Konuşma Esnasında Whatsup Profil Fotoğrafını Kaldıran Erkeğin Amacı Ne Olabilir?

Merhaba. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Anlam veremediğim bir durum var. Bir türlü sebebini çözemiyorum. Benden hoşlandığını düşündüğüm biri var. Arada bir sebeple whatsuptan konuşma fırsatımız oluyor. Fakat ne zaman benimle konuşmaya başlasa profil fotosunu kaldırıyor. Normal zamanlarda fotosu hep sabit. Neden benimle konuşurken fotoğrafını kaldırma gereği duyuyor anlamıyorum. Sonra aksama doğru bazen gece fotoğrafını tekrar koyuyor. Mesela dün hiç konuşmadık fotoğrafı hep vardı. Nasıl bir anlam çıkarmalıyım. Aramızda net birseyde yok. Yani sevgilisi varsa ki bilmiyorum bana net birsey söylemiş değil. Buna ne gerek var anlamıyorum. Sadece profil fotosu da kaldırmıyor üstelik son görülmelerini falan da kapatıyor. Birde normalde hep durumlarıma bakar anında geçen hiçbirine bakmadı. Bir şaşırdım sonra bir duruma emoji koydu onlarada gizliden baktığı ortaya çıktı. Ne bu adamın amacı ya!

Konuşma Esnasında Whatsup Profil Fotoğrafını Kaldıran Erkeğin Amacı Ne Olabilir?