Sevgilimin Kuzeni Sapık mı?

Öncelikle ilişkimizde 4. yılımıza girdik ve daha önceden ilkokuldan beri tanışıyoruz. Kendisi 4 ay önce de köye tatile gitti ve 1 ay önce de gitti şu an hala köyde babaannesi ike beraber kalmakta tabi kardeşi ve dedesi vs falan da var , bunun bir kuzeni var bugün kız arkadaşımın hesabına birisi girmiş ve şifresini değiştirmek güvenliği sağlamak için hesabına girdim ve birden bi bildirim düştü eski mesajlar. Kuzeninden a4 kağıdı istemiş merkezde oturduğu için gelirken gettirmesini istemiş kuzeni ise boş yapma önce nude at demiş, terbiyesiz demiş kız arkadaşım ve 3 4 tane getir a4 demiş , kuzeni ise canlı gösterecen o daha güzelll diyip gülücük koymuş sonra bu da sus terbiyesiz diyip sohbeti bitirmiş ve ben bumus görüp kız arkadaşıma söyledim onun bana dediği ise , o hep öyle şerefsiz işte sürekli birsuru kız ile konuşuyor halamın yanında da böyle şeyler diyor şaka yapıyor falan. Öncelike turkiyede ensest olup bu zihniyette binlerce insan var ve ben bunu sevgilime anlatamıyorum bana güvenmiyorsun vs diyor onun huyu öyle diyor onu savunuyor. Öncelikle kız arkadaşıma güvenim sonsuz ve uzun süre olduğu için hep onu korumaya çalışırım sevgi konusunda ise hicbir sorun yok. Ben buna daha nasıl anlatabilirim kuzeninin şaka yapmadığını ve sapık olduğunu.
Sevgilimin Kuzeni Sapık mı?