Yakında evleniyorum ailemde evliliğime karşı değil ama kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum. Kimseyle bir sorunumda yok herkesle aram iyi çevremde sevilen sayılan biriyim ama kendimi çok yalnız hissediyorum 😔 kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNişanlın da, ailen de yanında. Yalnız hissetme sebebini çözemedim. Demek ki ne ailen sana iyi geliyor, ne de nişanlın. Birilerini seviyor, değer veriyor olmak sana iyi geldiklerini göstermez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an bende aynı durumdayım. ama en azından sen sevilip sayıldığının farkındasın. ben ise gerçek anlamda yalnızım.. düğünüme bir kaç ay kalmış çeyizimi tek başıma alıyorum alışverişlere tek başıma gidiyorum. nişanımın olacağı yeri ben seçtim ama ailem istemedi pahalı diye. nasılım neyim eksik soran yok.. bir yandan işimde çalışıyorum bir yandan herşeye koşturmaya çalışıyorum. işin kötü yanlarından biri, çeyize ne alınır bilmiyorum internetten çeyize ne alınır diye yazıp öyle liste yaptım. yine de ayakta kalmaya iyi olmaya bazı şeyleri görmemeye çalışıyorum.. demek istediğim mutlu ol inan daha kötü durumda olanlar var.
09 Yorumla
Soran+1 yılBanada nasıl olduğumu neyimin eksik olduğunu soran yok maddi olarak çok sıkıntı çekiyorum çalışmıyorum ama yapmam gereken bir sürü şey var ama yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılha o konuda çok şükür bir sıkıntım yok. sadece duygusal fakirlik yaşıyorum
Soran+1 yılPeki ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsağlık çalışanıyım
Soran+1 yılNe güzel insanların duasını alıyorsundur belki onlar sayesinde hayatın düzene girer bilemezsin ki
Cevap sahibi+1 yılinşALLAH
Soran+1 yılİnşallah çok mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim sende çok mutlu ol. merak etme her şey yoluna girer🌸
Soran+1 yılİnşallah 🙏🙏 bunu çok istiyorum ya
+1 yıl1-) Bu duyguyu hayatının bazı dönemlerinde neredeyse her insan yaşar ve yaşıyor.
2-) Biran önce evlen İnşaallah.
3-) Allah daima bizimle.
4-) Saliha arkadaşlar edin ve onlarla sohbet falan et İnşaallah.02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba nasıl ve ne zaman atlatacam
- +1 yıl
Sana bağlı
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendince karamsarlık içine girmişsin rahat ol mutlu olmaya çalış ve anı yaşa
057 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok üstüme geliyor gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum
- +1 yıl
Nişanlı ile aranız nasıl nasıl tanıştınız evleniyrsnz
Soran+1 yılAramız iyi aslında ama işte o olduğu halde kendimi yalnız hissediyorum 😔 herşeyi onunla konuşamıyorum bazen anlık tepkiler verebiliyor
- +1 yıl
Peki yakınlık durumunuz nasıl anlayışlı birimidir
Soran+1 yılEvet anlayışlı ruh olarak yakınız ama mesafe olarak çok uzagiz
Soran+1 yılYanımda istiyorum ama göremiyorum onu çok uzak
- +1 yıl
O zaman bu sıkıntı yakın olsaydınız daha iyi olurdu
- +1 yıl
Fırsat buldukça konuş ara
Soran+1 yılBiliyorum yakın olsak en azından kötü hissettiğimde görüşme şansımız olurdu
- +1 yıl
Evet görüşme şansınız daha çok olurdu peki siz ne kadar süredir birliktesinz
Soran+1 yıl1. Sene bitti 2. yılımızdayiz
Soran+1 yılOtobüsle 22 saatlik bir yol var uçakla 2 saat bide havaalanı onlardan çok uzak en kötü 1 saat tabi hususi araç olursa 1 saat
- +1 yıl
Oooo gerçekten çok uzak Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Ne desem bilemedim ama eğer konuşmak istersen arkadaşca yazabilirsin isteğin zaman
