Sevgili günlük merhaba bugün 4 kahve içtim beşinciyi içemediğim için üzüldüm falan yazarım jsjdjsjjsjsj

Sevgili günlük merhaba bugün 4 kahve içtim beşinciyi içemediğim için üzüldüm falan yazarım jsjdjsjjsjsj

Sanal diye sildim 19 -20 li yaşlarda sevdiğim kızla ilgili şeyler yazmıştım 😅 tabi eski telefonla oda pert oldu iyi oldu temiz sayfa mis gibi sanaldı zaten yanlızlıktan
Aşko senin gibi kahve gurmesi birisinin sadece 2 kahveci uygulaması olması üzücü derhal onu 7 8 e çıkar
Diğerlerinin uygulaması yok jjdkskmd
pembe kilitli günlüğüm var benim her akşam ağlıyarak yazıyorum :(
Yaa ondan sınıftaki kızlarda da var
Cevap
14Cevap
Eskiden deftere yazılırdı bu 😱 oturup mesaj yazar gibi onu mu yazıyorsun 😱 cıks günlük tutmam butun sırlarımı ifşa mi edeyim 😱
Apple çıkınca mertlik bozuldu
iCloud hacklenmemis miydi 🤣 sonra günlüğüm nete düştü diye ağlama bak 😱
İcloud hacklense bile benim günlük boş galeri de full kahve fotosu ve ss jsldlclldmdmd
Hahah hayatı dizi olarak yayınlanan bir kişinin hikayesini anlatan bir dizi vardi kişinin haberi yok ama kendi yaşadıkları yayınlanıyordu Black Mirror di sanırım 🤔
Hahha o zaman neyin artizligindesin sen 😱
Ya yürü git sabah sabah yine jdjjdjsjs
Ayıp ayıp nasıl öğretmensin sen kovulur mu insan 😱
Dün iştekilerle kahve içerken foti çekip koyduk ahsjs. Kahve günlüğü yaparım gibi
Denensin bugün hsjsjs
Hemmmeeennn
Ergenlik döneminde yazmışlığım vardı. Unutmuşdum bile onları. Yıllar yıllar sonra elime geçip okuyunca bu benmiyim deyip gülmekten ölmüştüm.
Bende başka bi uygulama var oraya yazıyorum.
günlük tutmaya kalksam ortaya böyle bişi çıkar 😂😂
Son güncelleme ile geldi bu arkadaş.
Günlük tutacak bir hayatımız yok ki apple abi diyemedim 🥹
Günlük tutumam ama dolup taşan word'üm var sayılır mı nxnsns
Günüm bir önceki günün aynısı olduğundan günlük tutmam
Günlük tuttuğum dönem yazdıklarımın sonradan okunacağını düşünmek beni rahatsız ederdi o yüzden tüm günlüklerimi yok edip bir daha yazmama kararrı aldım
Günlük yazmak kadar boş bir eylem yok
Prof konuştu hjddjjsjs
Günlük mantığı bu değil ama :D
İçine de bakmadım daha ama bir heyecanlandım jxkkskckskxk
Sevgili günlük,
Gel bi içine bakıyım, neler varmış, bakalım beni nelerinle heyecanlandıracaksın. :D
Yok aglayarak günlüğe yazı yazmaktan mahrumuz abla
güvenli görünmüyor, ben kağıda not alıyorum
Hiç olmadı. Olmasını da istemedim.
Selülit yapr o kadar kahve bak 😂
Günlüğüm yok.
hayır yok
Noo günlük tutmam.
Hocam yok bende
Yokkk
hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?