Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. İnsanların cinsel yaşamları kendilerine özel olmalı. Bakın nasıl ki heteroseksuller evliler sevgililer ilişkisini evinde yaşıyorsa onlarda evinde yaşasın. Sokağa çıkıp ta ben escinselim diye eylem yapmanın ne cinsel tercihlerine nede kisiliklerine bir faydası yok. İsteyen istediği gibi yaşayabilir. Haram olan günah olan tercihlerin hesabı zaten sorulacak. Yeterki hastaya çocuğa engelliye hayvana doğaya ota çöpe çiçeğe zarar verip kamu suçu islemesinler. Kısacası bana zararı yok
04 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten cahilsiniz ruhları kadin olduğu için psikiyatri ruh sağlığı açısından zorunludur raporu verdiği için bu ameliyatı oluyorlar başka bir şeyle ilgili değil
- +1 yıl
O kadar uzun şeyi okuyacağımı düşünecek kadar mantıksız olamazsın JSKSKSKSKSKS
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insanda erkeklik ve kadınlık hormonu vardır ve zaman zaman hormon dengesizlikleri olabilir
Benim östrojen hormonum yüksek ben artık kadınım demek, benim testosteron hormonum yüksek ben artık erkeğim diyerek cinsiyet değiştirmek doğru değildir saçmadır
Bu konuda hormon tedavileri mevcuttur
Bir insan tıbben nasıl yaratılmışsa o cinsiyettedir
Çift cinsiyetle doğanlar ise ameliyatla cinsiyetini seçip hayatına devam edebilir01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten cahilsiniz ruhları kadin olduğu için psikiyatri ruh sağlığı açısından zorunludur raporu verdiği için bu ameliyatı oluyorlar başka bir şeyle ilgili değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel tercihleri konusunda hiç bir sorunum yok. ancak bütün insanlara kendi yaşam tarzlarını zorla empoze etmeye çalışmaları çok rahatsız edici. yıllarca milleti bunu yapmakla suçladıktan sonra şimdi aynı şeyin bin beterini yapıyorlar. çizgi filmleri bile amaçlarına alet ettiler. küçük çocukların başına bela oldular. artık buna bir dur demek gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılDinimiz bunu yasak eder gadası. Ha doğuştan çift cinsiyetli olursa ona bir şey diyemeyiz. Ama şimdi insanlar lgbt olayını milletin gözüne sokmaya çalışıyor. Olmadık yerde cinsel ilişkiye girmeye çalışıyorlar. Ben buna saygı duymam. Yaşayan içinde yaşamalı milletin gözüne sokmanın anlamı yok.
20 Yorumla
+1 yılDestekliyorum ben. Nasıl ki hetero insanlar sevgili olabiliyorsa aşık olabiliyorsa eşcinseller de aşık olabilir yakın arkadaşım eşcinsel hatta :)
Sapkınlık diyen insanlara diyecek lafım da siz gidin açik giyindi bahanesine sığınıp kızları taciz eden pisliklere sapkın diyin bunlara değil.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlamayın ağır olucak farkındayım ama +18 şeylerde özellikle en çok izlenen lezbiyenlerken burada gelip lgbt karşıtlığı yapanlar hangi kafada onu anlamıyorum. Bakın ben karşı da değilim desteklemiyorum da yani ne ederlerse etsinler ama en azından düzüm neysem oyum
34 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Kardeşim yazdığını sen kendin bile anlamıyorsun. Yukarda arkadaşlara gaaayet doyurucu cevaplar yazdım delilleri ile.. Lgbt denen sapkın zaten o dediğin film dizi, hatta çizgifilmleri izleye izleye özenti halini alıyor insanlarda.. Boş yapma dolu konuş
Cevap sahibi+1 yıl@Bedenimsağ_amaruhum Abla dediğimi gerçekten sen anlamamışsın ve asıl sen boş yapmışsın. Bence bir anla derim dediğimi öncelikle tam olarak ve sonra konuş derim.
