Aile & Toplum Yaşadığın şehri tek cümle ile anlatır mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben başlıyorum nirvanaya değil akyokuşa tırmanıyor ve etliekmek yiyoruzz☺ Güncellemeler+1 yıl kendine özgü kelimesi dr olur Yaşadığın şehri tek cümle ile anlatır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Anıtkabir. 0 0 Yorumla
İşte_ben0123 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl La gakko sen napisin ha nerdesin? 😂(ANLADIN MI) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl höşmerim tirit Kız bilader Kovalak 2 8 Yorumla PİKAÇU10 +1 yıl Balıkesir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @PİKAÇU10 evetttttttt sizinde nickin sonunda 10 var yoksa sizdemi Balıkesir Yorumla PİKAÇU10 +1 yıl Tabiki de tirit bizim bölgenin mi ya😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @PİKAÇU10 tabiki düğünlerin meşhur yemeği Yorumla PİKAÇU10 +1 yıl Keşkek biliyorum ben ya 😅 Yorumla PİKAÇU10 +1 yıl Bu arada sen neresinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @PİKAÇU10 merkez sen? Yorumla PİKAÇU10 +1 yıl Edremit merkez çok soğuk ya geçen hafta oradaydım gözümden yaş geldi 😅 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Anlatılmaz yaşanır benimkisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl merkür lü müsün yoksa😅 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. tarlayı satıp pavyonda yiyoz:)))))))) 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalabalik tasi topragi altinmis😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğunun Paris'i 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ooo diyarbakır 🙃🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil 😊 Yorumla Soran +1 yıl öyle diyorlardı amaaa neresii? Yorumla eross13 +1 yıl Van vannnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eross13 Erzurum Yorumla
GONYALI-BİRİ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dönerek etliekmek yiyorum. 0 3 Yorumla GONYALI-BİRİ +1 yıl O değilde adam cümle demiş herkes kelime yazmış gerçekten tr olarak çok zor durumdayız Yorumla Soran +1 yıl sedece senin fark etmen😂😂 Yorumla GONYALI-BİRİ +1 yıl Hahahaah Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Trafik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bir İstanbul daha o zaman jshd Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kalabalık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl istanbull🙃 Yorumla judebellingham +1 yıl Evet Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Trafik çok 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Rus kadınları. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kaos 0 0 Yorumla
bianonimdaha Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İskenderr😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mavi denn yiyeceksin ama değilmii☺ Yorumla
Fricella Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Seni yeneceğim ulan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ora neresi? jdjdjd Yorumla Fricella +1 yıl İstanbul 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl senmi büyüksün benmi değilmidir o😅 Yorumla Fricella +1 yıl Oda var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Anıtkabir.
La gakko sen napisin ha nerdesin? 😂(ANLADIN MI)
höşmerim tirit Kız bilader Kovalak
Balıkesir
@PİKAÇU10 evetttttttt sizinde nickin sonunda 10 var yoksa sizdemi Balıkesir
Tabiki de tirit bizim bölgenin mi ya😅
@PİKAÇU10 tabiki düğünlerin meşhur yemeği
Keşkek biliyorum ben ya 😅
Bu arada sen neresinden
@PİKAÇU10 merkez sen?
Edremit merkez çok soğuk ya geçen hafta oradaydım gözümden yaş geldi 😅
Anlatılmaz yaşanır benimkisi
merkür lü müsün yoksa😅
tarlayı satıp pavyonda yiyoz:))))))))
Anıtkabir Atakule Meclis Bakanlıklar
Kalabalik tasi topragi altinmis😂😂😂
Doğunun Paris'i
ooo diyarbakır 🙃🙃
Değil 😊
öyle diyorlardı amaaa neresii?
Van vannnn
@eross13 Erzurum
Başkent
Dönerek etliekmek yiyorum.
O değilde adam cümle demiş herkes kelime yazmış gerçekten tr olarak çok zor durumdayız
sedece senin fark etmen😂😂
Hahahaah
Trafik
bir İstanbul daha o zaman jshd
Kalabalık
istanbull🙃
Evet
Trafik çok
Rus hatun bulmak için gelinen şehir
Rus kadınları.
Anıtkabir
kaos