Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadın benim hissizlestim... Çok iyi merhametli herkese yardimsever iyimser inanan güvenen birisiydim şimdi kaskati oldum insan sevmiyorum her anlamda yalnız kaldım travmalarim oldu detay girmeyeceğim kadinsin az çok anlarsın beni çok uzduler sıra bende... Gözüm açıldı... Bunu yazarken ağlıyorum... Yaşama hevesim gram zevkim yok kendimden çok korkuyorum. Başıma gelecek hicbisi korkum yok kaybedecek bisiyimd de yok deli damarim çok fena tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ne yapacağımı :(
Güncellemeler
+1 yıl
bilmiyorum içimde öfke kin nefret üzüntü travmalar herseyin birikmisi var sinir krizleri geciriyorum intihar düşüncelerind boguluyorum sürekli alkol icip herşeyi unutmak hissizlesmek istiyorum alkol bağımlısı oldum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka kendi profilin fotoğrafın bu :) kendi koyduğun şeyi atmış sonra da kendi yaptığını mi anlatiosun :D
Sen şimdi onlara takilma ne düşünürdün onu söyle
Umrumda olmaz, hevesimi alırım bir iki hafta güzelse aya yayılır tabi 3-4 ay sonra yol veririm. En fazla bir yıl yalarım o kadar. Yani kendi kendine laf sokuon bırak gel ben sokarım fjdkdks
Ergenin tekidir psikolojisi bozuktur. Ve o da sensin belli ki.
Evet benim...
Ergen değilim ama :(
O fotoğraf yerine kendi seksi, iddialı bakışın olan bi fotografi koyman daha mantikli olur
Yazdigin aciklamalari okudum. Bence sen tam olarak kendini toplamadan ilişki muhatap anlaminda insanlara vakit ayirma, duygunu, mutlulugunu, öz saygini sömürürler böyle hassas zamaninda. Sadece sana mutluluk veren arkadaslarinla muhatap ol ve kendine bol bol vakit ayir, hobi edin kafa dagit, kendini toparla sonra iliskilere zaman ayir. Gecmis olsun umarim iyi olursun
Tesekur ederim... Yaptım dediğini. Yiprandim üzüldüm kullanildim yalnız kaldim tükenmişlik sendromu mutsuzluk her halt bende
Sen niye dert ediyorsun bunu
Benim çünkü :(
sen olasanda bir şey değişmez.. ama daha olumlu ol
Tehlikeli aman aman diyeyim.
Neden öyle dedin 🤣 belki masum bir şeytandır
Bende bir şeytanım, şeytan şeytandan uzak durur aman aman.
Hakkını vermiş emojinin
Bu kişilikte kadının temsili emoji diyorsun
Neden sordun 🙂
Bu kadın benim :( hissizlestim... Çok iyi merhametli herkese yardimsever iyimser inanan güvenen birisiydim şimdi kaskati oldum insan sevmiyorum her anlamda yalnız kaldım travmalarim oldu detay girmeyeceğim kadinsin az çok anlarsın beni çok uzduler sıra bende... Gözüm açıldı... Bunu yazarken ağlıyorum... Yaşama hevesim gram zevkim yok kendimden çok korkuyorum. Başıma gelecek hicbisi korkum yok kaybedecek bisiyimd de yok deli damarim çok fena tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum içimde öfke kin nefret üzüntü travmalar herseyin birikmisi var sinir krizleri geciriyorum :(
Memnun değilsen olman lazım bence de
Peki yatış yaparlar mi
Yarım yamalak bilgimle bir şey söylemem doğru olmaz. Kişiliğini bilmiyoruz sonuçta her ne kadar anlatsanda
Kendimi çok yalnız kötü hissediyorum hala ağlıyorum :(
Iyi değil. kafa
Kafam içinde dans ediyorlar düşünceler geçmişler
Yat uyu sen knk
Kestirebiliyorum uykum gelmiyor
Sakinleştirici al uyu sen
Recetesiz temin edebilirmiyimki
Ciddi anlamda çok kötü hissediyorum sıkışmış hissediyorum patlayacak gibiyim çok pis deli damarim attı acayup öz güven patlamasi sinir stres agrasif kim nefret her bk var bende ne yapmalıyım bilmiyorum ister inanin ister tiye alın gerçekten kötüyüm benimle dalga geçmesinler artik neden bu duruma geldim benimle konussunlar :(
Bende çözemedim knk seni
anlamsız
Şeytanlık peşindedir