- +1 yıl
@Bedenimsağ_amaruhum Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı
+1 yılHelak olmuş bir kavmi savunacak değilim, tek cinsiyet yaratmak istiyorlar yabancı her dizi/filmde eşcinsel ilişki bilinç altımiza işleniyor gençler özensin diye başarılı da olacaklar gibi gelecek 10 yıl sonra dünyanın en büyük sorunu eşcinsellik olacak
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı
+1 yılİnsanlık tarihi boyunca varolmuş bir gerçeğe nasıl bakılırsa öyle bakıyorum. Kısaca bakmıyorum heteroseksüellere bakıyor muyuz onlara bakış açımız var mı yok. Buna da yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Lut kavmi ile sapıklığı lezbiyenlik ile bir tutmuşlar arkadaşlar sapıklık ülkenizde kadına çocuğa hala korkusuzca tecavüz edilebiliyor olması ve buna insanların bir yerde de susmasıdır. O kadar ensestin olması ve önlenmemesidir. Hayvanlara kadınlara çocuklara olan bu iğrenç ilgi ve şiddettir iki insanın isteyerek sevişmesi değil. Sapıklık ve sapkınlık dolu bu dünyada iki yetişkinin iradesi ile gerçekleşecek durumlar karşılaştırılamaz lanetlenemez. Bu kadar cahil olmayın.
+1 yılSapkınlık... İnsan fıtratına aykırı, toplum huzuru ve ahlakını ciddi derecede bozduğu için kesinlikle açığa çıkarılmalarına izin verilmemeli... Lût kavmi gibi sonu helak olup gitmek...
331 Yorumla- +1 yıl
İnsan fıtratına aykırı olan her şeyi insanlar yapıyor ama asla bu kadar tepki göstermiyorsunuz nedense
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Ensar vakıflarında ufacık çocuklara tecavüz edenlere tepkiniz nerede? Popüler kültür etkisiyle haberiniz oldu yoksa eşcinselliğin e sinden haberiniz yoktu. Ben eşcinselliği desteklediğinden değil nötr bakıyorum zaten. Bir insana insan diye bakmak önemli. Eşcinsel diye değil. Bu bana kalırsa bir imtihan ve bu insanlar bunu bilerek seçmiyor
- +1 yıl
"Hayvanlarda eşcinsel davranışlar" başlığı altında öncelikle en basitinden Wikipedia olmak üzere pek çok yerden bilgi toplayabilirsin. Kara cahil gibi tek bir dini kitap okuyup aileden gelen baskılar uzerine orada yazana at gözlüklü bir bakış açısı ile bakmaktansa gidip araştır.
- +1 yıl
Babanın kızına tecavüzü ya da annenin Kızını pazarlaması daha nicesi kusura bakmayın sizi tatmin etmek için uzun uzun yazmanın anlamı yok cahil her türlü cahildir kaç yaşına gelmişsin çevrende yaşadığın ülkende neler olduğunu bilmiyorsan bu saatten sonra sen ağzını kapayıp kulaklarını örtmeye devam et
- +1 yıl
😂 😂 Savundukları şeye bak sonra niye kıyamet kopuyor güzel ülkemde.. Nerden biliyorsunuz kimin neye tepki vermediğini, iğrençliğinize bir çıkar yol bulmak için boş ağaz yapmayın. Ne hayvana ne çocuğa ne de başka bir canlıya tecavüz hak olamaz kimseyi de kimsenin desteklediği yok.. Müslüman değilseniz bile ki bu sizin gerçeğinizi asla değiştirmez. açın Kur'anda sapkınlık yapan kendi cinsi ile ilişkiye giren Lut kavminin helakını okuyun.. Anormalliğinize normalmiş gibi kulp bulamazsınız.. Hadi böyle bir eğilimin var kurtulamıyosun ki tedavi olman gerek, ortalıkta toplum ahlakını bozacak şekilde elele kolkala cirit atamazsınız. Gidin sessizce nerde napıyosunuz yapın!!!
