İngiltere'de yasayan kuzenim bana bunlari soyledi, size hakli mi yoksa kiskanclik mi yapti?

Merhaba ben haftaya evleniyorum nisanlimin ailesinin evleri var ve bize de bir ev verdiler kira odemeyecegiz. Bizde dun oyle oturduk cay kahve sohbet ederken abim dedi ki cok sukur kardesimizin guzel rahat bir hayati olacak kira odemeyecek birikim yapar sonra araba alir ev alir kendine falan filan dedi ingiltere'de yasayan kuzenim de aynen boyle dedi " siz sanirim baska bir Turkiye'de yasiyorsunuz artik bu ulkede ev sahibi olmak yetmiyor hem calisip ayriyetten baska bir yerden bir gelir gelecek size anca o sekilde gecinirsiniz ayrica kira odemeyerek birikim yapilmaz hele ki İstanbul 'da. Ayrica kardesiniz ozel sektorde calisiyor yarin bir gun hamile kalse mecbur isi birakacak bir zaman sonra e ozel sektorde onu mu bekleyecek hemen yerine bir baskasini getirir e ne olacak o zaman? kardesiniz bir maasi olmaz kira odemez ama sadece esinin maasiyla gecinirler sirf nisanlsiinin ailesinin evi barki var diye zengin sanmayin sonucta sadece 1 ev verdiler geriye kalanlari degil." dedi ben acikcasi beni kiskaniyor diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz? abim ve yengem bana dedi aldirma sen evlenince cok zengin bir hayat yasyacaksin kira derdin olmayacak hamile kalsan da calismak zorunda kalmazsin bu ulkede kira odemezsen rahatsin dediler bence de haklilar kuzenim bence sacmalamis

İngiltere'de yasayan kuzenim bana bunlari soyledi, size hakli mi yoksa kiskanclik mi yapti?