz arasındaki köprüyü daha net kurabilmeye başlaması sonucunda 1974 yılında Dünya'nın bu konuda en yetkili kurumu olan (ve önceki tanımlara da etki etmiş olan) Amerikan Psikiyatri Birliği eşcinselliği bir hastalık olmaktan çıkararak, normal bir durum olarak tanımlamaya başladı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 1970'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkartmıştır.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

Tüm dünyada, ruh sağlığı uzmanları tarafından kabul gören görüş, eşcinselliğin bir ruhsal bozukluk değil, kişinin kendi iradesinden bağımsız bir cinsel-duygusal yönelim olduğu doğrultusundadır. (...) Eşcinselliğin bir cinsel tercih ya da bir ruhsal bozukluk olduğu yönündeki görüşlerin, çeşitli kültürel etkenlerden kaynaklı kişisel görüşler olması nedeniyle tarafımızca tartışılacak bir yönü bulunmamaktadır.

Psikoloji bilimi kuram ve bulguları doğrultusunda işlev gören bir meslek örgütü olarak, konuyu bilimsel gerçekler çerçevesinde ele aldığımızı ve eşcinselliği, gerek sosyal alanda gerekse ruh sağlığı alanında, normal sınırlar içindeki bir cinsel-duygusal yönelim olarak kabul ettiğimizi vurgulamak isteriz.
      Kaynak :EVRİM AĞACI

Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

Makaleyi atmadan önce okuduğuna emin misin? Bu makalenin tamamını biliyorum ve eşcinsellik burada da benim bahsettiğimden farksız.

Yorumla
    • Bedenimsağ_amaruhum
      Bedenimsağ_amaruhum
      +1 yıl

tamam sen bildiğini oku o halde... Boşa demiyor Rabbim kur'anı kerim de
      "Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı hakka dönmezler."

Yorumla
    • rowianna
      rowianna
      +1 yıl

"Sen bildiğini oku"luk bir durum yok burada. Sen bana makale atmışsın ve bu makaleyi bile okumamışsın çünkü düzgün okusaydin anlatmak istediği şeyi anlayabilirdin. Ama dediğin gibi; bilgiye karşı sağır, dilsiz ve körsün. Bu yüzden cahil geldin cahil gideceksin.

Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı

Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Nörolojik yönden kanıtlandı doğuştan olduğu INAH 3 hadi inkar edebiliyorsan bilimi de inkar et 😂

Yorumla
  • Kara_miyav
    Kara_miyav Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez. Kişinin kendi tercihlerinden ötürü yargılamak da bana düşmez. Love is love anlayacağın

2
    0 Yorumla
  • themkt
    themkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Eşcinselliğin 3. Bir kişiye trans cinsiyet şeklinde dayatılması beni rahatsız ediyor. Kendini kadın gibi görüyor olabilirsin ama benim sana kadınmışssın gibi yaklaşmamı beklemek çocuksu bi tavır. Aynısı tam tersi için de geçerli

0
    0 Yorumla
  • Monster1902
    Monster1902 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes tercihlerinde özgürdür kişisel özel şeyler bunlar hani gidipte başkalarını rahatsız etmedikleri sürece kimsenin karışmaya laf söylemeye hakkı yok. Bu lafım eşcinsel olmayanlar içinde geçerlidir ayrım yok.

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Desteklemiyorum
    Aykırılık ve normal değil sagliklida değil dine göre de sapkinliktir
    Ama bu bireylere insan olduklarından dolayı saygı duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.

Allah'ın lanetlediği bir güruha rahmet, merhamet ve saygı nazarıyla bakmam mümkün değil!

Allah'ın laneti üzerlerine olsun..

#Vesselam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kınamam, hakaret etmem, haşa alçak görmem ama desteklemiyorum. Yalnızca zorbalık görmelerini istemiyorum. İnsanız.