- +1 yıl
Psikoloğum ve psikiyatrim bunun tedavisinin olmadığını çünkü doğuştan geldiğini söyledi ama bazı durumlarda ergenlik çağında hormon düzensizliği nedeniyle herkesin birbirinden hoşlananabileceğini bunun zamanla kalıtsal olup olmadığını görebileceğimizi de anlattı ancak aksi taktirde yani doğuştan gelen durumlarda herhangi bir tedavi yolu yok. Dediğim gibi bilgin olmayan konularda kara cahil gibi konuşmaktansa susmayı bil kendini ezik göstermekten başka hiçbir s! k! m yapmıyorsun çünkü
- +1 yıl
Rowi bak kardeşim bunun bir hastalık olmadığını ve bir kanıta varmadığını bilim adamları açıklıyor. Aksine doğuştan olmayan bir şey olduğunun ise onlarca kanıtı var. Asıl cahil sizsiniz normalleştirmeye çalışmayın. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Allahu teala insanı kendi ırkı fıtratı üzere yaratır insan kendi iradesi ve çevre faktörü etkisiyle eğilimini değiştirir. Çift cinsiyetli değilsiniz dimi, cinsiyet değiştirenler, gayet kendi cinsinde yaşarken tam bir kadın tam bir erkek iken sonradan cinsiyetini değiştiriyor bu özenti ve sapkınlık. Nefsinin esiri oluşu.. Lgbt normalleştiremezsiniz hiççç bi tarafınızı yırtmayın öyle..
- +1 yıl
“Alemlerin içinde erkeklere mi gidiyorsunuz? Ve Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyorsunuz? Siz sınırı aşan kavimsiniz.” (Şuâra, 26/165, 166)
- +1 yıl
İslâm’da kadın veya erkek olarak yaratılan her cinsin, kendilerine has özelliklerini korumaları önemle istenmiş, ayrıca her cinsin kendi fıtrî yapısını sürdürmesi, kadının erkekleşmemesi veya erkeğin kadınlaşmaması şeklinde doğuştan getirdiği fıtrî özelliğini devam ettirmesi için gerekli ahlakî ve hukukî düzenlemeler yapılmıştır. Bu cümleden olarak Hz. Peygamber (asm), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lânetle anmış (Buhari, Libas 61-62), bir defasında huzuruna getirilen ve kendini kadınlara benzeten (muhannes) bir şahsı Nâkinâm mevkine sürgüne göndermiştir. (Ebu Davud , Edeb 61).
- +1 yıl
Savunuyoruz çünkü insanların elinden gelmediğini biliyoruz
- +1 yıl
Hormonlar ile alakası var bunun ancak psikologlara göre belli bir hormon düzeyini geçince gerçekten tedavisi yok ayrıca hormon düzeyini ölçtürüp hormon tedavisi almaklada iyileşmiyor diye biliyorum. Ben Müslümanım ve daha önce eşcinsel eğilimlerim oldu evet günaha giriyor gibi hissettim ve tolere ediyorum bunu. İsteyerek bu hisleri içimde yaratmıyorum gerçekten ara sıra aklıma bir kadın ile bir şeyler yapmak geliyor ve hemen unutmaya çalışıyorum ben yapabiliyorum ama başkası yapamıyordur.. o yüzden anlayışlı olmak lazım
- +1 yıl
Ülkedeki deprem felaketlerin haarp ile alakası var eşcinseller ile alakası nedir onu anlayamadım ben :/ deprem yüzyıllardır olan bir şey bu felaket bile değil topraklar sallanarak oturur ve atmosfer dengelenir. Buda canlılar için yaşam alanı oluşturur ayriyeten deprem ülkesinde olduğumuzu uzmanlar yıllardır söylüyor. Büyük depremler 250 yılda bir olur ve tam deprem eşiğindeyiz şu an. Bakabilirsiniz biz deprem ülkesi olan bir Ortadoğu ülkesiyiz. Ülkenin altında bir sürü fay hattı var
- +1 yıl
Bence asıl halletmemiz gereken sokak ortasında öpüşen soyunan bireyler gibi geliyor. Ufacık erkek/kız çocuklarına tecavüz ediyorlar kuran kurslarında tacize uğruyorlar. Korkudan da söylemiyorlar.