Soran+1 yılEvet çok uzak yanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum ailem izin vermiyor ayrıca ben gidersem artık annem kız kardeşlerimi tutamaz kendileri de istediği yere kafalarına göre gitmek isticekler
- +1 yıl
Aile ile hareket etmek çok sıkıntı pek özgür olamıyorsun izinli zamanında gelse de yetmez bu zor senin durum ya
Soran+1 yılGelse bizim evde kalmicak ya otelde kalır ya da bir yakinimizin onu evimde agirlayamiyorum diye gelmesini de söyleyemiyorum
Soran+1 yılGel diyemiyorum
- +1 yıl
Oooo baya sürekli sorunlar var ne kadar daha var düğüne sizin
Soran+1 yılNikah kıyılmadigi için millet laf eder diye burada kalamiyormus 😔 nikah olsa kalabilirmis düğüne 3 4 ay var
- +1 yıl
Şu Cahil insanlar yüzünden hep sorunlar yaşıyor
- +1 yıl
Sevgililer
Soran+1 yılElimden bir şey gelmiyor napacam bilmiyorum aslında nişanlım yanımda olunca kendimi çok güçlü hissediyorum bana sarılsin tüm dertlerim geçecek gibi 😔
- +1 yıl
Zaten o sarılma dokunma göz göze gelmek bile hatta aynı havayı solumak bile çok güçlü hissedersin ve mutluluk olur
Soran+1 yılValla onu görmeyi çok istiyorum ya
- +1 yıl
Nasıl istemezsin ki ah ah zor ya 😕
Soran+1 yılÇok zor birbirimizden çok uzağız 22 saat ne demek ya az değil ki
- +1 yıl
Öyle tabi ya bir de nişanlılık zamanı birbirinixe daha çok yakın olmak ister insan
Soran+1 yılben Şırnaktayim o Ankara'da birbirimize yakın olmayı o kadar çok isterdik ki anlatamam 🥺 uzak mesafe çok zor, böyle durumlarda çok uzatmamak gerekiyor onu fark ettim
- +1 yıl
Evet ne kadar uzatırsan o kadar çok zor olur nişanlın bana daha yakın ben Ankaradayım
Soran+1 yılÖyleymiş valla gerçekten sana daha yakınmış bende Ankara 'ya gelin geliyorum işte
- +1 yıl
Nasip işte belkide kim bilir aynı mahallede çok değişik bir dünya hali işte
Soran+1 yılAynen valla
- +1 yıl
Siz nasıl tanıştınız peki
Soran+1 yılOtobüste tanıştık
- +1 yıl
Hm. Farklı bir şekilde olmuş ☺️
Soran+1 yılAynen o uçağını kaçırdı ben otobüsumu sonra alakasız bir şehirde aynı otobüste denk geldik hatta ben yanlışlıkla onun yerine oturmustum falan ilk gorusmemizde ben seninle evlenecem görürsün demişti 🥰 düşecektim kolumdan tutup çekti çantamdaki bıçağı çıkardım bıçak çektim biber gazı sıkacaktim 😅😅
- +1 yıl
Aslında katili olacaktın ki karısı olmaya karar verdin 😂😂
Soran+1 yılHahahha aynen öyle oldu
- +1 yıl
Mutluluklar sizinle olsun inşallah ☺️ ne kadar süredir tanıyorsunuz peki
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağol 1. yilimiz bitti 2. yilimizdayiz
- +1 yıl
Ne güzel Rica ederim senin için sorun olmaz ise normalden yazarmsn
Soran+1 yıl8. ayda evlilik teklifi etmişti 10. ayimizda sozlendik
Soran+1 yılNormalden yazamam şimdi tanıdık falan çıkarsın
- +1 yıl
Yok çıkmam sanmıyorum çünkü hiç Şırnak'tan tanıdığım biri yok Kayseriliyim senin var mı tanıdığım ve asker tanıdığım da yok
Soran+1 yılOlsun nişanlımdan dolayı falan diyorum
- +1 yıl
Anladım sen bilirsin ama sana ya da size zarar verecek biri değilim bunu söylerim bnde
Soran+1 yılBiliyorum senin bize neden zararın olsun ki
- +1 yıl
Aynen öyle tabiki ben sadece arkadaşca konuşuruz bende sana kendimce bir durumum var onu anlatırdım
Soran+1 yılHayırdır inşallah
- +1 yıl
Burada nasıl anlatayım ki konu uzun
Soran+1 yılKonu ne ki
- +1 yıl
Hem ailesel hem kişisel hem aşk işte
Soran+1 yılBurdan anlatmak istersen dinlerim
- +1 yıl
Buradan anlatmak çok zor olur yinede teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkürler eig için mutluluklar dilerim
Soran+1 yılRica ederim 🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılsevmediğiniz için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılCanimdan çok seviyorum
+1 yılHer kim yanında olursa olsun içindekileri aklindakileri anlatamadigin kişiler etrafında olmadığı için dertleşemedigin için yalnız hissediyorsun kendini
026 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyledir ama kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum 😔
- +1 yıl
Bence öyle kalabalık arasında kendini rahat hissedemedigin dertleşemedigin için yalnız hissediyorsun. Kendini yeteri kadar ifade edemiyorsun ya çekiniyorsun ya korkuyorsun ama sonuç olarak gerçekten anlatmak istediklerini anlatamıyorsun
Soran+1 yılGerçekten öyle kime neyi anlatacam diyorum
- +1 yıl
Birisine anlatman lazım yoksa yalnız hissetmeye devam edeceksin bu şekilde
Soran+1 yılKime anlatacam bilmiyorum etrafımda beni anlayabilecek kim var bilmiyorum içime kapandim artık
- +1 yıl
Bu illa etrafında olacak diye bir şey yok. Sanalda arkadaşın olur seni tanımaz bilmez ama anlatmak istediğin herseyi rahatlıkla anlatabilirsin. Senin böyle birisine ihtiyacın var
Soran+1 yılDenedim yine anlatamıyorum her şey harabe bile olsa her şey mükemmelmis gibi anlatıyorum
- +1 yıl
İşte herşeyi güzel göstermek için anlatmayacaksin. Hayatın neyse onu anlatacaksın. İyisiyle kötüsüyle herkesin bir hayatı var karşımdaki beni nasıl yargılar diye düşünme
Soran+1 yılAnlatamıyorum ki çünkü hiçbir şey o kadar mükemmel değil hiçbir şeyi istediğim gibi yaşamıyorum
- +1 yıl
Hickimse istediği hayatı yaşayamıyor ki yanlış düşünüyorsun bence
- +1 yıl
Yaz bana mesela yaşamak istediğin hayat ne sen nasıl bir hayatı yaşıyorsun anlat
Soran+1 yılAma hiçbir istediğim gibi değil tabiki her şey istediğimiz gibi olacak değil ama bende hiçbir şey yok
- +1 yıl
Hiçbir şey yok derken mesela ne istiyorsun ne olmuyor
Soran+1 yılNişanlımın yanına gitmek istiyorum gidemiyorum en basitinden
- +1 yıl
Söyle kendisine yanına gelmek istiyorum seni özledim de. Neden gidemiyorsun
Soran+1 yılOtobüsle 22 saatlik bir yol var uçakla 2 saat bide havaalanı onlardan çok uzak en kötü 1 saat tabi hususi araç olursa 1 saat
Soran+1 yılçok uzak yanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum ailem izin vermiyor ayrıca ben gidersem artık annem kız kardeşlerimi tutamaz kendileri de istediği yere kafalarına göre gitmek isticekler
- +1 yıl
Olabilir bin uçağa git o kadar istiyorsan. Yaşamak istedigin hayatı yaşa
Soran+1 yılGelse bizim evde kalmicak ya otelde kalır ya da bir yakinimizin onu evimde agirlayamiyorum diye gelmesini de söyleyemiyorum bu yüzden gel diyemiyorum
- +1 yıl
O zaman evlenene kadar biraz bekleyeceksin mecbur ya da nişanlının gelme ihtimali varsa o gelsin
Soran+1 yılAilemi de düşünmek zorundayım
Soran+1 yılGel diyemiyorum ki
- +1 yıl
Tamam otelde ya da bir yakının evinde kalsın bişey olmaz gelsin
Soran+1 yılBuraya kadar gelip başkasında kalması hoş olmaz o yüzden gelmesin istiyorum ama bir yanımda gelmesini çok istiyor
- +1 yıl
Sen nişanlını özlemişsin. O yüzden bırak gelsin ve görüşün. Onu da özlemişsin ona ihtiyacın var. O yüzden nerede kaldığı önemli değil gelsin
Soran+1 yılAma nerde kalacağı da önemli bunu görmezden gelemem ki
+1 yılNisanlinla ilişkini gözden gecirmeni öneririm.. hayatına aldığın bir adam var sen kendini yalnız hissediyorsun.. bu normal değil..