1
    0 Yorumla
  • Gece___Mavisi
    Gece___Mavisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Karşıyım tabi hem dinen uygun değil hem çocuğun olmayacak yani neslin ilerlemeyecek ilişkideki zevkinde kısıtlı olacağını düşünüyorum:)

0
    0 Yorumla
  • BaşarılıBiri96
    BaşarılıBiri96 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Lut Kavmi gibi olmayın �lla helak mı edilmek istiyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • Rickkkk
    Rickkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Saygı duyuyorum, herkesin kendi hayatı kimse söz sahibi değil.

0
    0 Yorumla
  • Kamboçyagülü
    Kamboçyagülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yadırgadığım bir şey değil. Rahatsız olmuyorum abartmadıkları sürece.

0
    1 Yorumla
    • Kamboçyagülü
      Kamboçyagülü
      +1 yıl

Rahatsız olmuyorum nötrüm sadece diyelim eşcinsel arkadaşlarım var:)

Yorumla
  • NxTcS
    NxTcS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl

Yok edilen kavimleri düşününce, sapkinliktan öte bir şey değil.

0
    0 Yorumla
  • rowianna
    rowianna Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Kimsenin yöneliminin kimseye batmamasi gerektiğini düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • JEKWKWKWKWKAKWK
    JEKWKWKWKWKAKWK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

2
    0 Yorumla
  • Kotucocuk0707
    Kotucocuk0707 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Normal kız arkadaşımı baksa bir kızla beni aldattığını öğrendiğimden beri normal

0
    0 Yorumla
  • Ⱥkşamyıldızı
    Ⱥkşamyıldızı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Eşcinsel bir erkeğim yandaşları mi da severim bize saygı duymayan çok insan var ama pekte umurum da olmuyor

0
    0 Yorumla
  • beyazatlikeko
    beyazatlikeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Karışmam ama mumkunse benden cok uzakta dursunlar

0
    2 Yorumla
    • Lisbeth_salander
      Lisbeth_salander
      +1 yıl

Ölüp bitiyoruz 😂😂😂

Yorumla
    • beyazatlikeko
      beyazatlikeko
      +1 yıl

Salça olan çok oldu onur gurur yok birde kufredersin itersin yinede salça olurlar

Yorumla
  • küçükşeftali
    küçükşeftali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Doğal bi durum

0
    0 Yorumla
  • Notis
    Notis Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Saygı duymuyorum

0
    0 Yorumla
  • zenginimben
    zenginimben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Saygı duyuyorum. Bana giren çıkan yoksa np

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Özel hayat olduğu için saygı duyarım

0
    0 Yorumla
  • oogghh
    oogghh Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl

kişilerin kendi tercihleridir.. diledikleri gibi.

0
    0 Yorumla
  • SonSamuraii
    SonSamuraii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ben bunu sapkınlık olarak görüyorum ki öylede.

0
    1 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Yorumla
  • Theseussz
    Theseussz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 84%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Benden uzak olsun da ne yapıyorlarsa yapsınlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Karşıyız tabi ki o ne öyle

0
    4 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@JEKWKWKWKWKAKWK kes

Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Sen kes ya uzman değilsin konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@JEKWKWKWKWKAKWK sen kes

Yorumla
  • mdrx592
    mdrx592 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.

Kızlara sempatik bakarim

0
    0 Yorumla
  • İsmimimneönemivar
    İsmimimneönemivar Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

pek sevmem

2
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayatt4
    Nes2mvarhayatt4 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Homofobigim

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

yorumsuzum🚫

0
    0 Yorumla
  • Selin0788
    Selin0788 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Normal

0
    0 Yorumla
  • ThePrincessa
    ThePrincessa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Saygı duyuyorum

2
    1 Yorumla
    • JEKWKWKWKWKAKWK
      JEKWKWKWKWKAKWK
      +1 yıl

Yorumla
  • meryımderler
    meryımderler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Saygılıyım herkese

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşcinselliğe karşı bakış açınız nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşcinsellik hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 288 cevap verildi
Eşcinsellere bakış açınız nedir? 14 cevap verildi
Eşcinsellik hakkında düşünceleriniz nelerdir? 8 cevap verildi
Eşcinseller hakkında görüşleriniz nelerdir? 12 cevap verildi
Eşcinsellik hakkinda ne düşünüyorsunuz? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