- +1 yıl
Gerek ferdin, gerekse toplumun başına gelen bela ve musibetlerin birçok sebebi vardır. Ahlâksızlık, sefahet, fuhuş, içki, kumar, faiz, israf, zulüm, emanete hıyanet, zekât vermemek, şükürsüzlük, kul hakkına riâyet etmemek, ana- babaya asi olmak, ibadet ve taatte noksanlık göstermek gibi sebepler bela ve musibetlerin gelmesine vesiledir.
Bir kısım musibetler de ihtar-ı Rabbanîdir. Bu nevi musibete maruz kalan bir insan, bunu Cenab-ı Hakk’ın bir ihtarı olarak telakki edip, tövbe ve istiğfar ile Rabbine iltica etmelidir. - +1 yıl
Bakara suresi ﴾155﴿
Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınayacağız. Sabredenleri müjdele!
﴾156﴿
Onlar, başlarına bir musibet geldiğinde, “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” derler. - +1 yıl
Afetlere sadece doğa olayı olarak bakmak fazla ahmakça, içindeki imtihanı hikmeti, dersi, çıkarmak gerekir. Hiç bişey boşa değil.
- +1 yıl
Allah Beni Eşcinsel Yaratmışsa Suçlu Kim? - Dr. Zakir Naik - www.izlesene.com/.../9265075
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Müslüman olsan da olmasan da bu böyle, sen güneşi balçıkla sıvayıp güneş yok desende, Lgbt için tüm bilimsel kanıtlar tüm bilgiler bu yönde. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Kimseye zorla kabul ettirmeyiz.. Kimseye bu sapkınlığın normal olduğunu dayatamazsınız şunu bi kabul edin artık!
- +1 yıl
Sen o psikologunu bi değiştir bence
- +1 yıl
Al bakalım DİN Dışı Müslüman olmayanlar içinde bilimsel makale 👇👇👇👇👇👇
- +1 yıl
Sonunda genetik biliminin iyice gelişmesi, evrimsel biyoloji sayesinde türleri, doğayı ve akrabalarımızı daha iyi tanımamız, psikolojinin gelişerek zihnimizle genlerimiz arasındaki köprüyü daha net kurabilmeye başlaması sonucunda 1974 yılında Dünya'nın bu konuda en yetkili kurumu olan (ve önceki tanımlara da etki etmiş olan) Amerikan Psikiyatri Birliği eşcinselliği bir hastalık olmaktan çıkararak, normal bir durum olarak tanımlamaya başladı.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 1970'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkartmıştır. - +1 yıl
Tüm dünyada, ruh sağlığı uzmanları tarafından kabul gören görüş, eşcinselliğin bir ruhsal bozukluk değil, kişinin kendi iradesinden bağımsız bir cinsel-duygusal yönelim olduğu doğrultusundadır. (...) Eşcinselliğin bir cinsel tercih ya da bir ruhsal bozukluk olduğu yönündeki görüşlerin, çeşitli kültürel etkenlerden kaynaklı kişisel görüşler olması nedeniyle tarafımızca tartışılacak bir yönü bulunmamaktadır.
Psikoloji bilimi kuram ve bulguları doğrultusunda işlev gören bir meslek örgütü olarak, konuyu bilimsel gerçekler çerçevesinde ele aldığımızı ve eşcinselliği, gerek sosyal alanda gerekse ruh sağlığı alanında, normal sınırlar içindeki bir cinsel-duygusal yönelim olarak kabul ettiğimizi vurgulamak isteriz.
