Amerikada yasayan kuzenim bu kadar heveslenme dedi?

Merhaba arkadaslar ben 2 hafta sonra evleniyorum nişanlım astsubay kendisi gorev yapıyor 7 bin civarı Maas alıyor benim de Amerika'da yasayan kuzenim Sanem düğün icin geldi muhabbet arasında esimin bu kadar maaşı var iyi geciniriz ailesinden kimse calismiyor bu sebepten dolayı ailesine de bakmak zorunda kalacak yakinda yeşil pasaporta alır iyi, rahat bir geçimimiz olur dedim kuzenim de bana "Canim benim kusura bakma ama senin rahat bir gecimin olmayacak esin ailesine yardim etse direk fakirlik icinde yasarsınız esin ailesine yardim etmese iyi kotu gecinirsiniz ama rahat, lüKS, zengin bir hayatin olmaz! senin kocanın maaşı bir bilgisayar fiyatında son model iPhone asaga yukarı 17 bin lira ev almaya kalksanız alamazsınız araba almaya kalksanız alamazsınız cocugunu en iyi okulda okutamazsin, yurt disi tatiline aile bütçesini düşünmeden götüremezsin nereye rahat gecineceksin? ben Amerika'da mühendisim Turkiye parasiyla 25 bin lira maaşım var aylık Turkiye'ye gelince bu para bile bana yetmiyor :/ Turkiye'de gecinmek icin rahat 50 bin ve ustu bir Maas alman lazım yoksa bu ülkede yasanilmaz! sonra ben de dedim ki nişanlım 80 bin lira para biriktirdi kuzenim de sonra dedi ki "O 80 bin hala duruyor mu sanıyorsun sana altın almislardir düğün masrafına gitmiştir atandigi yerde evinizi dizmiştir eşya almistir hala 80 bin var mi sanıyorsun" dedi :/ arkadaslar kuzenim niye Boyle dedi ki?
Amerikada yasayan kuzenim bu kadar heveslenme dedi?