Güncellemeler
+1 yıl
(Kendi ilk esinden olan oğlunu evden kovdu , yeni eşinin kızına bakacakmış😏 bunu duyduktan sonra zaten gicik oldum buna … )
Eşimin bir amcaoğlu var senelerdir dul, çalışıyor ama ise yaramaz bunlardan geçinmiş kaç sene… şimdi biz evlenince, esimi eskisi gibi kullanamıyor tabi.. neyse yine evlendi bu , eşi yakında Türkiye’den gelecek. ( biz yurtdışında kalıyoruz) Eşim bana iş bulmuş, onada anlatmış meğerse. Güzel kazançlı bir is. Geçenlerde geldi bize ve anlatmaya başladı,,, eşimle konuştuk dedi, orada calisacak okula gidecek vs… ben şaşırdım çünkü tam benim eşimle düşündüklerimizi anlattı. Tesadüf değildi.. Eşimin Allaha şükür evi var, işi var , kiskaniyor bizi gibi geldi bana..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
BENCE sizi kıskanıyor ama esas sanki seni kıskanıyor gibi bu kuzen
Bilmem, belki ben dil biliyorum diye olabilir. Çünkü onun eşi oradan gelecek ve önce dil öğrenmesi lazım
bak gör kendi eşini sana postalayacak illa yengemm diyede sana yanaşacak bir öğret biizm hanıma diye bu vesile ile sürekli gene dibinde olacak
Ayy ben yüz vermem gicik oluyorum kuzenine.. bir iki defa yardım ederim başta ama kendi ellisi de var zaten o ilgilenmeye hazır
peki sana yaklaşımı nasıl kuzenin hiç seni süzdüğünü arkandan baktığını felan gördünmü
Yok öyle biri değil ama bende öyle biri değilim yilismam. Mesafeliyimdir ,
sen öylesindirde bence o hiçde öyle değil bak ben hislerimde pek yanılmam o kuzenin sende gözü var demedi deme
Olabilir ama ben günahini almak istemem. Ama esimini kesin kiskaniyor o belli
sence eşini neden kıskanıyor arkadaşım bu arada kaç yıllık evlisiniz
Daha 6 aylık evliyiz.. eşimin işi var ev aldı şimdi ins yeni eve gececez. Kendisi burada yetişmiş ama bir baltaya sap olamamış. Alismis bunlardan gecinmeye
oooo taze gelinsin desene :)
Yani sayılır
peki sizin evde yatarmıydı kuzenin ara ara
BIZ evlenmeden önce kalmış biraz
ama sen evliyken hiç kaldımı peki
Hayır
bu arada bende evliyim ben 13 yıllık evliyim YANİ çok mantıklı cevaplar veriyorsun biraz bir şeyler sormak istiyorum mahsuru yoksa sana fikirlerini almak istiyorum
Dikkat et çakmasın sana
Olabilir
Senin bence ona bi gıcıklığın var
Zaten, huyunu sevmiyorum,,, yeni gelecek olan ladin için oğlunu evde istemedi, ama yeni eşinin kızına bakacakmış. Sadece bu değil eşimi kullanmış senelerdir şimdi hala kullanmaya çalışıyor,,, ve iş konusu hiç tesadüf değildi
Ne iş yapıyorsun
Kıskanıyor belli
Babada öyle geliyor.. eşimin ailesinde açıyor buna 🙄 ben anladım huyunu….
Bana sorarsan fazla muhatap ilmamak gerekir aile içine alincak tip değil
Açıyor eşimde açıyor … kendi ailesi vefat etmis, bunlar ilgilenmiş senelerdir. Uyanık kendisi
Bedavadan geçinmeye alışmış birde evli ise dikkt et
Aynen öyle…
Kocani kaptirma kötü kokular geliyor burnuma
Ne gibi?
Bi erkek acır acirda belli bi zamana kadar acır ondan sonrası tehlike
İkisi aradindami diyorsun? Anlayamadım
Yok çok duyuyorum kusenlere aciyani dsha sonra kuzeninin eşi ile
Aman dur Allah korusun.. fazla görüşmeyiz onlarla zaten, istemem. kendi kardeşi var evli. Eltisi zaten dört gözle bekliyor onu
Yanı o yüzden dikkat et