Kaynak :EVRİM AĞACI - +1 yıl
tamam sen bildiğini oku o halde... Boşa demiyor Rabbim kur'anı kerim de
"Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı hakka dönmezler." - +1 yıl
Yorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı
- +1 yıl
Nörolojik yönden kanıtlandı doğuştan olduğu INAH 3 hadi inkar edebiliyorsan bilimi de inkar et 😂
+1 yılKimsenin hayatı beni ilgilendirmez. Kişinin kendi tercihlerinden ötürü yargılamak da bana düşmez. Love is love anlayacağın
20 YorumlaEşcinselliğin 3. Bir kişiye trans cinsiyet şeklinde dayatılması beni rahatsız ediyor. Kendini kadın gibi görüyor olabilirsin ama benim sana kadınmışssın gibi yaklaşmamı beklemek çocuksu bi tavır. Aynısı tam tersi için de geçerli
00 Yorumla
+1 yılHerkes tercihlerinde özgürdür kişisel özel şeyler bunlar hani gidipte başkalarını rahatsız etmedikleri sürece kimsenin karışmaya laf söylemeye hakkı yok. Bu lafım eşcinsel olmayanlar içinde geçerlidir ayrım yok.
00 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum
Aykırılık ve normal değil sagliklida değil dine göre de sapkinliktir
Ama bu bireylere insan olduklarından dolayı saygı duyuyorum10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ın lanetlediği bir güruha rahmet, merhamet ve saygı nazarıyla bakmam mümkün değil!
Allah'ın laneti üzerlerine olsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKınamam, hakaret etmem, haşa alçak görmem ama desteklemiyorum. Yalnızca zorbalık görmelerini istemiyorum. İnsanız.
10 Yorumla
+1 yılKarşıyım tabi hem dinen uygun değil hem çocuğun olmayacak yani neslin ilerlemeyecek ilişkideki zevkinde kısıtlı olacağını düşünüyorum:)
00 Yorumla
+1 yılLut Kavmi gibi olmayın �lla helak mı edilmek istiyorsunuz
10 YorumlaSaygı duyuyorum, herkesin kendi hayatı kimse söz sahibi değil.
00 Yorumla
+1 yılYadırgadığım bir şey değil. Rahatsız olmuyorum abartmadıkları sürece.
01 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız olmuyorum nötrüm sadece diyelim eşcinsel arkadaşlarım var:)
Yok edilen kavimleri düşününce, sapkinliktan öte bir şey değil.
00 YorumlaKimsenin yöneliminin kimseye batmamasi gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılYorumları okudum bunları yazan herkes cahil doğuştan gelen cinsel bir yönelimdir tabi ki saygı duyulmalı
20 Yorumla
+1 yılNormal kız arkadaşımı baksa bir kızla beni aldattığını öğrendiğimden beri normal
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel bir erkeğim yandaşları mi da severim bize saygı duymayan çok insan var ama pekte umurum da olmuyor
00 Yorumla
+1 yılKarışmam ama mumkunse benden cok uzakta dursunlar
02 Yorumla- +1 yıl
Ölüp bitiyoruz 😂😂😂
- +1 yıl
Salça olan çok oldu onur gurur yok birde kufredersin itersin yinede salça olurlar
+1 yılDoğal bi durum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saygı duymuyorum
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum. Bana giren çıkan yoksa np
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel hayat olduğu için saygı duyarım
00 Yorumla kişilerin kendi tercihleridir.. diledikleri gibi.
00 Yorumla
+1 yılBen bunu sapkınlık olarak görüyorum ki öylede.
01 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benden uzak olsun da ne yapıyorlarsa yapsınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıyız tabi ki o ne öyle
04 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@JEKWKWKWKWKAKWK kes
- +1 yıl
Sen kes ya uzman değilsin konuşma
Cevap sahibi+1 yıl@JEKWKWKWKWKAKWK sen kes
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Kızlara sempatik bakarim
00 Yorumla
+1 yılpek sevmem
20 Yorumla
+1 yılHomofobigim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyorumsuzum🚫
00 Yorumla Normal
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSaygılıyım herkese
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne