Unutmayın ki Allah'ın katında hangi ırk'tan olduğun değil iman ediyor musun o önemli.
Eğe ahirette Türk olduğum için cennete gideceksem o zaman tamam ben de ırkçıyım
Eğe ahirette Türk olduğum için cennete gideceksem o zaman tamam ben de ırkçıyım
Bunlar benim değil ünlü Arap bilgini İBN-İ HALDUN'un sözleri..
-Arap, Hırsız ve talan ruhludur; Vahşidir, Kaba ve haşindir.
-Ayak bastığı her yeri çöle ve harabeye çevirendir, Hırsız ve yalancıdır ve başkalarına ait ne varsa her şeyi çalmak geleneğindedir.
- Kanun ve hukuk duygusundan yoksundur. Kendi hasis çıkarlarından başka hiçbir düşüncesi olmayan bir yaratıktır, Bencildir.
-Toplum düzeni duygusundan yoksun ve Anarşiye eğilimli ruhludur. Uygarlık düşmanıdır ve her gittiği yerde uygarlık söndürendir.
-Otoriteye bağlılık ve İktidara itaat alışkanlığından ve isteğinden yoksundur ve bundan dolayıdır ki beşer iradesi ürünü olan kanunlarla değil, fakat ancak gökten inme hükümler ve emirlerle, din emirleriyle ve korkutucu eliyle yönetilebilir niteliktedir ve yine bundan dolayıdır ki AKIL temeline oturtulmamış din‘i en ziyade kolaylıkla kabul eden bir millet olmuştur.
İbn-i Hâldun / Mukaddime
İbn-i Haldun da bir insan yanlış düşünmüş olabilir, belki de Araplara karşı aşırı ırkçılığından da olabilir.
Hepsine hırsızlık, talan ruhlu dememiz için bütün Arap insanlarını yakından tanımamız gerekiyor, bu da mümkün değil.
O zaman bu söylem de yanlış
Cevap
6Cevap
"Ne alaka hanfendi yok öyle bir şey"
pisler kötüler dini en kötü şekilde gösteriyorlar kötülüklerinden peygamberlerimiz oraya gelmemişmi zaten sevmem ben arap marap
Sadece Yahudi ve zionist olanlarına düşmanım.
Arap erkekleri çok yakışıklı oluyor ama ya tabi Suriyelileri demiyorum riyad felan çok yakışıklı
sen niye arapperestsin?
Ne Arap ne de başka bir milletin hayranı değilim.
Irkçılık yapmam ama sevmiyorum
Tek sevdiğim Arap Mia Khalifa
Düşman olarak bile görmüyorum sevmiyorum
Arap olmaları yetiyo
Bence ırk onemlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?