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlımı seviyorum bu konuda gözden geçireceğim bir şey yok
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden böyle bir yanlızlık hissediyosun hem ailen hem nişanlın varken
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum keşke bilsem 😔 nişanlımı çok seviyorum ailemi de aynı şekilde ama içime kapandim artık dışarıya her şey mükemmelmis gibi hissettiriyorum ama içimde kıyametler kopuyor
Soran+1 yılİnsanların beni yargılamasından çekiniyorum herşeyi herkese anlatamıyorum
Soran+1 yılKeşke anlatabilsem
Soran+1 yılÖyle bir yolun olduğunu bilsem denerim tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince kalmio bisey aile filan elin. oglu ailen oluyo tuaf dimi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok tuhaf ama eşin olacak herşeyin olacak hasta olduğunda bile ailen yanında olmicak elin oğlu yanında olacak en tuhafı da ne biliyor musun elin ogluyla günlerce aynı evde yaşıyorsun çocuk bile bekliyorlar 😅😅😅
+1 yılSenin yaninda olmasini istedigin baska biri var demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılYanımda olmasını istediklerim yanımda zaten sevdiğim adamla evleniyorum
- +1 yıl
Sevgili anlaminda demedim arkadas falan vs
Eşinle konuşsan? Olmuyo mu kuzum
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum ama karşıma alıp yalnız hissettiğimi dile getirmek istiyorum mesafe olarak çok uzagiz
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenecek her insan da oluyor bu durum
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Evlenip gidicen ya onun psikolojisidir
07 Yorumla
Soran+1 yılHerkeste mi oluyor bu
Soran+1 yılşu an istediğim tek şey sevdiğim adamla yan yana olmak onun yanımda olduğunu hissetmek,
Soran+1 yılUzaktan uzağa çok zormuş ya
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nisanlinla aran nasil
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi çok şükür beni sevdiğinden eminim bende seviyorum
Heyecandan olabilir Alışırsın zamanla
00 YorumlaKanka rahat mı batıyor 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki rahat değilmisim yoksa neden rahat batsın
+1 yılGelip hayal çekelim
08 Yorumla
Soran+1 yılNe hayali artık hayal bile kurmaktan kaçınıyorum
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılGerçek olmamasindan korkuyorum
- +1 yıl
Olur ya
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDüğün stresi
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- +1 yıl
Bi daha oku
Soran+1 yılDüğün stresi değil ya neden stres yapiyim sevdiğim adamla evleniyorum
- +1 yıl
Düğün stresi profesörüyüm
Soran+1 yılTabi efendim
+1 yılYaş kaç
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Ne yapabiliriz ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü demis
00 Yorumla
+1 yılHazirmisin
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişanlıyım, ailem yanımda ama kendimi çok yalnız hissediyorum. 😔 Böyle olmam normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım